Σελίδες

23 Ιουν 2012

ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ...

Στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, την Αυγή, κάποιος Ανανδρανιστάκης Γ., σε ένα κατάπτυστο άρθρο του, με τίτλο Τουιτερισμός συν Σοβιέτ, προσπαθεί να αντικρούσει τις κατηγορίες για την αισχρή φημολογία που ενορχηστρωμένα, δια μέσω του TWITER , οργανώθηκε απο τους ίδιους, ή κάποιες άλλες σκοτεινές δυνάμεις προεκλογικά.
Το άρθρο είναι δείγμα της "πολιτικής" αντιπαράθεσης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δείγμα της πιο ελεεινής και αισχρής δημοσιογραφίας, είναι η πιο τρανή απόδειξη για το ποιοί κρύβονται πίσω απο αυτή την προβοκάτσια.
Δεν αναφέρει πουθενά αν καταδικάζονται απο τον ΣΥΡΙΖΑ αυτές οι προβοκατόρικες και φασιστικές ταχτικές, δεν αναφέρει κουβέντα για την ουσία του θέματος, παρά μόνο προσπαθεί να κάνει και χιούμορ με τον Μαίλη και τον Σκουρλέτη.
Ο αυριανισμός στο μεγαλείο του, συνεχίζουν να προκαλούν και μετεκλογικά με τα εργαλεία που τους έδωσε ο Κουρής, ο Λαλιώτης και όλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ.

Αναιδέστατοι, σύγχρονοι Μανιαδάκηδες προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο και να αντιστρέψουν την πραγματικότητα.
Θα θέσω ένα βασικό ερώτημα με πολιτικό περιεχόμενο : 
Αυτό το site που βγήκε σαν επίσημο της ΚΕ του ΚΚΕ κι έγραφε ότι «Η ΚΕ του ΚΚΕ καλεί όλο τον ελληνικό λαό, αύριο να στηρίξει με την ψήφο του τον ΣΥΡΙΖΑ». Θέλω κάποιος να μου πει: 
Ποιός μπορεί να έφτιαξε αυτό το site; 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος; Ή οι μυστικές υπηρεσίες (όπως μου είπε κάποιος φίλος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ); 
Θέλω κάποιος να μου πει: ποιός οφελείται από αυτό το site; 
Γιατί στην πολιτική λέμε ότι κρίνεται το ποιός το έκανε από το ποιός οφελείται απ΄ αυτό! 
Αν θέλετε να πείτε ότι το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ τότε ομολογείτε ότι έβλάψαν το ΚΚΕ με κάθε ανέντιμο τρόπο. 
Αν πάλι θέλετε να πούμε ότι το έφτιαξαν οι «μυστικές υπηρεσίες», τότε κατά τη γνώμη μου τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα (και έτσι είναι): ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει αντικειμενικά ή συνειδητά στην οργάνωση της συστηματικής επιχείρησης που ξεκινά από διάφορα κέντρα του συστήματος για να βλάψουν το ΚΚΕ. 
Κι ο ΣΥΡΙΖΑ σ΄ αυτή την επίθεση είναι η αιχμή του αντικομουνιστικού δόρατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου