Σελίδες

25 Ιουλ 2012

Εκδήλωση μνήμης για τη Σωτηρία Βασιλακοπούλου


Την Πέμπτη 26 Ιούλη η εκδήλωση μνήμης για τη συμπλήρωση 32 χρόνων από τη δολοφονία της Κνίτισσας φοιτήτριας
Η πύλη της ΕΤΜΑ, εκεί που 32 χρόνια πριν δολοφονήθηκε η Κνίτισσα Σωτηρία Βασιλακοπούλου, θα είναι το σημείο συνάντησης εργαζόμενων και νέων, στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος Ν. Αττικής και οι επιτροπές αγώνα Παντείου του ΜΑΣ.
Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 26 Ιούλη στις 7.30 το απόγευμα, έξω από την ΕΤΜΑ (Ιερά Οδός και Αγ. Αννης).
Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ιματισμού Δέρματος:
 «τριάντα δύο χρόνια μετά και τα οράματα της Σωτηρίας, ο δρόμος που βάδισε παραμένουν επίκαιρα, είναι οδηγός της πάλης και του αγώνα μας. 
Σήμερα που τσακίζεται κάθε δικαίωμα και κατάκτηση των εργαζομένων, που η νέα βάρδια της εργατικής τάξης καλείται να ζήσει χειρότερα από τους γονείς της,
είναι επιτακτική η ανάγκη του ανυποχώρητου αγώνα για να προστατέψουμε τη ζωή μας από τη φτώχεια και την εξαθλίωση που μας οδηγούν το κεφάλαιο και τα κόμματα που το υπηρετούν. 
Η οργανωμένη δράση σε κάθε χώρο δουλειάς, σχολή, σχολείο, Πανεπιστήμιο, στις λαϊκές γειτονιές μπροστά στα οξυμένα προβλήματα που βιώνουμε είναι μονόδρομος για να τους εμποδίσουμε, να προετοιμάσουμε τις δυνάμεις μας για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής που τσακίζει τη ζωή μας, να φέρουμε τα πάνω κάτω.
Συνεχίζουμε στα βήματα της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου, δυναμώνουμε την ταξική μας αλληλεγγύη στον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών, κρατάμε ψηλά τη σημαία της αντίστασης, της ρήξης, της αντεπίθεσης», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου