Σελίδες

2 Δεκ 2011

Ο κ. Πάγκαλος...




Αλήθεια, τι κυβερνητικές αρμοδιότητες έχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος; 
Της αντικομμουνιστικής σταυροφορίας; 
Πρόσφατες είναι οι δηλώσεις του με τις οποίες κάνει βρώμικη επίθεση στην εργατική τάξη, το λαό, που αγωνίζονται ενάντια στην πιο στυγνή αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται τουλάχιστον από τη μεταπολίτευση και μετά, με τσάκισμα μισθών, συντάξεων, φοροληστεία του λαού και χαράτσια υπέρ της σωτηρίας των αστών από την κρίση, ρίχνοντας λάσπη στο ΚΚΕ αφού το ταυτίζει με το φασισμό. 
Μιλώντας στην εκπομπή «Le Monde en Marche» του γαλλικού καναλιού «France 5» και απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς σχολιάζει τους Ελληνες που αρνούνται να πληρώσουν το χρέος και ζητούν να φύγει η Ελλάδα από την ΕΕ,

 ο Θ. Πάγκαλος λέει: «Αυτοί είναι κομμουνιστές, φασίστες ή ηλίθιοι». 
Το ίδιο επανέλαβε χτες και στο «ΣΚΑΪ TV». 
Και τα λέει αυτά ο κατεξοχήν συνοδοιπόρος στον αντικομμουνισμό με τον Καρατζαφέρη. 
Οι συκοφαντίες, ο αντικομμουνισμός και οι προβοκάτσιες, με σημαιοφόρους τους Πάγκαλο- Καρατζαφέρη, από τη μαύρη κυβερνητική συμμαχία των μονοπωλίων δείχνουν ότι τόσο αυτοί όσο και η τάξη τους δε διστάζουν μπροστά στο οποιοδήποτε έγκλημα σε βάρος της εργατικής τάξης, του λαού. 
Να είναι σίγουροι, όμως, τους εκβιασμούς και τις προβοκάτσιές τους το εργατικό κίνημα και το ΚΚΕ έχουν και πείρα και δύναμη να τους τσακίσουν. 
Θα σπάσουν για μια ακόμα φορά τα μούτρα τους.

1 σχόλιο:

  1. Οι αισχρές δηλώσεις του Πάγκαλου, ότι όσοι αγανακτούν με την εφαρμοζόμενη πολιτική είναι «φασίστες, κομμουνιστές και μαλάκες», επιβεβαιώνουν ένα πράγμα:
    Από τις κατηγορίες που επιστράτευσε εναντίον του λαού, υπάρχει μία που σίγουρα δεν κολλάει πάνω στον Πάγκαλο: Η «κατηγορία» του... κομμουνιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή