Σελίδες

1 Σεπ 2010

Σιαμαία πολιτική με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

ΛΑ.Ο.Σ.
Να κρατήσει αποστάσεις στα λόγια απ' την κυβέρνηση και την πολιτική της επιχειρεί τώρα ο ΛΑ.Ο.Σ., ελπίζοντας να αποφύγει στην κάλπη την έκφραση της καταδίκης για την αμέριστη στήριξη που προσφέρει στην ισοπέδωση του βιοτικού επιπέδου του λαού. Ταυτόχρονα, αναθερμαίνει τη συνεργασιολογία με τη ΝΔ, δείχνοντας ότι είναι αδίστακτος στην προσπάθειά του να υπηρετήσει το γενικότερο συμφέρον της αστικής τάξης.
Σ' ένα μπαράζ συνεντεύξεων (ΡΙΑΛ, ΘΕΜΑ και ΑΛΤΕΡ), ο Γ. Καρατζαφέρης ίδρωνε χτες να παρουσιάσει την εικόνα του εγγυητή της ενότητας της «παράταξης», επαναλαμβάνοντας διαρκώς τις προτάσεις συνεργασίας προς τη ΝΔ ενόψει των τοπικών εκλογών, ώστε να μην «πρασινίσει ο χάρτης» την επομένη. «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι απέναντι σε μια κατάσταση που πάει να εγκαθιδρύσει το ΠΑΣΟΚ στη χώρα» ισχυρίστηκε, κρύβοντας σκόπιμα ότι το κόμμα του και η ΝΔ είναι συνδιαμορφωτές αυτής της κατάστασης σε βάρος του λαού.
Στην ίδια κατεύθυνση, απαίτησε από την κυβέρνηση επιπρόσθετα μέτρα για την ενίσχυση του κεφαλαίου, όπως για παράδειγμα μέτρα «επαναπατρισμού κεφαλαίων» και «καμία φορολόγηση για νέες επιχειρήσεις για τα δύο πρώτα χρόνια της λειτουργίας τους», ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί εκ νέου στο λαϊκό κίνημα για να το συκοφαντήσει, λέγοντας: «Πρέπει να δείξουμε σύνεση, προσοχή και αυτοσυγκράτηση. Φοβάμαι η επόμενη περίοδος θα είναι πολύ επικίνδυνη για τον τόπο και ότι με πρόσχημα την ΔΕΘ θα προσπαθήσουν κάποιοι να δημιουργήσουν επεισόδια και προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου