Σελίδες

13 Οκτ 2012

Τραμπούκικη επίθεση σε στέλεχος του ΠΑΜΕ


Τραμπούκικη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Χρήστου Μεντή, στελέχους του ΠΑΜΕ και προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων, εκδηλώθηκε χτες το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου, από στελέχη της ΔΑΚΕ και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου. 
Απρόκλητα οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ, πριν ξεκινήσει συνεδρίαση του ΔΣ, άρχισαν να χτυπούν στο πρόσωπο και στο κεφάλι τον Χρήστο Μεντή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αιμορραγώντας, με εκδορές και μώλωπες στο κεφάλι.

Η τραμπούκικη επίθεση φαίνεται ότι έχει να κάνει με τη δράση και την ολόπλευρη στήριξη του ΠΑΜΕ στο δίκαιο αγώνα των απλήρωτων εργαζομένων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από την προηγούμενη βδομάδα, κόντρα στους φανερούς και κρυφούς μηχανισμούς τρομοκράτησης, αιρετών και παραγόντων της Τοπικής Διοίκησης.

2 σχόλια:

  1. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ
    Καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση στα Γιάννενα
    Την τραμπούκικη επίθεση συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Ιωαννίνων εις βάρος του Χρήστου Μεντή στελέχους του ΠΑΜΕ και προέδρου του συλλόγου την περασμένη Παρασκευή λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του ΔΣ καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ- ΟΤΑ.
    «Οι φελλοί της κυβερνητικής - εργοδοτικής παράταξης της ΝΔ, σημειώνεται στην ανακοίνωση, δεν μπορούν ούτε να επιπλεύσουν μέσα στη θάλασσα των προβλημάτων των εργαζομένων στους Δήμους. Ταυτόχρονα, η οργανωμένη δράση του ΠΑΜΕ στο χώρο των εργαζόμενων στην κοινωφελή εργασία - που όχι μόνο στήριξε τους εργαζόμενους αλλά κυριολεκτικά επωμίστηκε όλο το βάρος και την ευθύνη των κινητοποιήσεων - έφερε σε τέτοιο αδιέξοδο τους τραμπούκους της ΝΔ στο σωματείο ΟΤΑ, που θεώρησαν ότι προπηλακίζοντας τον πρόεδρο του Σωματείου θα σταματούσαν την δράση του ΠΑΜΕ», σημειώνει το ΠΑΜΕ. «Ούτε η καταστολή, ούτε οι τραμπουκισμοί, ούτε η τρομοκρατία μπορεί να σταματήσουν το οργανωμένο ταξικό κίνημα που δυναμώνει. Τέτοιου είδους ενέργειες αποκαλύπτουν το αδιέξοδο που έχουν βρεθεί οι εκπρόσωποι του κεφαλαίου, την απόγνωσή τους να πείσουν τους εργαζόμενους ότι τα μέτρα είναι για το "καλό τους"», προσθέτει μεταξύ άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/12, 9:29 μ.μ.

    Ο τραμπούκος νεοναζί χρυσαυγίτης της ΔΑΚΕ ονομάζεται Κρικώνης, γνωστό λαμόγιο και γλύφτης της δημοτικής αρχής γκόντα.
    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ολα τα φασιστοειδή αφανίστε τα, είναι σκουλήκια που έρπονται στο χώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή