Σελίδες

3 Μαΐ 2012

Κώστας Καζάκος : H Λύση των προβλημάτων μας πρέπει να έχει καθαρά ταξικό χαρακτήρα.


Στις 6 του Μάη θα βρεθούμε για άλλη μια φορά μπροστά στις κάλπες. Ας μετρήσουμε ψύχραιμα τα πράγματα κι ας αποφασίσουμε. Ολα τα κόμματα που έχουν προσκολληθεί με τόση μανία στην Ευρωπαϊκή Ενωση, δηλαδή ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ - ΛΑ.Ο.Σ.- ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ κλπ. και όσα ακόμα πάρουν μέρος στην εκλογική αναμέτρηση, έχουν εκπονήσει και μας προτείνουν τη Λύση της Σωτηρίας. Τα ίδια κόμματα, οι ίδιοι άνθρωποι, με την ίδια πολιτική, οι εκπρόσωποι και οι υπηρέτες της ΕΕ των μονοπωλίων και των στρατοκρατών, που παρέδωσαν αμαχητί το λαό μας στους δανειστές και τους τοκογλύφους, αυτοανακηρύχθηκαν σε σωτήρες μας.
Η Λύση τους όμως μάς είναι γνωστή. Την έχουν από καιρό σχεδιάσει, την έχουν ψηφίσει και την έχουν εφαρμόσει. Είναι η άθλια πραγματικότητα που βιώνει σήμερα ο λαός μας. Είναι η φτώχεια, η ανεργία, η εξαθλίωση. Είναι η λεηλασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων, που έχουν κατακτηθεί με ποταμούς αίματος τον περασμένο αιώνα. Αλλη Λύση δεν μπορούν να έχουν αφού ακολουθούν, με τόση αυταπάρνηση και με τόση ζηλευτή συνέπεια, την πολιτική της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της ελεύθερης ασύδοτης Αγοράς. Αυτής της εγκληματικής σπείρας που λέγεται σύγχρονος ιμπεριαλιστικός καπιταλισμός, που έχει εξανδραποδίσει και ληστέψει λαούς και λαούς στη γειτονιά μας και έχει βυθίσει στη φτώχεια, στην αρρώστια και στην απόγνωση τεράστιες περιοχές του πλανήτη μας.

Γίνεται φανερό ότι η Λύση των προβλημάτων μας πρέπει να έχει καθαρά ταξικό χαρακτήρα. Και όπως η Λύση που προέρχεται απ' αυτούς, καταστρέφει το Λαό μας, η Λύση που θα προέλθει από το Λαό μας, πρέπει να καταστρέψει αυτούς. Τους εχθρούς του Λαού μας. Αυτή τη Λύση προτείνει στους Ελληνες πολίτες το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Και είναι η μόνη απλή, αποτελεσματική και αμέσως εφαρμόσιμη λύση. Είναι η αποδέσμευση από την ΕΕ, η άμεση και μονομερής διαγραφή του χρέους και ολόκληρη η εξουσία στα χέρια του Λαού. Και για να συμβεί αυτό πρέπει και ολόκληρος ο πλούτος της χώρας να περάσει στα χέρια του Λαού. Εάν ο Λαός δεν εξουσιάσει τον πλούτο της χώρας, δεν μπορεί να ασκήσει καμιά εξουσία.
Γι' αυτό καλούμε το Λαό μας να συνειδητοποιήσει την τεράστια δύναμή του, να αποτινάξει από πάνω του τα ψεύτικα διλήμματα, τις προκαταλήψεις και την τρομοκρατία που ασκείται σε βάρος του και να σταθεί μπροστά στην κάλπη με ακμαίο το ηθικό του, με το κεφάλι ψηλά και υπερήφανος όπως του ταιριάζει. Να ακούσει προσεκτικά τη φωνή του ΚΚΕ και να συνταχθεί αποφασιστικά στις γραμμές του Λαϊκού μας Κινήματος.
Στις 7 του Μάη, μπορεί να είναι αληθινά ο Κυρίαρχος Λαός, με ένα γιγάντιο Λαϊκό Κίνημα που θα σαρώσει τους εκμεταλλευτές του και θα αρχίσει το χτίσιμο της καινούργιας σοσιαλιστικής κοινωνίας που του αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου