Σελίδες

8 Νοε 2010

ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΓΑΠ ΑΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Σήμερα αρχιζει η αντίστροφη μέτρηση.
Σήμερα ο ελληνικός λαός με την ψήφο του έκανε την αρχή να γκρεμίσει το κράτος ΠΑΣΟΚ , την πολιορκία του υπάλληλου Παπανδρέου, τον φασισμό Παπανδρέου , τους υπηρέτες του αστικού συστήματος, τους λακέδες του τραπεζικού κεφαλαίου,τους βρυκόλακες των μικρομεσαίων με την περιβόητη φοροληστρική περαίωση, τους δοσίλογους, τους εκβιαστές, τους σύγχρονους Γκαιμπελς (Μ.Μ.Ε. και λοιπά λαμόγια) , τις κότες πρωθυπουργούς, γενικότερα άρχισε η κατεδάφιση του αστικού κράτους όπως το εκφράζουν μέχρι σήμερα ΠΑ.ΣΟ.Κ. , Ν.Δ. , ΛΑ.Ο.Σ. και όλα τα δεκανίκια τους.
   Σήμερα έγινε η αρχή , ας την συνεχίσουμε, ας συμμετέχουμε μαζικά στο συλλαλυτήριο στις 15 Νοέμβρη , ενάντια στην κυβέρνηση Τσολάκογλου , ενάντια στα αντιλαικά μέτρα που θα έρθουν, ενάντια στις πολιτικές του μνημονίου, ενάντια στην συνθήκη της Λισσαβόνας και στην συμφωνία του Μάαστριχ, ενάντια στην καπιταλιστική λέλαπα,
 ενάντια στους εκβιαστές που ακόμα και σήμερα μας θεωρούν ηλίθιους, ενάντια στην πολιτική κατεδάφισης της ελληνικής κοινωνίας.
Σήμερα ο ΓΑΠ απέδειξε οτι δεν έχει καμία σχέση με τον λαό και τις επιθυμίες του,το μήνυμα των εκλογών δεν το πήρε καν υπόψη του..απέδειξε περίτρανα με τα πεπραγμένα του οτι  είναι υπάλληλος του μεγάλου κεφαλαίου και εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τα συμφέροντα του.
Ο εκβιαστής των εκλογών αν τολμά ας κυρήξει εκλογές.
Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα...
   Ολοι μαζί μπορούμε να τους γκρεμίσουμε, να τους ανατρέψουμε, να αλλάξουμε την πολιτική τους , η οποία ωφελεί μόνο το μεγάλο κεφάλαιο και την ασύδοτη κερδοφορία του, εμείς παράγουμε τον πλούτο και αυτοι μας τον κλέβουν.
   Ηρθε η ώρα να πάρουμε πίσω όσα μας έχουν κλέψει όλα αυτά τα χρόνια.
Άρχισαν να οριμάζουν οι συνθήκες , σήμερα έγινε η αρχή, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τους αγώνες για να ανατρέψουμε αυτό το σύστημα, να οργανώσουμε το λαικό κίνημα και να οικοδομήσουμε την νέα ΕΛΛΑΔΑ, την Ελλάδα του μέλλοντος, όπου όλοι θα είμαστε ίσοι, θα έχουμε το ιερό δικαίωμα στην εργασία, θα έχουμε δωρεάν υγεία, παιδεία, κοινωνική ασφάλεια,
κοινωνική πρόνοια και ίσες ευκαιρίες στην ζωή.
 Εμείς θα καθορίζουμε την ζωή μας και όχι οι εργοδότες του ΓΑΠ.
   Σήμερα το Κομμουνιστκό Κόμμα Ελλάδας για πολλοστή φορά δικαιώθηκε στις προβλέψεις του , σήμερα το Κ.Κ.Ε. για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι η μοναδική ελπίδα για να αποτινάξουμε τον καπιταλιστικό ζυγό, η ζωή μας έχει διδάξει ότι ο σοσιαλισμός και ο κομμουνισμός είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
 Ας αλλάξουμε την ζωή μας, ας αποτινάξουμε τον ζυγό της σκλαβιάς, ας γκρεμίσουμε τα στεγανά που μας έχει επιβάλλει το αστικό κράτος με τους υπηρέτες του και ας στρατευτούμε όλοι με το Κ.Κ.Ε.

   Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΝΟΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου