Σελίδες

23 Μαΐ 2013

Το Κατίν και ο Γκαιμπελ-κατινισμός του ...αριστερού... ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ

Γιόζεφ Χατζησωκράτης...
Οταν η ξεφτίλα της ΔΗΜΑΡ έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα όρια μάλλον δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται κανείς σοβαρός με δηλώσεις στελεχών της όπως ο κ.Χατζησωκράτης.
 Οταν όμως τέτοιες δηλώσεις-μπαρούφες πετιούνται συνθηματολογικά σε άλλες συζητήσεις όπου για να απαντήσει κανείς πρέπει να ξεφύγει από το θέμα, τότε δε γίνεται να το αφήσεις να περάσει.
Σήμερα το πρωί στο mega, ο κ.Χατζησωκράτης μην έχοντας άλλο να πει έπιασε στο στόμα του το Κατίν προσπαθώντας να σταματήσει τον Θ.Παφίλη που αποδείκνυε ότι η ΕΕ (που κανείς τους δεν καταδικάζει) ενω εμφανίζεται ότι καταδικαζει το φασισμό τον υποθάλπτει. 

Ως παράδειγμα έφερνε την Εσθονία όπου οι συνεργάτες των Γερμανών θεωρούνται Εθνική Αντίσταση και παίρνουν συντάξεις και η ΕΕ μένει αμέτοχη! (βλέπε video)
Τότε ο Χατζησωκράτης ειπε: "Και σεις γιατί δεν καταδικάζετε το Κατίν;"
Οποιος ξέρει ότι το Κατίν ήταν άλλο ένα φρικτό Ναζιστικό έγκλημα, που η Σοβ.Ένωση ζήτησε να εκδικαστεί στη Νυρεμβέργη (τότε που ήταν ακόμη πρόσφατο και θα υπήρχαν άπειρες μαρτυρίες) και όλοι οι άλλοι αρνήθηκαν, γέλασε πικρά.
Οσοι δεν ήξεραν για τι μιλούσαν όμως;

Να ένα άρθρο από το Ριζοσπάστη που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Υπάρχουν βέβαια κι άλλα και αξίζει κανείς να τα αναζητήσει. 

Από ό,τι φαίνεται ο Γκαίμπελς ζει και τους οδηγεί. 
Όλους μαζί! Από τη ΝΔ και τη Χρ.Αυγή μέχρι τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και άλλους "Αριστερούς" που κανένα πρόβλημα δεν έχουν με όλα
αυτά ή με το να φορτωθεί ένα ναζιστικό έγκλημα στους Σοβιετικούς που ήταν αυτοί που νίκησαν το Ναζισμό πληρώνοντας με 20 εκατομμύρια νεκρούς.

Για το Κατίν (πάλι) και το «πες - πες Κατι(ν) θα μείνει»...

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Γραφει
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Τον Απρίλη του 1943, η ναζιστική Γερμανία ανακοινώνει ότι ανακάλυψε μαζικούς τάφους Πολωνών αξιωματικών στο δάσος του Κατίν, η δολοφονία των οποίων αποδίδεται στους «Εβραιομπολσεβίκους».
Από εκείνη τη στιγμή, ξεκινά μια εκστρατεία συντήρησης της προβοκάτσιας που κρατάει μέχρι τις μέρες μας. Μάλιστα, σήμερα, η «αξιοπιστία» της συκοφαντίας καθίσταται ευκολότερη, αφού πλέον δεν υπάρχει η ΕΣΣΔ για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και που όσο υπήρχε οι παραχαράκτες είχαν εξευτελιστεί.
Μόλις προχτές στο «κόλπο», μετά την Πολωνία των Βαλέσα και Καζίνσκι, τη Ρωσία των Γιέλτσιν και Πούτιν, μπήκαν και οι ΗΠΑ μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφων από τα Εθνικά Αρχεία τους, σύμφωνα με τα οποία οι ναζί είχαν πάει Αμερικανούς αιχμαλώτους στο Κατίν, για να διαπιστώσουν το «έγκλημα των εβραιομπολσεβίκων», κι αυτοί - οι Αμερικανοί αιχμάλωτοι - είχαν στείλει το 1943 κωδικοποιημένα μηνύματα στην Ουάσιγκτον που το επιβεβαίωναν...
Ποια είναι η αλήθεια;
Ας την επαναλάβουμε:

*
1) Οι Σοβιετικοί βρίσκονταν στο Κατίν μέχρι τον Ιούνη του 1941 οπότε και άρχισε η επίθεση του Χίτλερ κατά της ΕΣΣΔ. Αρα, κατά τους ναζί, η δολοφονία των Πολωνών διαπράχτηκε το 1940. Κι όμως τα στοιχεία από την εκταφή αποδεικνύουν ότι πάνω σε πτώματα του Κατίν βρέθηκαν έγγραφα με ημερομηνία «20 Οκτωβρίου 1941».

Ομως εκείνη την περίοδο, τον Οκτώβρη του '41, στο Κατίν δεν υπήρχαν Σοβιετικοί. Την περιοχή είχαν καταλάβει οι Γερμανοί, μήνες πριν...

*
2) Μέλη της «διεθνούς» επιτροπής που συνέστησε ο ίδιος ο Γκαίμπελς για να «στοιχειοθετηθεί το έγκλημα από τους Σοβιετικούς», αποκάλυψαν (όπως ο Βούλγαρος ιατροδικαστής Μάρκοφ και ο Τσεχοσλοβάκος καθηγητής Χάγιεκ) ότι τα πτώματα ήταν ιατροδικαστικώς αδύνατο να είχαν θανατωθεί το 1940 και προσδιόριζαν ως χρόνο ταφής τους τα τέλη του '41, αρχές του '42. Ενόσω, δηλαδή, η περιοχή βρισκόταν υπό γερμανική κατοχή...
*
3) Η επιτροπή που συστήθηκε υπό τον ακαδημαϊκό Μπουρντένκο το 1944 αποκάλυψε ( http://katyn.codis.ru/cccp054.htm ) ότι στους τάφους υπήρχαν κάλυκες από σφαίρες των 7,65mm και αρκετές των 9mm. Επίσης, σε αυτές των 7,65mm υπήρχε ο κωδικός «Geko». Παράλληλα, σημαντικός αριθμός θυμάτων βρέθηκε με τα χέρια δεμένα με ειδικό είδος σπάγκου.
Σημείο πρώτο: Οπλα και σφαίρες των 7,65mm και των 9mm εκείνη την περίοδο δεν υπήρχαν στην ΕΣΣΔ. Υπήρχαν στη Γερμανία...
Σημείο δεύτερο: Η συντομογραφία «Geko» ανήκε στο εργοστάσιο παραγωγής σφαιρών «Genshovik». Το εργοστάσιο ήταν γερμανικό...
Σημείο τρίτο: Το είδος σπάγκου με το οποίο ήταν δεμένα τα θύματα δεν παραγόταν στην ΕΣΣΔ. Παραγόταν στη Γερμανία...

*
4)Στο ημερολόγιο του Γκαίμπελς, με εγγραφή στις 8 Μάη 1943, αναφέρονται τα εξής:
«...δυστυχώς στους τάφους του Κατίν βρέθηκαν γερμανικές σφαίρες... Είναι απαραίτητο αυτή η πληροφορία να παραμείνει άκρως απόρρητη. Αν ποτέ ερχόταν εν γνώσει του εχθρού, η όλη υπόθεση του Κατίν θα κατέρρεε»...

*
Από τα παραπάνω είναι προφανές:
Ο Γκαίμπελς, όπως είχε πράξει και με τον εμπρησμό του Ράιχσταγκ, έτσι και στην υπόθεση του Κατίν, έστησε μια προβοκάτσια (την οποία αξιοποιεί έκτοτε η «δημοκρατική» Δύση),
για να ενοχοποιήσει τους κομμουνιστές και την ΕΣΣΔ.
Και τούτο παρά το γεγονός ότι ακόμα και ο Αμερικανός πρέσβης στη Μόσχα (σ.σ.: όπως καταγράφει στο βιβλίο του «Stalin's Wars» o Βρετανός ιστορικός G. Roberts) ομολογούσε στα ιδιωτικά του έγγραφα το 1944, ένα χρόνο δηλαδή μετά τα όσα... «πιστοποιούσαν» οι Αμερικανοί αιχμάλωτοι, ότι:
«Σε κάθε περίπτωση η σφαγή πραγματοποιήθηκε από τους Γερμανούς».

***
Ας δούμε τώρα τη νέα «βερσιόν», όπως αυτή σκηνοθετήθηκε μετά την πτώση της ΕΣΣΔ.
*
Το σενάριο «του σοβιετικού εγκλήματος» στο Κατίν επανεκδόθηκε το 1992. Τότε το γιελτσινικό καθεστώς, κατά τη διάρκεια της δίκης που στήθηκε στη Ρωσία ενάντια στο ΚΚΣΕ, υποτίθεται ότι «ανακάλυψε» νέα «ντοκουμέντα», σύμφωνα με τα οποία το έγκλημα στο Κατίν διαπράχτηκε από την ΕΣΣΔ.
Τα «στοιχεία» εστάλησαν και στον Λεχ Βαλέσα στην Πολωνία.

*
Τα «ντοκουμέντα» περιλάμβαναν,
-- ένα υποτιθέμενο έγγραφο του 1940 του Λ. Μπέρια προς το ΠΓ του ΠΚΚ(μπ) που ζητούσε άδεια για την εκτέλεση των Πολωνών αξιωματικών,
-- απόσπασμα από την υποτιθέμενη απόφαση του ΠΓ που έδινε τη σχετική άδεια στον Μπέρια και
-- σημείωμα του επικεφαλής της KGB, του Σέπελιν, προς τον Χρουστσόφ το 1959, με την υπόμνηση ότι έπρεπε να καταστραφούν τα έγγραφα που «αποδείκνυαν» το έγκλημα των Σοβιετικών στο Κατίν.

***
Εχουμε και λέμε:
*
α): Τα «ντοκουμέντα» ήταν τόσο εμφανώς πλαστά που δεν έγιναν δεκτά ούτε κι από αυτό το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ρωσίας επί εποχής Γιέλτσιν, όπου δικαζόταν το ΚΚΣΕ.
*
β): Από το 1992 κυκλοφορούν πλήθος κόπιες από αυτά τα πλαστά φωτοαντίγραφα των υποτιθέμενων ντοκουμέντων. Τα πρωτότυπα, όμως, ουδέποτε εμφανίστηκαν, παρότι ζητήθηκαν και από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ρωσίας κι από την πολωνική κυβέρνηση...
***
Ιδού η παραχάραξη:
*
5) Στο υποτιθέμενο έγγραφο του Μπέρια υπάρχουν οι υπογραφές των Στάλιν, Μολότοφ, Μικογιάν, Βοροσίλοφ, αλλά και των Καγκάνοβιτς και Καλίνιν. Μόνο που στη συγκεκριμένη, τη 13η Σύνοδο του Πολιτικού Γραφείου το Μάρτη του 1940, οι δύο τελευταίοι απουσίαζαν.
Οι παραχαράκτες, όμως, πρόσθεσαν από κεκτημένη προβοκατόρικη ταχύτητα και τα δικά τους ονόματα στο πλαστό τους έγγραφο...

*
6) Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι το ΠΓ των μπολσεβίκων ήταν τόσο ανόητο, ώστε να καταγράφει σε επίσημα έγγραφα την άδειά του για μαζικές εκτελέσεις 20.000 ανθρώπων, πώς εξηγείται ότι το «σημείωμα» του Μπέρια και η «απόφαση» του ΠΓ φέρουν την ίδια ημερομηνία «5 Μαρτίου 1940»;
Στην ιστορία των συνεδριάσεων του ΠΓ δεν υπάρχει προηγούμενο της αυθημερόν εξέτασης κάποιου ζητήματος. Η απόσταση που χώριζε την ημερομηνία του εγγράφου για τη συζήτηση κάποιου ζητήματος μέχρι την ένταξη του συγκεκριμένου ζητήματος στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης ήταν τουλάχιστον μια βδομάδα.
Αυτό δεν το πρόσεξαν οι παραχαράκτες...

*
7) Ο Σέπελιν που υποτίθεται είχε στείλει «έγγραφο» στον Χρουστσόφ να καταστραφούν τα στοιχεία για το Κατίν, όταν ρωτήθηκε, το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Αλλά, πέρα από αυτό, είναι δυνατόν ολόκληρος επικεφαλής της KGB να γράφει στο έγγραφό του ότι η απόφαση για την εκτέλεση των Πολωνών το 1940 πάρθηκε από το «Πολιτικό Γραφείο του ΚΚΣΕ» και να μη γνωρίζει ότι το 1940 δεν ...υπήρχε ΚΚΣΕ;
Το 1940 υπήρχε ΠΚΚ(μπ), δηλαδή Πανενωσιακό Κομμουνιστικό Κόμμα (μπολσεβίκοι). Σε ΚΚΣΕ μετονομάστηκε μόνο μετά το 1952.
Αλλά ούτε αυτό το πρόσεξαν οι παραχαράκτες...

***
Θα επαναλάβουμε ότι η προβοκάτσια για το Κατίν διαρκεί πολλές δεκαετίες. Στη συκοφαντία έχουν συμμετάσχει πολλοί και διάφοροι όλα αυτά τα χρόνια - και στην Ελλάδα.
Και πάντα βρίσκονται οι πρόθυμοι να τη συνεχίζουν - και στην Ελλάδα.
Το δικαίωμά τους στον αυτοεξευτελισμό, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι αναφαίρετο...

*
(Για περισσότερα στοιχεία, σχετικά με την προβοκάτσια του Κατίν, παραπέμπουμε μέσω της ιστοσελίδας του «Ρ» στα άρθρα των Αναστάση Γκίκα, «Κατίν: Από τον Γκαίμπελς στους κινηματογράφους», 16/3/2008 και Γιούρι Σλομπότκιν, «Κατίν: Πώς και γιατί οι χιτλερικοί εκτέλεσαν τους Πολωνούς αξιωματικούς», 29/5/2005).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ


***ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ


KATIN (Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ) (VIDEO)

«Άνθρακες ο θησαυρός» και το «δεύτερο Κατίν»...

15/9/2012-- Για το Κατίν (πάλι) και το «πες - πες Κατι(ν) θα μείνει»...ΥΠΟΘΕΣΗ «ΚΑΤΙΝ»

30/4/2010-- Το «έγγραφο - απόδειξη» μαρτυρά προβοκάτσια

Η «ανακάλυψη» των εγγράφων Κατίν

Ανακυκλώσιμος αντικομμουνισμός

24/9/2010 -- Εβαλαν μπρος τη «βιομηχανία» της πλαστογράφησης

20/6/2010 -- Κατίν: Οταν η Ιστορία πλαστογραφείται και κατασκευάζεται από την αρχή

Κατίν

Το «έγγραφο - απόδειξη» μαρτυρά προβοκάτσια

Ανθρακες ο θησαυρός το «έγγραφο - απόδειξη»

Παρέμβαση του εγγονού του Στάλιν

Ο αντισοβιετισμός ξανά στο προσκήνιο: Ξανασύρουν την υπόθεση του Κατίν

18/4/2010-- Το Κατίν, η προπαγάνδα και οι πρόθυμοι απολογητές των Ναζί

πώς κατέρρευσε η αντικομμουνιστική συκοφαντία του Κατίν στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Ρωσίας το 1992

8/2/2009-- Στην υπηρεσία της ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας

5/2/2009-- Το Κατίν, ο Γκαίμπελς και ο «Αλφα»

16/3/2008-- Κατίν: Από τον Γκαίμπελς στους κινηματογράφους
29/5/2005 -- ΚΑΤΙΝ: Πώς και γιατί οι χιτλερικοί εκτέλεσαν τους Πολωνούς αξιωματικούς

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/5/13, 2:59 π.μ.

    Μάλλον είστε αφελείς που ακόμα, εστω και σε εισαγωγικά, αποκαλείτε τον ΧΑΤΖΗΜΑΛΑΚΑ... ...αριστερό,,, ρε παιδιά φασίστας είναι , πούρος χρυσαυγίτης, νόμιμος εγγονός του χίτλερ, βέβαια ο μπάρμπα φώτης , έλα ντέ τον ΚΟΥΒΕΛΗ εννοώ αυτός είναι αδέλφι με το ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ...
    προκαλειτε το τελευταιο απαληφαδι τησ φασιστοσυμνοριασ που αυτοαποκαλειτε ΔΗΜΑΡ να εμφανιστει παραυτα και να διαχωρίσει την θέση της απο την ΧΡΥΣΑΥΓΗ...
    Υπαρχει τετοιος ανθρωπος...
    Περιμένουμε 1...
    2...
    3...
    4...
    5...
    6...
    7...
    8...
    9...
    0...
    Δεν υπάρχει, αλλά επειδή ΕΣΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ , ή έστω σκέφτηκες οτι ο κουβελης ειναι φασιστας , καταδικάζεσαι , σύμφωνα με τον αριστερό αγωνιστή και ΣΩΤΗΡΑ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ σε φυλακιση 99 ΧΡΟΝΩΝ...
    (έχε χάρη που δεν προβλέπετε ακόμα θανατική ποινή , που θα πάει όμως, σύντομα θα το κάνουμε και αυτό εμείς η αριστερή, προοδευτική, πλουραλιστική, δημοκρατική , αντισταλινική, φιλοναζιστική, φιλοαμερικάνική, φιλοχουντική, πατριωτική, σαμαρική, νατοική, φιλοερωπαική, φιλομουζαχεντίν, φιλοαλκάιντα, διεθνιστές βλεπεις είμαστε και λέμε ναι σε όλους τους πολέμους και βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ & USA , φτάνει να σκοτώνονται αθωοι γιουγκοσλάβοι, σύριοι , παλεστίνιοι, ιρακινοί, αβφανοί, μαλέζοιοι, βιετναμέζοι, λίβυοι, αιγίπτιοι, τυνίσιοι, και όλες οι λοιπές σκατοφυλές του κόσμου...
    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (USA).
    Και όταν λέμε αμερικάνοι , εμείς οι αριστεροί, οι στιβαροί αριστεροί , οι σοβαροί του συστήματος ενοούμε μόνο και μόνο τους πολίτες των ΗΠΑ (USA).
    Το καταλάβατε καθίκια εμείς είμαστε δημοκράτες, είμαστε με τον βασιλιά της σαουδαραβιας που ειναι πρωταγωνιστης στην αποκατάσταση της δημοκρατιας στην συρια στο μπαχρειν , στην ελλαδα, στην ουκρανια, στο τσουστουνισταν και στο δημαερχησταν...
    Εμείς του ΔΗΜΑΡχχησταν δεν κάνουμε πίσω έχουμε στο ενεργητικό μας όλα τα αντικομμούνια της υφηλίου.
    ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝ... ( τι ελιναι αυτό λέει κάποιος οικονόμος σκάκιος???,,, ο φώτης απαντάει σκάσε βλαμένο και βάρα...),
    ΕΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ...
    ΕΜΕΙΣ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΧΕΖΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΔΨΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ,,,
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΗ...
    ΕΜΕΙΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΚΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ 1990, ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΖΟΥΝ, ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ, ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,,,
    Αλλά αυτοί ,,, τι να πώ και εγώ ο φωτης κουβελας, οχι της ντορας, ο άλλος,,, έλα ντε ο ... αριστερός... ξέριες .. ο αριστερός.
    Αλλά που θα πάει θα τους φάμε, και αν χρειαστεί, ελπίζω να μην χρειαστεί, θα φωνάξουμε τα αδέλφια μας , τα αδέλφια μας τους χρυσαυγίτες,,,
    αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε μόνοι εμείς οι αριστεροί ξάλτες του μιχαλοσαμαρά.
    ΥΓ
    Αν χρειαστει παιδιά, θα πάρουμε ακόμα και μαχαιρια, εμείς τώρα μόνο νόμους κάνουμε, βλέπεις και εκείνο το χαμένο στο υπουργείο δικαιοσύνης,,, παπακιώτης πως στον πουτσο τον λεν τον ανίκανο...
    αλλά αν αυτό δεν βοηθήσει ο παναγιωταρος ειναι σε ετοιμοτητα, ασε ο χατχησ... ειναι εφεδρεια, σημερα χασαμε αλλά αυριο με τον μιχαλολια... θα σκισουμε
    ο δικος σου ΦΩΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ...

    ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ο " αριστερός" *

    * κάθε συνονυμία είναι τυχαία και τυχάρπαστη, εγώ είμαι ο """αριστερός""" αυτό με διαφοροποεί απο όλους τους λοιπούς σφετεριστές του τίτλου του ... κουβελη...
    μ





    ΑπάντησηΔιαγραφή