Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Νίκησε η δημοκρατία τους: Ετοιμάζονται για επίθεση στους κομμουνιστές

Μετά τα σύννεφα “σκόνης” που σήκωσαν για το “χτύπημα” στη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής και της ντουφεκιές στον αέρα, με την “σύλληψη” των στελεχών της Χρυσής Αυγής και αφού τους άφησαν …ελεύθερους, έρχονται με δηλώσεις, συνεντεύξεις, εμφανίσεις σε κανάλια, να πέρασαν στο δευτερο και βασικό μέρος του σχεδίου τους, για την “νόμιμη”, στα πλαίσια της δικής τους δημοκρατίας, καταστολής του οργανωμένου εργατικού κινήματος, βάζοντας στην ίδια ζυγαριά τις δολοφονίες των ναζιστών με τις εργατικές κινητοποιήσεις. 
Τα πιστόλια, τα ρόπαλα, τα μαχαίρια και τα άλλα δολοφονικά εργαλεία των χρυσαυγητών, με τις παραστάσεις διαμαρτυρίας, την περιφρούρηση και τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, τον μισανθρωπισμό των ναζιστών, με την διεκδίκηση για λαϊκή εξουσία από τους κομμουνιστές.

Για να προετοιμάσουν τα μυαλά των ψηφοφόρων τους και των αποδεχόμενων τον καπιταλισμό, ώστε να επικροτήσουν τις επόμενες κατασταλτικές κινήσεις τους ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα.
Έτσι άρχισαν να στέλνουν “μηνύματα”, για μηδενική ανοχή και στο άλλο “άκρο”, πατώντας στη “θεωρία των δύο άκρων”, που ζητάει έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ!!!

Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός στην “μαμά Αμερική” που έχει πάει, δηλώνει: “Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση, πάντα με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους…” και συνεχίζει πιο κάτω, κάνοντας σαφές στους συμμάχους του ότι ο στόχος είναι μπροστά και είναι έτοιμος να συνεχίσει αφού δηλώνει πως, “…Από τη μια πλευρά, έχουμε τη Χρυσή Αυγή και, από την άλλη, μια ακραία αντιπολίτευση, η οποία λέει να βγούμε από το ΝΑΤΟ, από την ΕΕ, έξω από το ευρώ. Δεν είναι κάτι το οποίο θα ήταν εποικοδομητικό για την ελληνική υπόθεση…» μιλώντας ξεκάθαρα για το ΚΚΕ. Σχόλιο για τις δηλώσεις Σαμαρά έκανε το Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην ίδια ρότα κινούνται και οι βουλευτές των αστικών κομμάτων και ειδικότερα της ΝΔ όπως ο Κεφαλογιάννης στην εκπομπή της Τσαπανίδου στο star σήμερα το πρωΐ, που προσπάθησε να εξισώσει το ναζισμό-φασισμό με τον κομμουνισμό, αναφέροντας την ημέρα “μνήμης” που καθιέρωσε η ΕΕ και μιλάει για “καταδίκη του ναζισμού και του σταλινισμού”. Προσπάθησε μάλιστα να μην επιτρέψει στο Γ. Γκιόκα που έκανε παρέμβαση, να αποκαλύψει το σκοπό που έχουν αυτές οι δηλώσεις.

Θα συνεχίσουν την ξεκάθαρη προσπάθεια τους να αξιοποιήσουν όλο αυτό το σόου για την προετοιμασία της “κοινής γνώμης”, ώστε να είναι σε καλύτερη επιχειρησιακή ετοιμότητα για να επιτεθούν εναντίον εκείνου του «άκρου», εναντίον του λαού και του ταξικού κινήματός του, δηλαδή, που απ’ ό,τι φαίνεται είναι το μόνο «άκρο» που πραγματικά ενοχλεί το αστικό κράτος τους και την “δημοκρατία” τους.

Αποκαλυπτικό για το οργανωμένο σχέδιο της αστικής τάξης για αντιμετώπιση της αυξανόμενης λαϊκής αντίδρασης απέναντι στα βάρβαρα μέτρα είναι το πριν από 1,5 χρόνο άρθρο του Ριζοσπάστη με τίτλο: Ποιοι και γιατί φούσκωσαν τη «Χρυσή Αυγή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου