Σελίδες

26 Ιουλ 2011

Οταν οι σάπιοι μιλούν για απρέπεια...



Αργησε, αλλά εκδηλώθηκε ο ΛΑ.Ο.Σ. 
Μέχρι πρότινος πήγαινε «λάου - λάου» στο θέμα που αφορά στις κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων. 
Μέχρι που έπαιρνε και το μέρος τους, παριστάνοντας το «φίλο» τους. 
Προχτές, όμως, ο εκπρόσωπός του δήλωσε: «Είναι αδιανόητο οι Γαλάζιοι Συνδικαλιστές των ιδιοκτητών ταξί να διδάσκονται απρέπειες από το ΠΑ.ΜΕ. 
Δεν υπάρχει κανένας στη Συγγρού για να τους πει ότι με όλα αυτά χάνουν το δίκιο τους;».
Είναι αν μη τι άλλο εξοργιστική η μέθοδος πολλών, και του ΛΑ.Ο.Σ., να αναγνωρίζουν αφ' ενός το δίκιο όσων κινητοποιούνται, αλλά όχι το δικαίωμά τους να το διεκδικούν με την όποια μορφή πάλης επιλέγουν κάθε φορά. 

'Η να αποδέχονται αγώνες αν αυτοί εκδηλώνονται σε ένα αποστειρωμένο, από τα πριν καθορισμένο και αποδεκτό απ' το σύστημα, πλαίσιο.
Εχουμε πάντως να πληροφορήσουμε τους κυρίους του ΛΑ.Ο.Σ. ότι καλά θα κάνουν να προετοιμάζονται γι' αυτό που κατά τους ίδιους συνιστά «απρέπεια». 
Σύντομα θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα λαό που θα αποφασίσει να διεκδικήσει το δίκιο του χωρίς προηγουμένως να ζητήσει την άδεια όσων του το αφαιρούν, για τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνει. 
Σε κάθε περίπτωση, οι αγώνες και δη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος είναι «κόσμημα» για τη χώρα και το λαό της, όπως κάθε τι που υπεραμύνεται της αξιοπρέπειας και του δικαιώματος ενός λαού να απολαμβάνει ο ίδιος τον πλούτο που παράγει. 
Οχι ότι περιμένουμε απ' τον ΛΑ.Ο.Σ. να το δει έτσι. 
Η αντίληψη και η αισθητική του εν λόγω μορφώματος είναι ακριβώς αυτή που ταιριάζει στο σάπιο σύστημα που εκπροσωπεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου