Σελίδες

3 Μαΐ 2012

Βρώμικη διαστρέβλωση ...


Τα ρέστα τους δίνουν στη διαστρέβλωση των πολιτικών θέσεων του ΚΚΕ, αστικά Μέσα Ενημέρωσης, αστικά κόμματα και τα στηρίγματά τους. Την περασμένη Δευτέρα το βράδυ σε εκπομπή της ΝΕΤ ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης είπε ανάμεσα σε άλλα: «Οποια κυβέρνηση προκύψει θα είναι θύελλα απέναντι στους εργαζόμενους... Σημασία έχει κατά τη γνώμη μας, πριν ορκιστεί καν η καινούρια κυβέρνηση ο λαός να βγει στο δρόμους για να σταματήσει τη θύελλα που έρχεται. Πριν καν ορκιστεί να σταματήσει τη θύελλα που έρχεται γι' αυτά που του ετοιμάζετε. Αυτά που του ετοιμάζετε τι είναι: Νέα μείωση μισθών 20% έχετε συμφωνήσει...».
Τι είπε ο Θ. Παφίλης; Μα αυτό που το ΚΚΕ λέει σ' όλη την προεκλογική περίοδο, ότι στις 7 Μάη, όποια κυβερνηση και αν βγει, το λαό τον περιμένουν άμεσα τα μέτρα των δραστικών περικοπών των 11,5-14 δισ. ευρώ, ο νέος ασφαλιστικός νόμος που θα τσακίσει κι άλλο τις συντάξεις, η επίθεση των καπιταλιστών στους μισθούς κλπ. Αρα ο λαός οργανωμένα να απαντήσει στον πόλεμό τους.
Στην ίδια εκπομπή, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ. Παπουτσής διαστεβλώνοντας
πλήρως όσα είπε ο Θ. Παφίλης τον προβόκαρε λέγοντας: «είπατε ότι θα καλέσετε το λαό να εμποδίσει την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης». Ανάλογη ήταν η παρέμβαση του εκπροσώπου της ΝΔ Α. Σπηλιωτόπουλου που φώναζε λέγοντας: «Θέλετε να καταργήσετε τη δημοκρατία;», «Φαντάζεστε το 1917...», «Τότε γιατί συμμετέχετε στην δημοκρατική αυτή διαδικασία; Αφού στους δρόμους θα βγείτε, επανάσταση θα κάνετε; Στην κάλπη γιατί να μπείτε;».
Σε non paper της ΝΔ που εστάλη προχτές για να ενημερώσουν τους εκπροσώπους τους τι να λένε για το ΚΚΕ, συνεχίζουν την προβοκάτσια γράφοντας: «Ο κ. Παφίλης, καλεί το λαό να αγνοήσει την απόφαση του... λαού (!) και να μην δεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών καλώντας τον κόσμο πριν καν ορκιστεί η καινούρια Κυβέρνηση να βγει στο δρόμο...».
Τη σκυτάλη της προβοκάτσιας πήραν χτες «ΤΑ ΝΕΑ» και ο Γ. Παπαχρήστου που γράφει: «Ο Παφίλης του ΚΚΕ, εν εξάλλω καταστάσει, ανακοίνωσε ότι το ΚΚΕ δεν θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα της Κυριακής!». Και πάλι στα «ΝΕΑ», σε χτεσινό ρεπορτάζ γράφουν: «Εν τω μεταξύ αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, ο οποίος (από την κρατική τηλεόραση) εμμέσως πλην σαφώς υποστήριξε ότι το κόμμα του δεν θα αναγνωρίσει το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.». Προξενεί εντύπωση πάντως γιατί τα «Νέα» δεν έγραψαν τίποτα στο φύλλο της Τρίτης και έγραψαν χθες Τετάρτη, αν και η εκπομπή έγινε τη Δευτέρα. Τους ξέφυγε ή δεν τους είχε πάει ακόμη η γραμμή να προβοκάρουν; Να πόσο βρώμικα δουλεύουν τα αστικά επιτελεία ενάντια στο ΚΚΕ, ενάντια στο λαό με στόχο να συκοφαντήσουν και να παραπληροφορήσουν. Γι' αυτό οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να εμπιστεύονται «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» και «902». Ομως, όσο ξετσίπωτα κι αν διαστρεβλώνουν, όσο κι αν παραχαράξουν τις πολιτικές θέσεις του ΚΚΕ, το λαό δεν τον τρομάζουν... Θα τον βρουν απέναντί τους τα αστικά κόμματα και τα στηρίγματά τους και μετά τις εκλογές για να σταματήσουν τη θύελλα που έρχεται. Γι' αυτό είναι ανάγκη το ΚΚΕ να βγει με όσο το δυνατόν πιο υψηλό ποσοστό γίνεται, να βγει όσο πιο ενισχυμένο γίνεται από την κάλπη.

1 σχόλιο:

  1. Ο τρόμος τους μπροστά στο λαό δεν κρύβεται! Τώρα ζητάνε να τους δώσουμε λογαριασμό για το τι θα κάνει ο λαός την 7η και καταγγέλλουν την κινητοποίησή του. Σιγά μη τους ρωτήσει ο λαός τι θα κάνει. Ο λαός θα κάνει και αυτοί θα βλέπουν έντρομοι. Από 7/5 όλα αλλάζουν, όπως αλλάζουν και οι τακτικές του λαϊκού κινήματος. Θα δουν και αυτοί πρωτόγνωρα πράγματα από τον λαό στα πρωτόγνωρα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή