Σελίδες

21 Φεβ 2021

Σχόλιο-οχετός βγαλμένο από τον βόθρο της χρυσαυγίτικης προπαγάνδας από στέλεχος της ΝΔ

 Στη ρότα της αποσιώπησης των πολιτικών ευθυνών της κυβέρνησης σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, ο Μακάριος Λαζαρίδης, βουλευτής της ΝΔ και για χρόνια συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη ως σύμβουλος Τύπου και Επικοινωνίας του γραφείου του, ξεθάβει χυδαιότητες, «copy - paste» από τη χρυσαυγίτικη φαρέτρα.

Χυδαιολογεί εναντίον του Άρη Βελουχιώτη, επικαλούμενος μάλιστα ανυπόγραφο, εμετικό -χρυσαυγίτικης κοπής- αντικομμουνιστικό δημοσίευμα «αναγνώστη» στον ιστότοπο «zougla.gr». 

Ο φασιστικός οχετός που κρύβεται στα μυαλά των “αρίστων” της ΝΔ πολλές φορές δεν μπορεί να συγκρατηθεί, και να καμουφλαριστεί διαφεύγοντας και πνίγοντας στη βρωμιά καθετί στο πέρασμά του. 

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που στέλεχος της ΝΔ επιστρατεύει αντικομμουνισμό δήθεν για να αντιπαρατεθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Είναι όμως κραυγαλέα προκλητικό να επιχειρεί βουλευτής της ΝΔ να βγάλει λάδι την κυβέρνηση, υιοθετώντας τις βρωμιές και τις χυδαιότητες που όλα τα προηγούμενα χρόνια φιλοξενούσαν τα μέσα προπαγάνδας της ναζιστικής εγκληματικής Xρυσής Aυγής.



3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/2/21, 4:49 μ.μ.

    Κάποιοι έχουν πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο τους ως “σοβαρή Χρυσή Αυγή”, αντιγράφοντας ακόμα και αυτούσια τη φρασεολογία της.
    Και εις κατώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/21, 5:14 μ.μ.

    Δεν έχει πάτο το... χρυσαυγίτικο βαρέλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Τουναντίον, μέχρι την εκλογή του, ο Μ. Λαζαρίδης ήταν ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2017, ενώ από τον Ιανουάριο του 2016 και την εκλογή Μητσοτάκη ήταν ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος. Προηγουμένως ήταν επίσης συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη σε θέματα Τύπου και Επικοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή