Σελίδες

9 Μαρ 2011

Ο «τσαμπουκάς» της απανθρωπιάς...

Σε μια άνευ προηγούμενου επίδειξη αντιμεταναστευτικής απανθρωπιάς, στις 31 του Γενάρη 2011, το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
«...ο Υπουργός Εσωτερικών με απόφασή του, που υπεγράφη σήμερα, καταργεί την υπ ' αριθ. 1719/26.01.2009 (ΦΕΚ 91 Β΄) απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών "Παραπομπή υποθέσεων στην Επιτροπή του άρθρου 89 του ν. 3386/2005)"».
*
Προσέξτε τι σημαίνουν τα προηγούμενα:
Ο Ραγκούσης, όπως ανακοίνωσε υπερηφάνως, κατάργησε (!) την προηγούμενη απόφαση που είχε ληφθεί επί ΝΔ, η οποία αφορούσε 15 όλους κι όλους μετανάστες προς τους οποίους είχαν δοθεί νομιμοποιητικά έγγραφα.

*
Επιπλέον, ο Ραγκούσης, όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, όχι απλώς παίρνει πίσω την απόφαση, αλλά να και πώς το «εξηγεί»:
Η νομιμοποίηση εκείνη - λέει ο Ραγκούσης - έγινε
«για μόνον τον λόγο της κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει η υγεία τους κατόπιν απεργίας πείνας αυτών με αίτημα τη νομιμοποίησή τους»!
*
Για όσους δεν κατάλαβαν,
ο «σοσιαλιστής» Ραγκούσης είναι τόσο άτεγκτος που όχι μόνο δεν δίνει την άδεια να ζήσουν στους 300 της Υπατίας και της Θεσσαλονίκης, αλλά αφαιρεί τη σχετική άδεια και σε όσους την είχαν λάβει πριν χρόνια!
Επιπλέον, κατά τον «σοσιαλιστή» Ραγκούση, η ελληνική Πολιτεία δεν μπορεί να φέρεται ανθρώπινα σταθμίζοντας «μόνον» (!) την κατάσταση της υγείας ενός απεργού πείνας.
Δεν μπορεί, κατά τον «σοσιαλιστή» Ραγκούση, να λογίζεται «μόνον» (!) ο θάνατος ως κριτήριο επιείκειας.
Κατά τον «σοσιαλιστή» Ραγκούση, δεν μπορεί να επιδεικνύεται ανθρωπιά για «μόνον» (!) το λόγο ότι σιγοσβήνει ένας άνθρωπος.
Ο θάνατος, η αφαίρεση μιας ζωής, σύμφωνα με τον ταξικό κανιβαλισμό της κυβέρνησης Παπανδρέου - Ραγκούση, δεν είναι παρά «μόνον» (!) ένας λόγος...
Αυτός είναι ο «σοσιαλισμός» τους. Αυτή και η «ανθρωπιά» του.
ΠΗΓΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου