Σελίδες

27 Ιαν 2019

«Documento» βρώμικης αντιΚΚΕ προπαγάνδας

Το παράρτημα του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, η εφημερίδα «Documento», αναπαράγει σε δημοσίευμά της ολόκληρη την «επιχειρηματολογία» Καρτερού και των trolls του διαδικτύου, που στρατεύονται στη βρώμικη αντιΚΚΕ προπαγάνδα της κυβέρνησης, με αφορμή τη ΝΑΤΟική Συμφωνία των Πρεσπών.
Το πιο φαιδρό απ' όσα γράφουν όλοι αυτοί και αναπαράγει το «Documento», είναι ότι με τη Συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, που την επέβαλε ο ευρωατλαντικός σχεδιασμός για την ένταξη όλων των βαλκανικών χωρών σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, βρίσκουν δικαίωση τα οράματα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, τον οποίο παρεμπιπτόντως έχουν αποκηρύξει η ανανεωτική αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ (να τους θυμίσουμε τι έλεγαν ο Φαράκος και ο Κύρκος;).

Έτσι, στο «Documento» διαβάζουμε λίγο - πολύ ότι μέσα από τη Συμφωνία που χαιρετίζουν με θέρμη ο Στόλτενμπεργκ, ο Τραμπ, σύσσωμη η ιμπεριαλιστική ΕΕ, τη συμφωνία για την οποία κινητοποιήθηκαν στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο ασύλληπτοι μηχανισμοί, πρεσβείες, ΜΚΟ και πάει λέγοντας, δικαιώνεται η θυσία της Γκίνοβα και των Σλαβομακεδόνων που πήραν μέρος στον ηρωικό αγώνα του ΔΣΕ και τους θέριζαν με τα εγγλέζικα οπλοπολυβόλα, πριν αναλάβουν οι ναπάλμ του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού!
Για τέτοιο θράσος μιλάμε! Για τέτοια προσπάθεια βιασμού και καπηλείας της ιστορίας.
Αλλά εκεί που «ξεβρακώνονται» κυριολεκτικά οι προπαγανδιστές του  ΣΥΡΙΖΑ είναι όταν απαριθμούν τους λόγους για τους οποίους η Συμφωνία είναι συμφέρουσα για την Ελλάδα. Ποιοι είναι αυτοί; Ότι με τον τρόπο αυτό «τους επιτρέπουμε να υπάρχουν (…) να συνάψουν τις συμμαχίες που θέλουν (σ.σ. βλέπε ΝΑΤΟ), να ενταχθούν στην Ευρώπη αν το θέλουν, να ακουμπήσουν στην Ελλάδα για να αποφύγουν άλλου είδους "επαφές" και πιέσεις, να απαλλαγούν από το βάρος μιας διένεξης που πληρώνουν πανάκριβα».
Αν δεν είναι αυτό επίδειξη του μεγαλοϊδεατισμού της ελληνικής αστικής τάξης, τότε τι είναι; Αν δεν είναι ομολογία εμπλοκής της Ελλάδας στο σχεδιασμό ΝΑΤΟ - ΕΕ για τη Βαλκανική, προκειμένου να περιορίσουν την επιρροή της Ρωσίας και άλλων, τότε τι είναι;
Είπαμε, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε να διεκπεραιώσει αποστολές «υψηλής επικινδυνότητας» στην περιοχή για λογαριασμό των αμερικανοΝΑΤΟικών.
Και η αντιΚΚΕ προπαγάνδα που συνοδεύει τις βρομοδουλειές τους, δεν «κοιτάζει» προς τα πίσω, αλλά προσπαθούν ταυτόχρονα να καλύψουν τα νότα τους και για αυτά που έρχονται.
Αυτό μαρτυρά το ζωηρό ενδιαφέρον των αμερικανοΝΑΤΟικών, μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, να βάλουν τη σφραγίδα τους και στο Κυπριακό, αλλά και σε διευθετήσεις στο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου