Σελίδες

15 Σεπ 2011

Ξύλο με Κνίτες στην ΑΣΟΕΕ...



ΑΠΟ TRASH
Οταν τους λέγανε ΕΚΟΦίτες με αφορμή το ξύλωμα της πλακέτας για την Σωτηρία παρεξηγιώντουσαν. 
Ορίστε λοιπόν! 
Τα φασισταριά με αριστερή προβιά αποφάσισαν να απαγορεύσουν (και μάλιστα διά της βίας!) την πολιτική παρέμβαση της ΚΝΕ στα πανεπιστήμια! 
Και με ποιο σαθρό επιχείρημα;
 Απαγορεύονται λέει (στο όνομα κάποιας ενότητας φαντάζομαι) οι παρατάξεις!
Μα και η Διαμαντοπούλου ρε καραγκιόζηδες, ένα από αυτά που θέλει να κάνει ακριβώς αυτό είναι!
 Να διαλύσει τις φοιτητικές παρατάξεις! 
Αφελείς; 
Αν το περιστατικό ήταν μεμονωμένο θα το δεχόμαστε ευχαρίστως. 
Αλλά εδώ έχουμε συνεπείς επαναλήψεις.
 Όταν προσπαθούσαν να διαλύσουν τα κλαδικά σωματεία με τις επιχειρησιακές συμβάσεις, ακριβώς αυτοί οι χώροι καλούσαν τον κόσμο να οργανώνεται μόνο στα ...επιχειρησιακά πρωτοβάθμια! 


Είναι οι ίδιοι που είχαν την απαίτηση από τους εργάτες του ΠΑΜΕ να υποστείλουν τις σημαίες τους για να περάσουν από το «άβατο» (αλήθεια τι απέγινε με αυτήν την ιστορία;) της πλατείας συντάγματος!
Το γεγονός πως παρά την απαγόρευση των παρατάξεων (το «φοιτητικό» της ασφάλειας ξαναζεί) στην κορυφή (από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα) της πρόσοψης της κατάληψης φιγουράρει η σημαία του ...γερμανικού αντιφασιστικού μετώπου(!) κάτι λέει τόσο για την ειλικρίνεια (μία παράταξη απαγορεύεται προφανώς- όλοι ξέρουμε ποια), όσο και για την σοβαρότητα των φορέων αυτών των αντιλήψεων. Αυτοί μέχρι και με τον διάολο (η Διαμαντοπούλου και ο ΣΕΒ δεν είναι τίποτα) είναι ικανοί να συμμαχήσουν προκειμένου να κάνουν ζημιά στο ΚΚΕ. Εχουν περάσει ολοφάνερα πλέον στο στρατόπεδο του ταξικού εχθρού, και μάλιστα σε βαθμό που οι συνήθεις τραμπούκοι της άκρας δεξιάς κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους.

 Κοιτάξτε πως το παρουσιάζουν οι ίδιοι (οι «σύντροφοι» στον κοινό υποτίθεται αγώνα) και βγάλτε συμπεράσματα:

Ξύλο με Κνίτες στην Ασοεε
από Στέκι Ασοεε 12:39, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011
(Τροποποιήθηκε 11:46, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011)
θεματικές: Καμμία θεματική
....
Ξύλο πριν από λίγη ώρα στην ασοεε με κνίτες.
Ενημερωτικά η σχολή τελεί υπό κατάληψη μέχρι σήμερα το βράδυ και σήμερα έχει Γενική Συνέλευση και θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί ή όχι η κατάληψη. Στην κατάληψη έχει αποφασιστεί να μην υπάρχουν παραταξιακές και κομματικές αφίσες εντός του χώρου. Την προηγούμενη βδομάδα είχε γίνει λεκτικός τσακωμός με τους κνίτες που ήρθαν το πρωί της συνέλευσης να κολλήσουν αφίσες τους σε κατειλημμένη σχολή, και τις κατέβασαν αργότερα.Οι κνίτες σκάσαν σήμερα το πρωί και αφισοκόλλησαν πάλι έναν χώρο στο ισόγειο. Πήγε κόσμος απ'το στέκι και τους είπε να τις κατεβάσουν και δεν το δέχτηκαν.Πετά από λίγη ώρα πήγαν 5-6 άτομα πάλι απ'το στέκι και παίχτηκε το ίδιο σκηνικό, κατέβαζαν τις αφίσες και ξαφνικά κάποιοι θερμόαιμοι κνίτες άρχισαν να κοπανάνε. Το κλίμα είναι τεταμένο και μαζεύεται κόσμος. Σήμερα έχει γενική συνέλευση στις 13:00


συνέχεια αενημέρωσης
από Συντονιστικό Κατάληψης ΑΣΟΕΕ 4:04, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011
η απόφαση του συντονιστικού της ασοεε είναι ξεκάθαρη. Οι κομματικές-παραταξιακές αφίσες δε χωράνε σε αυτό το χώρο και το ίδιο αποφασίστηκε και σήμερα. Οι κνίτες τις πέσαν στους συντροφους και παρόλο που ήταν καμιά 30αριά, καταφέραν να φάνε ξύλο από 5 άτομα. Η φάση έληξε εκεί.
Το γεγονός ότι οι κνίτες δεν έκαναν λόγο περί αυτού στη γενική συνέλευση παρόλο που τους κατείγγειλε κόσμος,δείχνει ότι το να το πέσουν σε συντρόφους δεν αποτελούσε γραμμή του ΚΚΕ, αλλά πρωτοβουλία κνιτών που έσπασαν την κομματική γραμμή.
Συνπληρώνοντας πέρα από κάτι γρατζουνιές,δε χτύπησε κανεις σύντροφος, αλλά κάποιοι κνίτες μαζέψανε μπουκέτα στη μάπα.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1332468

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/9/11, 1:30 π.μ.

    «έξω τα κόμματα»...
    http://tasosnastos.blogspot.com/2011/09/blog-post_1973.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως ακριβώς το λες, "αριστεροί" με φασιστική προβειά ...

    Το πρόβλημά τους είναι το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, γι΄αυτό ... ζουν και αναπνέουν (και ... πληρώνονται;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/9/11, 7:17 μ.μ.

    Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
    καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει.
    Τι κρύβει μέσ' στα δόντια του το ξέρω,
    καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

    Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
    και χάνονται βαθιά στα περασμένα.
    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ,
    μα όχι και το μίσος του για μένα.

    Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
    Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

    Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
    που λούζεται στον ήλιο και στ' αγέρι,
    το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
    και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.

    Μα πάλι θέ ν' απλώσει σα χολέρα
    πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
    και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
    αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτρέψτε μου να σας πάω 22 χρόνια πίσω, στο 1999 όταν αποχώρησε από το ΚΚΕ η ομάδα Κάππου, Γράψα, κλπ και δημιούργησαν το ΝΑΡ. Στα πρώτα του βήματα αυτό το αλητογκρουπάκι το προώθησε άγρια η ΑΥΡΙΑΝΗ. Αργότερα τα θνησιγενή σχήματα των ΕΑΑΚ τα χρηματοδότησε και τα στήριξε το Βαθύ ΠΑΣΟΚ δια χειρός Λαλιώτη. Αυτή είναι η ιστορία τους. Ήρθε η ώρα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Να ξεπληρώσουν βρε αδερφέ τα δάνεια.
    ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ , ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΟΥΤΕ ΑΜΕΣΗ ή ΕΜΜΕΣΗ ΚΟΛΕΓΙΑ με αυτό το αληταριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/9/11, 8:24 μ.μ.

    symastev είπε...
    Το θέμα είναι ότι αυτό που η αστική τάξη έσπειρε στις πλατείες με το έξω τα κόμματα, έξω τα συνδικάτα, οι παρατάξεις, οι σημαίες, τα πανώ και οι αφίσες μετατρέπεται σιγά - σιγά σε «κίνημα» που εκκολάπτει το αυγό του φιδιού σε άλλους χώρους. Αν δεν καταλάβουμε τη διάσταση που έχει δεν καταλαβαίνουμε γιατί ένα τόσο μικρό γεγονός έχει μεγάλη σημασία.

    Προκαλεί εντύπωση πάντως ότι το «κίνημα» των αγανακτισμένων φοιτητών κατά των καταλήψεων του ΣΚΑΪ κλπ, συναντιέται πλήρως με κάποιους καταληψίες φοιτητές στον κοινό σκοπό της απαγόρευσης κομμάτων, αφισών και παρατάξεων. Εκλεκτικές συγγένειες;

    Όποιος δεν θυμάται τη λύσσα με την οποία τα μέσα ενημέρωσης της αστικής τάξης εμβολίαζαν τις απαγορεύσεις στις ΛΣ της αμεσοδημοκρατίας των πλατειών καλό είναι να το θυμηθεί και να δει πως μεταφέρεται το δηλητήριο από χώρο σε χώρο. Τώρα που οι πλατείες πνέουν τα λοίσθια ψάχνουν για διέξοδο σε νέα πεδία δόξας. Θα έχουμε και άλλα επεισόδια γιατί είναι η άλλη πλευρά της επίθεσης που ετοιμάζει η αστική τάξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή