Σελίδες

26 Ιουλ 2011

Εκτρωμα του συστήματος...



«Σταυροφόρος» της κυρίαρχης ιδεολογίας και των αξιών του καπιταλισμού που σαπίζει ήταν ο δράστης του μακελειού της Νορβηγίας. 
Οι ιδέες του, όπως αυτές αποτυπώνονται στο 1.500 σελίδων μανιφέστο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο με τίτλο «2083 - Μια Ευρωπαϊκή Διακήρυξη Ανεξαρτησίας», καθόλου δεν διαφέρουν από τις ιδέες που κυριαρχούν στην ΕΕ και τις κυβερνήσεις των κρατών - μελών, που έχουν κάνει σημαία τους το ρατσισμό, τον αντικομμουνισμό, το μίσος απέναντι στους λαούς και τα δικαιώματά τους. 
Εδώ και χρόνια οι κυβερνήσεις της ΕΕ έχουν κηρύξει πόλεμο στους μετανάστες, καλλιεργούν την εικόνα της Ευρώπης - φρούριο, ψηφίζουν τις Σένγκεν, βομβαρδίζουν τους λαούς και κυνηγούν ανελέητα τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης. 
Η κυρίαρχη ιδεολογία είναι αυτή που συνδέει τους μετανάστες με την εγκληματικότητα και την τρομοκρατία, προκειμένου να βγάλει λάδι την καπιταλιστική βαρβαρότητα και να εξυπηρετήσει πολλαπλά τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. 
Η «αντίσταση» στους μετανάστες και ειδικά στους μουσουλμάνους θεωρείται νομιμοποιημένη και επιβεβλημένη από την κυρίαρχη ιδεολογία. 
Το επόμενο βήμα είναι να γίνει κάποιος «σταυροφόρος» και «πιστός στρατιώτης» ενάντια «στον ισλαμικό αποικισμό της Δυτικής Ευρώπης», όπως γράφει στο μανιφέστο του ο μακελάρης, ωθούμενος, όπως σημειώνει, «από την αγάπη μου για την Ευρώπη, για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και όλους τους Ευρωπαίους». 
Βολεύει πολύ το σύστημα να εμφανίζει το μανιφέστο του μακελάρη ως «παραλήρημα» και τον ίδιο ως «ψυχικά διαταραγμένη προσωπικότητα» και έτσι να επιχειρούν να καθαρίσουν από τις ευθύνες τους. 
Η αλήθεια όμως είναι ότι πρόκειται για εκτρωματικό δημιούργημά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου