Σελίδες

2 Φεβ 2012

Χυδαίος αντικομμουνισμός «Αυγής»



Αδυνατώντας να απαντήσει επί της ...ουσίας, λόγω έλλειψης επιχειρημάτων, η «ΑΥΓΗ» καταφεύγει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: Λάσπη, ψέματα και χυδαιότητα. 
«Τι πίνουν;» είναι ο τίτλος του σχολίου που αναφέρεται στην προχτεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά και το χαρακτήρισε «έγκλημα εξίσου σοβαρό και τρομερό με τη δανειακή σύμβαση και το PSI και όλα τα βάρβαρα μέτρα». 
Η χυδαιότητα και ο αντικομμουνισμός τους (ή μήπως η
υπεράσπιση της ναρκωκουλτούρας) έκανε τους άθλιους να γράψουν ότι «είναι γνωστή η ξιδοκουλτούρα και καπνοκουλτούρα του ΚΚΕ». 
Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. 
Οι συνέπειες από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αποτελούν ψιλά γράμματα για την «ΑΥΓΗ», η οποία έχει το δικό της μερίδιο ευθύνης για τους πιτσιρικάδες που θα πέσουν στην παγίδα της «ελεύθερης επιλογής». 
Η πλέον ανελεύθερη επιλογή που θα τους στερήσει όχι μόνο το δικαίωμα στην Παιδεία, στην Υγεία, στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό, αλλά και την ανάγκη τους να τα διεκδικήσουν και να τα κατακτήσουν. 
Η «ΑΥΓΗ» έχει το δικό της μερίδιο ευθύνης στη χειραγώγηση και την ναρκωεξάρτηση, στο όνομα του πιο αντιδραστικού αστικού επιχειρήματος της ατομικής διάθεσης του σώματος, που δημιουργεί ανθρώπους υποταγμένους και ανελεύθερους στη σαπίλα του καπιταλισμού, ανθρώπων που θα στέκονται ανήμποροι απέναντι στη λαιμητόμο που έχει στηθεί και κατακρεουργεί δικαιώματα, κατακτήσεις, ελευθερίες, την ίδια τη ζωή.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/2/12, 4:00 μ.μ.

    αντι-κομμουνισμός
    είναι η κριτική σε κάτι διαμορφωμένο ;
    και το οποίο αντιπροσωπεύετε από ποιους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/12, 9:39 μ.μ.

      ΣΥΡΙΖΑ τον λενε.

      Διαγραφή
    2. το διαμορφωμενο πιο ειναι το κκε? ελεος πια ρε μαγκιτες κκεδες κανετε κυρηγμα για τα ναρκωτικα καλα κανετε αλλα δειτε και το σπιτι σας και μια προβοκατορικη ερωτηση ναρκωτικα δεν ειναι και τα αναβολικα?πιος εμαθε στον κοσμο τα αναβολικα,πια ηταν η πρωτη χωρα που εδωσε αναβολικα?ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ.Αλήθεια στη ΕΣΣΔ δεν υπηρχαν ναρκωτικά?μου θυμιζει το ανεκδοτο με την πυρηνικη ενεργεια.Αυτα ειναι τα αποτελέσματα όταν την πυρηνική ενέργεια την εκμεταλλευεται ο καπιταλισμός.Αλήθεια το τσερνομπίλ το ξέχασε το κκε.Α ρε τι τραβαμε με τα ορφανά του ΣΤΑΛΙΝ.Καλύτερα ρεφορμιστής.

      Διαγραφή
    3. ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΚΙ μονος σου το αναφωνησες ; "καλυτερα ρεφορμιστης".
      Εγω απλα θα προσθεσω , περα απο ρεφορμιστης εισαι και αδιαβαστος και αντιεπιστημονικος και παραχαρακτης της ιστοριας και "ελαφρος" στην σκεψη.
      Απλα εχεις μπλεξει τις π...τσες με τις βουρτσες, ειδες τι κανει ο οπορτουνισμος?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/2/12, 2:02 π.μ.

      Πιτσιρικάκι μου επιτρέπεις, ΞΕΚΟΛΛΑ και πάλι ΞΕΚΟΛΛΑ ...
      ΜΗΝ ΝΑΡΚΩΝΕΙΣ το μυαλό και τη ΖΩΗ σου.
      ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ.
      Πές όχι σ' όλα τα ναρκωτικά και αγωνίσου για μιά άλλη ζωή.
      Μήν εγκλωβίζεσαι σε ψευτοδιλλήματα, η ζωή είναι δικιά σου, μην την πουλάς στο σύστημα, μήν δέχεσαι να σε ναρκώσουν και να σε χειραγωγήσουν.
      ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ, ΕΞΕΓΕΡΣΟΥ, ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟ.
      ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.
      ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/12, 2:21 π.μ.

    Κάτι πιτσιρίκια σαν τον προλαλίσαντα, είναι τα εύκολα θύματα των εμπόρων της ψεύτικης ελπίδας, των εμπόρων του θανάτου.
    Πιτσιρικάδες που δεν έχουν οράματα, δεν έχουν πολιτική σκέψη και μέσα στην άγνοια και την μαγκιά τους είναι τα εύκολα θύματα της ναρκοκουλτούρας.
    Προτιμούν να ναρκώσουν το μυαλό τους παρά να μελετήσουν, να ερευνήσουν, να προβληματιστούν.
    Σ' αυτά τα εύκολα θύματα ποντάρει η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο για την ελέυθερη πρέζα, να μην σηκώσουν ποτέ κεφάλι, νάναι πάντα εξαρτημένα και αποχαυνωμένα.
    Χρειάζεται πολύς αγώνας , προσπάθεια και κουράγιο να αφυπνιστούν άτομα, θύματα της λεγόμενης "αυτοδιάθεσης" του εαυτού τους και του μυαλού τους.
    Μα προπάντως χρειάζεται σωστή ενημέρωση των νέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή