Σελίδες

30 Μαρ 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ : Καθεστωτικούς ψηφοφόρους ΠΑ."ΣΟ."Κ.


"Σύντροφοι" απο τα παλιά,...,
 πρέπει να καταλάβετε το αυτονόητο, ότι σήμερα μας κυβερνάει το ΠΑ."ΣΟ."Κ., το άλλο ΠΑ.¨ΣΟ¨.Κ. .....
Δεν μας κυβερνάει μια "δημοκρατική-σοσιαλιστική"  κυβέρνηση, αλλά μια  κυβέρνηση που υπηρετεί  αποκλειστικά και μόνο την παγκόσμια αστική τάξη, τους παγκόσμιους ιμπεριαλιστές (Η.ΠΑ. , Ε.Ε.), σύμμαχος και συνεργός των σφαγέων των λαών (Γιουγκοσλαβία, Ιρακ, Αυγανιστάν και τώρα Λιβύη), τσιράκι των παγκόσμιων καπιταλιστικών συμφερόντων....
Μας κυβερνούν ένα μάτσο υπηρέτες του κεφαλαίου , τσιράκια του μεγάλου χρηματοπιστωτικού συστήματος, κλέφτες και ψεύτες που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις, υφαρπάζοντας την ψήφο του πριν 1,5 χρόνο ( και όχι μόνο).


Μας κυβερνάει ένα "Σοσιαλιστικό Κίνημα", που έχει βάλει εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του κόμματος, από μίζες της Siemens και όλων των άλλων προμηθειών του ελληνικού δημοσίου, διαχρονικά....
 Χρήματα με τα οποία εδώ και 3 δεκαετίες , χρηματοδοτούσε δημοσιογράφους μέσα από τα κομματικά ταμεία, για να κάνουν προπαγάνδα υπέρ 
του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ......
Χρήματα που λογικό είναι δεν πήγαν μόνο στις προεκλογικές εκστρατείες του ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά και σε τσέπες επίλεχτων στελεχών του.
Μας κυβερνάει το ΠΑ.ΣΟ.Κ που το στηρίζουν μεγαλοεκδότες, καναλάρχες, εφοπλιστές, μεγαλοκατασκευαστές, μεγαλοβιομήχανοι, τραπεζίτες και δεκάδες ζάμπλουτες οικογένειες.
Πρωθυπουργός μας είναι ένας Παπανδρέου, ο Γ.Α.Π.,  ο τρίτος στην σειρά.
Ο  Γ. Α. Παπανδρέου (παππούς,) που ήρθε από το πουθενά (???),   μετά την γερμανική κατοχή και πήρε την εξουσία αφού βέβαια βομβάρδισε μαζί με τους συμμάχους του Αγγλους, την Αθήνα το 1944 .
Κυβέρνησε παρέα με το παλάτι  πολλά χρόνια, με μοναδικό εχθρό του τον κομμουνισμό.
Ο γιος του,  Ανδρέας Γ. Παπανδρέου με απατηλά αριστερά και καλπονοθευτικά συνθήματα έφτιαξε το ΠΑ."ΣΟ".Κ., εξαπάτησε τους αριστερούς ψηφοφορους και  λεηλάτησε την αριστερά, είπε αμέτρητα συνειδητά ψέματα ,  διόρισε εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους, γενικά καπιλεύτηκε την αριστερά για να πετύχει τους "στόχους του".
Ηταν η μεγαλύτερη και πιο χυδιά απάτη της λεγόμενης μεταπολιτευτικης "αλλαγής".
 (παράδειγμα λαικισμού :  1989 Τσοβόλα δώστα όλα).....)
(παράδειγμα νεοφιλελευθερης φασιστικής διακυβέρνησης (G.A.P.) : 
  Παπακωνσταντίνου πάρτα όλα....... (και τα σώβρακα.....) Mετά ήρθε ο μέγας εκσυγχρονιστής   (σύμμαχος των Η.Π.Α.), Σημίτης που μας έβαλε  στην Ο.Ν.Ε. , αφού βέβαια επακολούθησε το ρωμαικό πάρτυ των λεγόμενων "Ολυμπιακών αγώνων" ( οι ημέτεροι έτρωγαν , ακόμα βέβαια συνεχίζουν , να τρώνε με χρυσά κουτάλια.....), (βλέπετε ο Σημίτης οπαδός των Ρωμαίων είναι υπέρμαχος του άρτου και των θεαμάτων), βέβαια σήμερα τα θεάματα περισσεύουν , ο δε άρτος απουσιάζει....
 Μετά βέβαια ακολούθησε η άλλη οικογένεια Καλαμανλή,  (άλλη μία καταστροφική παρένθεση ενός ακόμα Καραμανλή), αλήθεια ο Κωστάκης που πήγε ενδιάμεσα ? πολλά αναπάντητα ερωτήματα όταν παρέδωσε την κυβέρνηση στον Γιωργάκη,  
ποιός εντολοδόχος του επέβαλλε να παραδώσει την εξουσία στον άλλο πανίβλακα Γιωργάκη...
Τελευταία η Ελλάδα έχει πέσει τόσο χαμηλά που οι υπηρέτες του κεφαλαίου είναι οι Κωστίκες και Γιωργίκες ....
  Ξεφτίλα ....
Ο δε Γιωργήκας έχει αντιπρόεδρο ένα άτομο που έχει το ίδιο πνευματικό επίπεδο με αυτόν και τον εκπροσωπεί ΑΠΟΛΥΤΑ : 
 Έχει ως αντιπρόεδρο έναν αντικομμουνιστή, συνειδητό  απατεώνα, τον Πάγκαλο 
( βλέπετε ο παππούς του, τον δίδαξε τουλάχιστον ειλικρίνεια, πολλές φορές έχουν και οι φασίστες κάποια προτερήματα...).
Γνωστός για τα κατορθώματα του στα Ίμια και την παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους.
 Έναν τρισάθλειο, σιχαμερό και επικίνδυνο προβοκάτορα, απόλυτα συνειδητοποιημένο, σε διατεταγμένη υπηρεσία τόσο της κυβέρνησης του, όσο και των αφεντικών του,  που ρίχνει λάσπη στην αριστερά , μια στο Κ.Κ.Ε.  και μια στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Το καθεστώς Παπανδρέου στηρίζεται αυτή την στιγμή από 2 εκατομμύρια καθεστωτικούς ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν είναι άμοιροι των ευθυνών τους, απεναντίας είναι απόλυτα συμμέτοχοι...
Πολλοί από αυτούς κατέχουν θέσεις κλειδιά , με αναξιοκρατία (γλείψιμο), έχουν πάρει θέσεις άλλων μη-καθεστωτικών πολιτών που βρίσκονται στην ανεργία εξαιτίας τους.
(Βέβαια τώρα οι ίδιοι γλειφτοπόντικες εναντιώνονται στις μονιμοποιήσεις των γαλάζιων διορισμένων - λες και η εργασία έχει χρώμα...)
Ολο αυτό το αστικοφασιστκό σύμπλεγμα  στηρίζεται τόσο στην βουλή όσο και γενικότερα  από το φασιστικό κόμμα του Ορθόδοξου Συναγερμού.
Ενός κόμματος που δεν κρύβει την φασιστική του ιδεολογία.
Ενός κόμματος που πριμοδοτήθηκε από το καθεστώς του ΠΑ.ΣΟ.Κ και τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε όταν δημιουργήθηκε, για να χτυπήσει τη σύμαχο Νέα Δημοκρατία.
Το καθεστώς του χουντοφασιστικού ΠΑ.ΣΟ.Κ βέβαια, ακόμα δεν έχει κατεβάσει τανκς στους δρόμους, ακόμα δεν έχει σκοτώσει πολίτες , αλλά δεν θα διστάσει να το κάνει στο πολύ άμεσο μέλλον.
Οι στρατιωτικές ασκήσεις που έχουν γίνει και έχουμε αναφερθεί κατά καιρούς , δείχνουν, ότι το φασιστικό καθεστώς Παπανδρεόύ έχει σχέδια βίαιης καταστολής διαδηλώσεων όταν απειληθεί η υποστασή του.
Οι δυνάμεις καταστολής, τα ΜΑΤ, χτυπούν αλύπητα οποιεσδήποτε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.
Στην Κερατέα, η κυβέρνηση Γ.Α.Π. πολεμάει με μίσος και συνειδητή ιδεολογία, την ΄αλλη άποψη για να επιβάλλει μια χωματερή καταστροφική για το περιβάλλον και τους ανθρώπους, αλλά πάνω απ' όλα για να σπάσει τον "τσαμπουκά" των κατοίκων .
Είναι μια "prova generale" για την καταστολη όλου του κινήματος.....
Η πρωτόλια λογική της κυβέρνησης Γκαίμπελς ειναι μια:
• Να τους πανικοβάλουμε, να τους τρομοκρατήσουμε, να τους αποτρέψουμε, να τους συνθλίψουμε, να μην σηκώσουν κεφάλι, όχι μόνο οι Κερατιώτες αλλά και όλοι οι ¨Ελληνες, όλοι πρέπει , σύμφωνα με την κυβέρνηση να "εκκλησιάζονται" στα ξεπουλημένα κανάλια της πλουτοκρατίας", (mega, antenna, sky, alfa, alter, ert, ............), και απλα να έχουν την ίδια άποψη... ( οι διαφωνούντες , σύμφωνα με την " σοσιαλιστική κυβέρνηση " καίγονται στην πυρά... αστικός μεσαίωνας ).
Βέβαια τα αστικά Μ.Μ.Ε. , υπηρετώντας απόλυτα τις υποχρεώσεις στο αστικό κεφαλαιοκρατικό σύστημα του GAP, (καθ΄ότι υπηρέτες, οι δημοσιοκάφροι της καθεστωτικίας τάξης...), προπαγανδίζουν απόλυτα της θέσεις της κυβέρνησης Γ.Α.Π. , (Σύγχρονοι δοσίλογοι, ... χίτες , ταγματασφαλίτες , σύγχρονες και διαχρονικές
...πουτάνες)


Αυτό το καθεστώς πρέπει να το γκρεμίσουμε και θα το γκρεμίσουμε .

«Πόλεμος» ταξικός, οργανωμένος, ανυποχώρητος, με


 πειθαρχία και αποφασιστικότητα. 

Μέχρι την  Νίκη.......

Ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση, 
πάλη και ανυπακοή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου