Σελίδες

7 Αυγ 2012

"Ανθρωποι" εναντίον ανθρωπιάς ...

Όσο κι αν ουρλιάζουν ψεύτικα τα διάφορα εθνικιστικά θηρία, παίζοντας σωστά το ρόλο της απόκρυψης της αλήθειας που τους έχουν αναθέσει, το πρόβλημα των "ξένων" δε λύνεται ούτε με κραυγές ούτε με διωγμούς. 
Η αιτία και αυτού του τεράστιου προβλήματος είναι ο καπιταλισμός, οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, η φτώχεια που δημιουργεί παντού το ετοιμοθάνατο σύστημα και από εκεί και μετά οι συνθήκες της ΕΕ (Δουβλίνο) που εγκλωβίζουν τους απελπισμένους εδώ και δεν τους αφήνουν να κινηθούν στις χώρες που θέλουν. 
Οποιος έχει κότσια το βλέπει. Οι άλλοι τουλάχιστον ας σώπαιναν...
Ενα τέτοιο πρόβλημα δεν προσφέρεται για εκμετάλλευση, αφου κάτι τέτοιο απλά σκοτώνει ανθρώπους όποιο χρώμα θρησκεία ή εθνικότητα κι αν έχουν.


Ακόμη κι αν η ανθρωπιά κοστίζει δεν γίνεται να ξεπουληθεί, ιδιαίτερα από τους κομμουνιστές.
Αν λείψει η ανθρωπιά τότε αυτό που μας περιμένει είναι χειρότερο κι από κόλαση.
Όσο για τις πονηρές "ομάδες κατοίκων" που εκτοξεύουν χολή και μίσος προς τα Αριστερά έχουν ένα πολύ ύποπτο κι επικίνδυνο ρόλο. Να δημιουργήσουν μίσος ανάμεσα σε ανθρώπους που υποφέρουν, που αν ξεσπάσει κανείς δεν μπορεί να ξέρει τις συνέπειες.
 Βέβαια γι αυτούς που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά το χάος είναι η δουλειά τους
Να τι γράφει σήμερα ο Ριζοσπάστης:
ΚΚΕ- Επίδειξη απανθρωπιάς

Με τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας η συγκυβέρνηση κάνει επίδειξη απανθρωπιάς στα θύματα της μετανάστευσης. Την ίδια στιγμή κρύβει από το λαό ότι τα κύματα των μεταναστών θα πληθύνουν όσο οι σύμμαχοί της, ΗΠΑ, ΕΕ, Ισραήλ, με τις απροκάλυπτες επεμβάσεις τους φουντώνουν τη φωτιά του πολέμου στη Συρία. Οπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις έτσι και η σημερινή, με το κυνήγι των μεταναστών προσπαθεί να κρύψει ότι η χώρα έχει μετατραπεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης εξαθλιωμένων μεταναστών προκειμένου να μην προχωρήσουν στο εσωτερικό της ΕΕ βάσει του Δουβλίνου 2 και άλλων συμφωνιών. Επιχειρεί να κρύψει τις μεγάλες ευθύνες σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση των εγκληματικών κυκλωμάτων και των συμμοριών των ναρκωτικών, της πορνείας, της διακίνησης μεταναστών.

Το μεγάλο πρόβλημα της συσσώρευσης μεταναστών, που διαρκώς θα οξύνεται, δεν αντιμετωπίζεται με την επίδειξη αγριότητας, βαρβαρότητας στα θύματα. Να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα σε όσους μετανάστες θέλουν να φύγουν από τη χώρα προς άλλες χώρες της ΕΕ. Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στους επιθετικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ κατά των λαών της Αφρικής και της Ασίας. Να μη συμμετάσχει η χώρα με κανέναν τρόπο στις επεμβάσεις και στον πόλεμο στη Συρία.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/8/12, 10:45 μ.μ.

    Έχετε σπονδυλική στήλη; Κάντε το αν τολμάτε, τζάμπα μάγκες της συγκυβέρνησης… «διαπραγματευτές» του κώλου!:

    «Άμεσα να δώσουν ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουν σε άλλη χώρα. Στους ευρωπαίους που δε θέλουν κάτι τέτοιο να πουλήσει «τσαμπουκά» η κυβέρνηση και όχι στους εξαθλιωμένους και δυστυχισμένους αυτούς ανθρώπους».
    ΑΝΤΩΝΗΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή