Σελίδες

3 Οκτ 2013

Χ. Κατσώτης: Η δράση της ΧΑ έγινε ανεκτή από τις κυβερνήσεις γιατί εξυπηρετούσε το καπιταλιστικό σύστημα (VIDEO)




«Όλες οι κυβερνήσεις ανέχτηκαν τη δράση της Χρυσής Αυγής γιατί εξυπηρετούσε το καπιταλιστικό σύστημα, ιδιαίτερα μετά την κρίση, έτσι ώστε να σταθεί εμπόδιο στην ανάπτυξη των εργατικών, λαϊκών, ταξικών αγώνων». 

Αυτό υπογράμμισε, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ», ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος. Η Χρυσή Αυγή δεν γεννήθηκε τώρα, καθώς η ΕΥΠ γνώριζε εδώ και χρόνια τη δράση της. Το ΚΚΕ και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα έχουν επανειλημμένα αποκαλύψει τη δράση της Χρυσής Αυγής μαζί με τα ΜΑΤ, ενώ οι κυβερνήσεις κώφευαν σε αυτές τις συγκεκριμένες καταγγελίες και αποκαλύψεις. Κύριος στόχος της Χρυσής Αυγής είναι να υπερασπιστεί το άθλιο, βάρβαρο, καπιταλιστικό σύστημα, προκειμένου να μετακυληθούν οι συνέπειες της κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων,πρόσθεσε το στέλεχος του ΚΚΕ. Το σύστημα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή γιατί είναι γέννημα-θρέμμα του. Μόνο το οργανωμένο, περιφρουρημένο, εργατικό - λαϊκό κίνημα μπορεί με την ταξική του δράση να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή.
Ο Χρήστος Κατσώτης χαρακτήρισε ως ανιστόρητη και επικίνδυνη τη θεωρία των δυο άκρων και κάλεσε το λαό σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση. Αυτή η πολιτική που έφερε τη Χρυσή Αυγή είναι η πολιτική ισοπέδωσης του λαού και η πολιτική που κράτησε όρθια τα μονοπώλια, κατέληξε το στέλεχος του ΚΚΕ.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου