Σελίδες

21 Μαρ 2012

Παράσιτα ...

«Οι επερχόμενες εκλογές είναι εκλογές - δημοψήφισμα. Οχι υπέρ ή κατά του μνημονίου, όπως θα ήθελαν μερικοί μερικοί. Το πραγματικό διακύβευμα, το πραγματικό δίλημμα είναι: Ευρώπη ή χάος. Τα κόμματα της εθνικής ανευθυνότητας και της δήθεν φιλολαϊκής δημαγωγίας είναι η σταλινική Αριστερά που η πολιτική της είναι τυφλή άρνηση». 
Αυτά είπε χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ, των παρασίτων, παρεμβαίνοντας για πολλοστή φορά στις πολιτικές εξελίξεις, για να θέσει και ο ίδιος τρομοκρατικά εκβιαστικά διλήμματα στους εργαζόμενους που τους ωθούν σε συνεχή, ανεξέλεγκτη χρεοκοπία. 
Ταξικά μίλησαν οι βιομήχανοι με
αντικομμουνιστική επίθεση, επειδή ξέρουν πως η μόνη πολιτική διέξοδος και η πάλη γι' αυτή, από την οποία κινδυνεύουν, είναι η πολιτική του ΚΚΕ που μπολιάζει το εργατικό, το λαϊκό κίνημα. 
Μιλάνε για «σταλινική πολιτική τυφλής άρνησης» ακριβώς γιατί αυτή η πολιτική καλεί την εργατική τάξη να τους απαλλοτριώσει, να κοινωνικοποιήσει την ιδιοκτησία τους ως μονόδρομο φιλολαϊκής διεξόδου από την κρίση. 
Χάος είναι η πείνα και η ανεργία που φέρνει η παρασιτική τάξη του κ. Δασκαλόπουλου μαζί με την ΕΕ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, η τρομοκρατία που ασκούν οι μισθοί των 300 ευρώ και η επίθεση εναντίον κάθε ταξικής εργατικής κινητοποίησης και όχι ο λαός και ο αγώνας του ενάντια στη βαρβαρότητα. 
Το πραγματικό δίλημμα στις εκλογές είναι να ενισχυθεί αποφασιστικά το ΚΚΕ και να είναι όσο το δυνατόν πιο ασταθής η κυβέρνηση που θα προκύψει, άρα και πιο ασταθή τα πολιτικά στηρίγματα των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών.

1 σχόλιο:

  1. Μετά τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τον ΛΑ.Ο.Σ., τη Δημοκρατική Συμμαχία, ήταν ο κ. Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ που τα έβαλε κι αυτός χτες με τη «σταλινική Αριστερά» κ.ο.κ.
    Ουδεμία έκπληξη. Αλλωστε «εκ στόματος κόρακος "κρα" εξελεύσεται».
    Θα περίμενε, πάντως, κανείς μεγαλύτερη προσοχή.
    Αλλά φαίνεται ότι ο ΣΕΒ σε τόση υπόληψη έχει τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Καρατζαφέρη, Μπακογιάννη και λοιπούς «σωτήρες».
    Τόση υπόληψη, ώστε, πλέον, να (τους) «καρφώνει» μόνος του, ποιος είναι ο... υποβολέας τους στην αντιΚουΚουΕδολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή