Σελίδες

29 Νοε 2011

Ανύπαρκτο ρεπορτάζ ενός φαντασματοχτυπημένου... Παπούλια.




Είναι η πολλοστή φορά που ο συντάκτης της «Ελευθεροτυπίας» Φ. Παπούλιας παρουσιάζει τα αποκυήματα της φαντασίας του σαν δήθεν «ρεπορτάζ» για το ΚΚΕ. 
Οπως είναι η πολλοστή φορά που ισοπεδώνει κάθε δεοντολογία, βάζοντας μέσα σε εισαγωγικά φράσεις από τους υποτιθέμενους συνομιλητές του τις οποίες αποδίδει σε στελέχη του ΚΚΕ, για να δώσει αληθοφάνεια στα παραμύθια του.
Αναφέρει π.χ. στο υποτιθέμενο ρεπορτάζ του, που το αποδίδει σε στελέχη του ΚΚΕ, ότι εκτιμούν για τον Λ. Παπαδήμο πως «η ευρωπαϊκή τουρνέ απέδειξε ότι ο καλός υπάλληλος είναι ο καλόβουλος υπάλληλος, αφού το κύρος του Λ. Παπαδήμου δεν τον έσωσε από το ευρωπαϊκό στραπάτσο». 
'Η ότι στο ΚΚΕ «τα περισσότερα στελέχη εκτιμούν ότι ο Γ. Παπανδρέου θα αποτελέσει παρελθόν κατ' απαίτηση της βάσης του κόμματος και ο Ευάγγ. Βενιζέλος έχει το προβάδισμα έναντι των υπολοίπων "μνηστήρων", για τον οποίο όμως λένε ότι η φασίζουσα προσέγγιση που τον διακρίνει δεν τον καθιστά δύσκολο αντίπαλο του ΚΚΕ». 

Λέει και πολλά άλλα τέτοια ο δήθεν δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ-αποκύημα της χαζής φαντασίας του στη δήθεν αντικειμενική εφημερίδα που τον έχει, αν και ξέρει πως το ΚΚΕ ούτε στο εσωτερικό άλλων κομμάτων παρεμβαίνει ούτε για «υπαλλήλους» μιλά ούτε για «προσωπικά στραπάτσα», αφού πρόκειται για πρόσωπα των αστών που πολιτεύονται για τα συμφέροντά τους. 
Και βεβαίως έχει διατυπώσει δημόσια πως η συγκεκριμένη κυβέρνηση είναι κυβέρνηση των μονοπωλίων. 
Για όλα τα ζητήματα, το ΚΚΕ μιλάει δημόσια και με τα ντοκουμέντα του, που είναι προσβάσιμα στον καθένα. 
Αντί αυτών, η «Ελευθεροτυπία» σερβίρει στους αναγνώστες της τις φαντασιώσεις του Παπούλια, για να διαστρεβλώσει τις θέσεις του Κόμματος και να τις φέρει στα μέτρα της προπαγάνδας που υπηρετεί, παρουσιάζοντας σαν «ρεπορτάζ» για το ΚΚΕ τα όσα είδε ο συντάκτης της στον ύπνο του το προηγούμενο βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου