Σελίδες

31 Αυγ 2011

Μίλησαν οι ... κυβερνητικοί εκπρόσωποι.



Ο Δ. Ζαφειριάδης, εκπρόσωπος Τύπου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», μίλησε, χτες, για «φοιτητικές μειοψηφίες» που οδηγούν «σε απόγνωση την πλειοψηφία των φοιτητών και μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας». 

Η «Δημοκρατική Συμμαχία» (που υπερψήφισε το νόμο - πλαίσιο) στρέφεται κατά των κινητοποιήσεων και των αποφάσεων για αναβολή των εξεταστικών και κάνει λόγο για «φθηνές και παλαιοκομματικές λογικές», που «παραδίδουν μαθήματα ανομίας και ασυνέπειας» και για «οπαδούς της στασιμότητας και της μιζέριας». 
Δε μας κάνουν καθόλου εντύπωση οι θέσεις της «Δημοκρατικής Συμμαχίας». 
Είναι γνωστές. 
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως το συγκεκριμένο κόμμα εκφράζει τις θέσεις και τις προθέσεις της κυβέρνησης, λίγο πριν τις διατυπώσει.

Με την ευκαιρία, μια και μιλάμε για τέτοιου είδους κόμματα, να σημειώσουμε πως το ΛΑ.Ο.Σ., μέσω του εκπροσώπου του Κ. Αϊβαλιώτη, υποστήριξε: «Η κατάληψη των Πανεπιστημίων μπορεί να επιφέρει και την κατάλυση της κυβέρνησης. 
Ο νόμος, όμως, παραμένει νόμος και θα εφαρμοσθεί, όσο και να επιμένουν οι χρόνιοι καταληψίες των πανεπιστημίων»... 

Να υπενθυμίσουμε, πάντως, στη «Δημοκρατική Συμμαχία» και το ΛΑ.Ο.Σ. (και στην κυβέρνηση και στη ΝΔ) πως το φοιτητικό - σπουδαστικό κίνημα, όπως και το λαϊκό κίνημα, έχουν μετατρέψει πολλούς αντιλαϊκούς νόμους σε χαρτιά που έμειναν στο αρχείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου