Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΠΑΙΤΩ & ΔΙΕΚΔΙΚΩ την κατάργηση των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων

Μπαίνουμε στη διεύθυνση katargisimnimonion.kke.gr  ή km.kke.gr και στηρίζουμε τη μοναδική απόφαση κόμματος που δε λέει ναι μεν αλλά, δεν υποκλίνεται ούτε προσκυνά στους Βιομηχάνους και το πολιτικό προσωπικό τους, δε φοβάται να ορθώσει μέτωπο απέναντι στο μονόδρομο της Ευρωπαικής Ένωσης.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΡΑ
Τσακίζουν τη ζωή μας και εμείς συζητάμε για μερική διαγραφή, για καταγγελία αλλά όχι ακριβώς καταγγελία, για επαναδιαπραγμάτευση των μέτρων της εξαθλίωσης.Μαζί με τους κομμουνιστές και τις δεκάδες αποφάσεις Σωματείων και φορέων βάζουμε την υπογραφή μας για να συζητηθεί και να στηριχτεί η κρυστάλλινη πρόταση Νόμου του ΚΚΕ.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

"Το ΚΚΕ ανακοινώνει ότι από σήμερα λειτουργεί ιστοσελίδα για τη συλλογή υπογραφών στήριξης της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, στη διεύθυνση: katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr

Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τους μαζικούς φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος, κάθε έναν και κάθε μια που θέλει να συμβάλλει στην κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, να στηρίξουν έμπρακτα την πρόταση νόμου του ΚΚΕ.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με πολύ απλό τρόπο να δηλώνει τη στήριξή του στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ επισκεπτόμενος την ηλεκτρονική σελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr ή μέσα από σχετικό σύνδεσμο στις ιστοσελίδες του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του Ριζοσπάστη και του Οδηγητή. Στην ίδια ιστοσελίδα θα δημοσιεύονται οι αποφάσεις που έχουν λάβει μαζικοί φορείς για τη στήριξη της πρότασης νόμου, καθώς και δηλώσεις στήριξης της πρότασης νόμου"

1 σχόλιο:

  1. «...δεν υπάρχει για μας κανείς άλλος ορισμός του σοσιαλισμού, πλην της κατάργησης της εκμετάλλευσης του ανθρώπου από άνθρωπο!
    Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το κεφάλι απέναντι στον ήλιο. Και ο ήλιος πρέπει να κάψει το μέτωπο και καίγοντάς το να το σφραγίσει με τη σφραγίδα της τιμής. Οποιος περπατάει σκυφτός, χάνει αυτή την τιμή» - Τσε Γκεβάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή