Σελίδες

8 Οκτ 2012

Η επίδειξη πυγμής της κυβέρνησης για την απαγόρευση των διαδηλώσεων δε θα περάσει

Η επίδειξη πυγμής που επιχειρεί να δείξει η κυβέρνηση μπροστά στο ερχομό της Μέρκελ στη χώρα μας, για να προστατεύσει τους εκπροσώπους των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, την κερδοφορία τους απαγορεύοντας τις διαδηλώσεις δεν θα περάσει.


Η καλύτερη απάντηση της εργατικής τάξης, των ανέργων, των συνταξιούχων,των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών, της νεολαίας είναι η μαζική, μαχητική συμμετοχή τους στην συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 1μ.μ.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς μέχρι την τελευταία στιγμή να συζητήσουν με τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα την οργανωμένη συμμετοχή στην συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 13.00 μ.μ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία  του ΠΑΜΕ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/10/12, 8:10 μ.μ.

    " Ο λαός θα σαρώσει κάθε απαγόρευση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίδειξη πυγμής εναντίον του λαού από την κυβέρνηση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι με τον εντεινόμενο αυταρχισμό του κράτους και των μηχανισμών του θα κάμψουν τη δίκαιη λαϊκή οργή.
    Τα μέτρα αστυνομοκρατίας ενόψει της επίσκεψης Μέρκελ πρέπει να πάρουν την απαιτούμενη απάντηση με τη συμμετοχή χιλιάδων και χιλιάδων στις ταξικές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ που χτυπάνε στην καρδιά την αντιλαϊκή πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή