Σελίδες

16 Νοε 2011

ΠΑΣΟΚιές τύπου Καρατζαφέρη...



Γνωστός για τις φαιδρές αντιδράσεις του, όταν ζορίζεται από το ΚΚΕ, ο Απ. Κακλαμάνης, ως μέρος της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, ανέλαβε χτες να υπερασπιστεί τη συγκυβέρνηση του κόμματός του με τον ΛΑ.Ο.Σ. 
Επί της ουσίας, υπερασπίστηκε τον ίδιο τον ΛΑ.Ο.Σ., λέγοντας:«Κόπτεστε, γιατί ο Γ. Καρατζαφέρης στηρίζει μια κυβέρνηση όπως η σημερινή για να σωθεί η χώρα. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Το 1989 κάνατε κυβέρνηση μαζί με τη ΝΔ για να διαλύσετε το ΠΑΣΟΚ και να στείλετε στον Κορυδαλλό τον Ανδρέα Παπανδρέου και τότε ο Γ. Καρατζαφέρης ήταν στέλεχος της ΝΔ». 
Είναι εξόφθαλμη η προσπάθεια του Κακλαμάνη, με γελοίους, ανόμοιους παραλληλισμούς και με τις γνωστές ΠΑΣΟΚιές για το '89,

 να κατευνάσει τη λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ, η οποία βράζει για τη συγκυβέρνηση με τον αρχηγό ενός κόμματος που υμνεί το δικτάτορα Μεταξά. Σε κάθε περίπτωση, το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που έσπρωχνε και σπρώχνει τον Καρατζαφέρη, επειδή του κάνει τη βρώμικη δουλειά. 
Η συνεργασία τους, άλλωστε, ήταν και εκλογική στις προηγούμενες τοπικές εκλογές. 
Είναι φανερό ότι, εκτός από την πρεμούρα τους να σώσουν το κεφάλαιο, ο αντικομμουνισμός είναι ένας ακόμα τόπος στον οποίο συναντούνται ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ., Κακλαμάνηδες και Καρατζαφέρηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου