Σελίδες

18 Ιουν 2010

Η «διάσωση» αφορά τα μονοπώλια...


ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ο πρωθυπουργός, να σταματήσει να σώζει την ελληνική οικονομία! Δε νομίζει ότι ...σωθήκαμε αρκετά;Γιατί, αν συνεχιστεί αυτή η επιχείρηση διάσωσης, τότε μάλλον αυτοί (οι κυβερνώντες, αυτοί που τους στηρίζουν και όλοι οι σχετικοί) θα τρέχουν για να σωθούν από το θυμό του κόσμου.

Οχι τίποτε άλλο, μα εδώ γίνονται όσα γίνονται (ανατροπές σε εργασιακές σχέσεις και Ασφάλιση) κι έχεις τον Γιώργο Παπανδρέου στις Βρυξέλλες να αναρωτιέται για το μέλλον της Ευρώπης και να προτείνει πιο ...«προνοητικές πολιτικές».

Τέτοια χαλαρότητα και νηφαλιότητα, δηλαδή. Πάνε όλα καλά στην Ελλάδα και αποφάσισε να προσφέρει τα «φώτα του» στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ενωση, ακόμη και στον πλανήτη.

Αυτά, την ώρα που τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (και δικαίως) δεν μπορούν να εμφανισθούν πουθενά δημοσίως. Γιατί, στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα τους βρίσουν.

ΠΑΝΤΩΣ, ΥΠΗΡΞΕ κι ένας που ...χάρηκε από τη χτεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού: Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ!

Μάλιστα, σε τηλεοπτικό δελτίο, ομολόγησε ότι στα αυτιά του έφθασε σαν ...μουσική! «Νότες», λέει, άκουγε, περί του ότι τα αντιλαϊκά μέτρα θα είναι λιγότερο αντιλαϊκά και λιγότερο «αντισυνταγματικά».

Θα του συνιστούσαμε, αν του αρέσει να ακούει αυτό το είδος ...«μουσικής», να μερακλώνει σπίτι του, μόνος του.

Γιατί οι εργαζόμενοι έχουν ...διαφορετικά μουσικά γούστα και δεν τους αρέσουν καθόλου τα στημένα παιγνίδια, όπως αυτά της κυβέρνησης με την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ.

Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ τελευταίο: Οσοι στην κυβέρνηση νομίζουν ότι από την τσαντίλα του κόσμου θα τους σώσουν ο ...Ρεχάγκελ, ο Τοροσίδης και ο Σαλπιγγίδης είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Το σύστημα με τον «άρτο» και τα «θεάματα» δεν πιάνει σε τόσο ακραίες καταστάσεις. Ασε, που το επόμενο παιγνίδι είναι με την Αργεντινή....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου