Σελίδες

23 Μαΐ 2013

Θ. Παφίλης: Οι αποφάσεις της ΕΕ εξισώνουν τον φασισμό με τον κομμουνισμό (VIDEO)




Υπάρχει ένα πλαίσιο στην ΕΕ, που δεν είναι σημερινό, είναι πολλών χρόνων, τα στελέχη της ΕΕ που μιλάνε σήμερα και «καταδικάζουν τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, είναι αυτοί που νομιμοποιούν τον φασισμό σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και που τον υποθάλπουν, γιατί είναι το οπλισμένο χέρι του συστήματος», τόνισε μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA».

Υπογραμμίζοντας ότι το ΚΚΕ είναι υπέρ της απαγόρευσης της ρατσιστικής προπαγάνδας και θα τοποθετηθεί συγκεκριμένα όταν δει το νομοσχέδιο «για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία», σημείωσε πως σύμφωνα με δηλώσεις της κυβέρνησης το νομοσχέδιο θα ενσωματώσει απόφαση της ΕΕ που «ποινικοποιεί τη σκέψη και τη διαφορετική άποψη» και αυτό δεν είναι καθόλου αθώο. «Οι αποφάσεις της ΕΕ εξισώνουν τον φασισμό με τον κομμουνισμό» επισήμανε.
Στο πλαίσιο της συζήτησης ο Θ. Παφίλης αναφέρθηκε στην πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας που οδηγεί «στο να πληρώνει ο κόσμος τα μαλλιά της κεφαλής του, να ακριβαίνει συνεχώς το ρεύμα (…) να κερδίζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι και να πληρώνει ο καταναλωτής».
Χαρακτήρισε επίσης «απίστευτη υποκρισία» τη συζήτηση περί φοροδιαφυγής, υπενθυμίζοντας ότι πρόσφατα η κυβέρνηση σε νομοσχέδιο που έφερε «δίνει τις φοροαπαλλαγές τις σκανδαλώδεις, που έχουν οι εφοπλιστές και είναι 57 παρακαλώ, τις δίνει και στις ξένες εταιρείες, που θα έρθουν στην Ελλάδα για να κάνουν ρυμουλκά και δεν ξέρω τι άλλο, να επενδύσουν. Γιατί δε συζητάμε για τις φοροαπαλλαγές και συζητάμε μόνο για τη φοροδιαφυγή; Βεβαίως να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή. Ποιος την πληρώνει τη νύφη όμως τελικά; Ένα καράβι που το χρόνο μπορεί να έχει 200 εκατομμύρια και πλέον έσοδα ξέρετε πόσο πληρώνει φόρο; 14.000 ευρώ. (…) Οι συντελεστές μειώνονται για το κεφάλαιο και αυξάνονται για τους εργαζόμενους».

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/5/13, 9:05 μ.μ.

    Βαθύτατα αντικομμουνιστής. Ο Δ. Χατζησωκράτης, τόσο που μερικές στιγμές η ταύτιση του με ότι αθλιότερο και αντιδραστικότερο, την εξίσωση φασισμού με τον κομμουνισμό, τον οδηγεί σε απόψεις πολύ κοντά σε αυτές της Χρυσής Αυγής.
    Συγκεκριμένα δείτε το βίντεο από το 0,22 λεπτό και κάτω
    Θ.ΠΑΦΙΛΗΣ: Ο υπουργός Εσωτερικών της Λετονίας γιόρτασε τα γενέθλια του ντυμένος Χίτλερ με το μονόπρακτο το θεατρικό που το γνωρίζουν όλοι , ο Χίτλερ πριν αυτοκτονήσει....
    Δ.ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ: Καταλάβατε τι τράβηξαν αυτοί από τους Σοβιετικούς ε;
    Τι περισσότερο θα έλεγε ο Κασιδιάρης ή οποιοσδήποτε φασίστας;
    Ακούστε το διάλογο Χατζησωκράτη-Παφίλη από το 1.46 μέχρι το 2,17
    Η υπόλοιπη κουβέντα εξελίχτηκε σε αυτό το μοτίβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/13, 3:08 π.μ.

    Ρε καραγκόζο ΧΑΤΖΗσωκρα , αν σου πω "στον @οθτσο μου", θα με φυλακίσεις....???
    Αν ναί καλύτερα να το κάνει αυτό ο ΜΙΧΑΛΟλιάκος...
    Καταλαβαίνεις, μάλλον όχι και λυπάμαι που έχασα την ώρα μου να γράφω σχόλιο...
    ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/5/13, 11:46 π.μ.

    Πείτε κάτι και στον Τσίπρα ρε παιδιά που ζητούσε να κάνουn όλοι οι ..."αριστεροί" "Κυβέρνηση της Αριστεράς".
    Η "Κυβέρνηση της Αριστεράς" θα είχε μέσα και τον Χατζηπ@π@ρ@ και τον Ρουπακιώτη και τον αριστερό Κουβέλη; Αλλά ο Τσίπρας και τ άλλα παιδιά ξέρανε τι λέγανε και τι λένε, τα ...άλλα παιδιά πρέπει να ξυπνήσουν. Όταν το καταλάβουν τα πρόβατα "θα ρθει ανάποδα ο ντουνιάς"
    Το πόσο δίκιο είχε το κόμμα που είπε ξεκάθαρα όχι, θα αποδεικνύεται καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή