Σελίδες

23 Μαρ 2011

Ιμπεριαλιστικά παραμύθια...

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ στη Λιβύη γίνεται για την «προστασία των αμάχων» και ... άλλα παραμύθια!
Γιατί χτες στη Βουλή ζωντάνεψαν ο Κοντορεβυθούλης, η Κοκκινοσκουφίτσα, τα Τρία Γουρουνάκια και ό,τι άλλο φανταστείτε!
Το ΝΑΤΟ μετατράπηκε σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση με αγαθούς σκοπούς και μόνο ότι γαλλο-βρετανικά αεροσκάφη πετάνε σοκολάτες και παιγνίδια δε μας είπαν.
Με δεδομένο, βέβαια, ότι εκείνοι που τα είπαν είναι οι ίδιοι που υποστήριξαν ότι τα μνημόνια φτιάχτηκαν για να «διασφαλιστεί το μέλλον του ελληνικού λαού» δεν είναι να απορεί κανείς.
Μεταξύ άλλων - από τη χτεσινή συζήτηση για τη Λιβύη σε επίπεδο αρχηγών -
πληροφορηθήκαμε, πάντως, ότι ο πρωθυπουργός έπεσε θύμα απατεώνων στο Ιντερνετ που έβαλαν το όνομά του σε ιστοσελίδα του Καντάφι.
Επίσης ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (που προφανώς του άρεσε ο ρόλος του αρχηγού της ΝΔ και δεν κατέβαινε με τίποτε από το βήμα) ανησυχεί ιδιαιτέρως μήπως φοβηθούν οι τουρίστες από όσα γίνονται.
Ο Καρατζαφέρης πάλι μοίραζε φωτογραφίες από όσους κατά καιρούς έχουν επισκεφθεί το «κανταφικό» τσαντίρι και γενικώς ...το διασκεδάζανε.
Κατά τα άλλα, όσοι υποστηρίζουν την επέμβαση το κάνουν γιατί «είμαστε μια σοβαρή χώρα».
ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ που όχι απλά θα κλιμακωθεί η ένταση στη Λιβύη, αλλά αναμένονται βομβαρδισμοί χωρίς τέλος και χωρίς έλεος (πάντα για την προστασία των αμάχων).
Ενας (ακόμη) λαός θα βρεθεί υπό στρατιωτική κατοχή με τις ευλογίες του ΟΗΕ και πάντα με πίστη και προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο. 
Αυτό που λέει πως το ΝΑΤΟ θα «μπουκάρει» όπου θέλει, όποτε θέλει.
Το μόνο που έχουν ξεχάσει είναι πως ο ελληνικός λαός βλέπει, ακούει και - παρά τις περί του αντιθέτου προσπάθειές τους - σκέπτεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου