Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΣΙΠΡΑ (video)


"Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία είναι απατηλή και αποβλέπει μόνο στο να χρησιμοποιήσει το παιχνίδι της συνεργασίας για να ρίξει το ΚΚΕ-έτσι νομίζει- όσο γίνεται πιο κάτω", δήλωσε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
"Και όχι μόνο το ΚΚΕ, και τους Οικολόγους τους θέλει απ' έξω και τη ΔΗΜΑΡ αν είναι δυνατόν εκτός βουλής ή στριμωγμένη", πρόσθεσε, "και να δημιουργήσει μία νέα γενιά αλά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που θα στελεχώσει τον κρατικό μηχανισμό, εξαρτημένη αποκλειστικά από τα νέου τύπου διαφανή και γλυκά ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ".
 Μεγάλο μέρος των βιομηχάνων πανηγυρίζει, έχοντας ακούσει την ομιλία Τσίπρα !
«Ανθρακες ο θησαυρός» παρατήρησε η Αλέκα Παπαρήγα, σχολιάζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσίασε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας.
Παρατήρησε μάλιστα πολλά κοινά στοιχεία «με τις κυβερνητικές εξαγγελίες του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου πριν από την κρίση και μάλιστα της περιόδου που η Ελλάδα προετοιμαζόταν να μπει στο ευρώ».
Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ υποστήριξε μεταξύ άλλων πως μεγάλο μέρος των βιομηχάνων πανηγυρίζει, έχοντας ακούσει την ομιλία Τσίπρα, γιατί το πρόγραμμα που παρουσίασε είναι πολύ κατώτερο από αυτό της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου, το οποίο -όπως είπε- περιελάμβανε μεγάλα ριζοσπαστικά συνθήματα.

«Φραστικά πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ριζοσπαστικό, μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη», πρόσθεσε και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ πως -όπως και η ΝΔ- τάζει ψίχουλα στην ακραία φτώχεια. Σημείωσε πάντως ότι «ίσως του ΣΥΡΙΖΑ ζυγίζουν λίγο παραπάνω».
Παράλληλα, η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι οι εξαγγελίες περί επανακρατικοποιήσεων «είναι μόνο για γέλια».
Εξάλλου, υποστήριξε ότι επιβεβαιώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει συνεργασία, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια «απατηλή πρόταση που αποβλέπει μόνο στο να χρησιμοποιήσει τη σημαία της συνεργασίας».
Τέλος η κ. Παπαρήγα ανέφερε ότι το πρόγραμμα του ΚΚΕ είναι «πρόγραμμα λαϊκής συσπείρωσης και πάλης εναντίον όποιας κυβέρνησης προκύψει».


1 σχόλιο:

  1. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Όσοι θέλουν να πείσουν τον λαό, πως αρκεί να κάτσει στον καναπέ και απλώς να τους ψηφίσει, και πως αυτοί θα του λύσουν τα προβλήματα, μέσα στα πλαίσια της ΕΕ με μια διαχειριστική “αριστερή” κυβέρνηση, στην ουσία τον εμπαίζουν. Λειτουργούν σαν αερόσακος του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή