Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑντιΚΚΕ εμμονές

ΚΚΕ που σας χρειάζεται...
ΣΥΡΙΣΑίοι...
Την εμμονή του να απομακρυνθεί το σφυροδρέπανο και τα τρία κόκκινα γράμματα του ΚΚΕ από την πρόσοψη του κτιρίου της ΝΕ Πειραιά του Κόμματος επανέφερε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ με δήλωσή στον τοπικό Τύπο, βγάζοντας ταυτόχρονα χολή για το κίνημα και το Κόμμα της εργατικής τάξης. Απαντώντας στο σχόλιο που εξέδωσε το Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, για την αξίωσή του στο Δημοτικό Συμβούλιο να κατέβει το σφυροδρέπανο και τα τρία γράμματα από το κτίριο του Κόμματος στον Πειραιά, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε να πει ότι «εκφράσεις σε κείμενα όπως η "παρουσία αυτών των τριών γραμμάτων σε ένα κτίριο που έχουν υποφέρει οι κομμουνιστές και άλλοι αγωνιστές του λαϊκού μας κινήματος", κατά τη γνώμη μου αγγίζουν τα όρια της θρησκευτικής προσέγγισης»! Με αυτή του τη δήλωση, το μόνο που κάνει

είναι να

επιβεβαιώνει το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ ότι το σφυροδρέπανο και τα τρία κόκκινα γράμματα «ΚΚΕ» δεν χωρούν στο σύστημα διαχείρισης και αισθητικής των ΣΥΡΙΖαίων. Οτι κατέβασαν το δικό τους σύμβολο από τα γραφεία τους στον Πειραιά, είναι δικό τους θέμα και αφορά τη δική τους ...αισθητική. 'Η ίσως, να ετοιμάζονται να ανεβάσουν άλλο σύμβολο, αυτό του «νέου ΠΑΣΟΚ». 
ΥΓ: Εάν δεν τον τύφλωνε η εμπάθεια και ο αντικομμουνισμός, θα έβλεπε ότι το σύμβολο του ΚΚΕ είναι στην εσοχή της πρόσοψης του κτιρίου και όχι στην πρόσοψη, όπως επικαλείται ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου