Σελίδες

2 Φεβ 2012

ΥΠΕΡΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΝΑΡΚΩ-ΘΟΛΟΥΡΑΣ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ - ΔΗΜΑΡ



Πιστοποιητικά ...«αριστεροσύνης» επιχειρούν να αποσπάσουν οι νεολαίες Συνασπισμού και ΔΗΜΑΡ με τις άκρως αντιδραστικές, ιδεαλιστικές και αντιεπιστημονικές θέσεις τους απέναντι στο ζήτημα των ναρκωτικών.
Με αφορμή το νομοσχέδιο «Κώδικας Ναρκωτικών», οι νεολαίες των συγκεκριμένων κομμάτων εξέδωσαν ανακοινώσεις, όπου χαρακτηρίζουν το νομοσχέδιο νομιμοποίησης της χρήσης, κατοχής, προμήθειας ναρκωτικών και την καλλιέργεια ινδικής κάνναβης ως ...θετικό βήμα. 
Στην προσπάθειά τους να κρύψουν την πλήρη ιδεολογική ταύτιση των κομμάτων τους με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., επιχειρούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα.
«Δεν βοηθούν η αντιπαραβολή συντηρητικών και αντεπιστημονικών θέσεων από την πλευρά του ΚΚΕ που συντάσσεται με την ακροδεξιά σε μια ιδιότυπη σταυροφορία
ενάντια στο νέο νομοσχέδιο γεγονός που αντικειμενικά οδηγεί στη διατήρηση του υπάρχοντος νομικού πλαισίου το οποίο έχει καταστρέψει τις ζωές χιλιάδων νέων ανθρώπων(...) Σε πείσμα όσων κατά καιρούς εξαπολύουν κατηγορίες περί ναρκοκουλτούρας, θα αντιπαλεύουμε κάθε πολιτική που διαιωνίζει και οξύνει το πρόβλημα, μια πολιτική που οδηγεί καθημερινά πολλούς νέους και νέες ακόμα και στο θάνατο», ισχυρίζεται η νεολαία ΣΥΝ.
«Εχοντας σαν γνώμονα ότι ο χρήστης πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ασθενής και όχι ως εγκληματίας, κρίνουμε θετικά το σ/ν(...) Οι συντηρητικές δυνάμεις (ΝΔ - ΚΚΕ - ΛΑ.Ο.Σ.) εθελοτυφλούν υποστηρίζοντας τη σημερινή αδιέξοδη πολιτική που έχει οδηγήσει χιλιάδες νέους από πολύ μικρή ηλικία στη "ναρκωκουλτούρα", στο περιθώριο, στην παρανομία, στις φυλακές, στο θάνατο, αγνοώντας ηθελημένα την ανάγκη για σύγχρονα μέσα και μεθόδους αντιμετώπισης», υποστηρίζει η νεολαία ΔΗΜΑΡ. «Η Αλ. Παπαρήγα για μια ακόμη φορά έβαλε στο ίδιο τσουβάλι "σκληρά" και "μαλακά" ναρκωτικά όπως και τα προγράμματα μεθαδόνης», γράφει η «ΑΥΓΗ».
ΣΥΝ, ΔΗΜΑΡ, «ΑΥΓΗ» γνωρίζουν την αλήθεια, σκόπιμα λένε ψέματα: «Φούντα στα περίπτερα, πρέζα στα νοσοκομεία, να κερνάει το κράτος», διατυμπάνιζαν εκπρόσωποί τους σε εκδηλώσεις και ναρκω-φεστιβάλ. Είναι οι ίδιοι που «ταυτίζονται με την ακροδεξιά», «με την κυβέρνηση της τρόικας και του μνημονίου», με τη ΝΔ, «σε μια σταυροφορία» ενάντια στην ανθρώπινη ζωή, ενάντια στο δικαίωμα του χρήστη να κερδίσει τη μάχη για την ελευθερία, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο πόρισμα της διακομματικής επιτροπής της Βουλής το 2006 όπου η τοξικοεξάρτηση χαρακτηρίζεται ως «χρόνια αυτοπροκαλούμενη νόσος», βαφτίζοντας το χρήστη «ασθενή». Με ένα στόμα μια φωνή προπαγάνδιζαν τη χορήγηση υποκαταστάτων για μόνιμους και νόμιμους χρήστες ως πανάκεια, συσκοτίζοντας τις αιτίες του προβλήματος, μετατρέποντάς το σε πρόβλημα ιατρικής φύσης, αναπαράγοντας μια σειρά αντιδραστικά ιδεολογήματα. Είναι τουλάχιστον γελοίο να θεωρείς την απαγόρευση της χρήσης ναρκωτικών ως αιτία θανάτου.
Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που σταθερά και αταλάντευτα παλεύει ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, αγωνίζεται για να μένει ο χρήστης μακριά από τη φυλακή και να κερδίζει μέσα από «στεγνά» προγράμματα τη δύσκολη μάχη της απεξάρτησης, για το δικαίωμα στην πρόληψη, την επανένταξη. Είναι το μοναδικό κόμμα που έχει επιστημονικές θέσεις για το ζήτημα των ναρκωτικών και επιχειρήματα που πατάνε στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αυταπάτες. Η αποποινικοποίηση των ναρκωτικών υποθηκεύει το μέλλον αυτού του τόπου.

1 σχόλιο:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=1TEstdetwKY

    Κι ο Βάρναλης μας το ʼχε πει
    χωρίς καμιά περιστροφή
    στης Χούντας το αλισβερίσι
    λεύτερο ήταν το χασίσι
    ποτέ ο λαός να μην ξυπνήσει.


    αυτα σε οσους ξεχασαν τι ελεγε η αριστερα, τι παλευε η ΕΠΟΝ(που θελουν να την πιανουν στο στομα τους οι συριζοκουβεληδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή