Σελίδες

16 Ιουν 2011

Ερωτηματικά με σημασία...



Χτες, στις 12.15 μ.μ. - 45 λεπτά - πριν τη συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον Κ. Παπούλια, την είσοδο του Μέγαρου Μαξίμου πέρασε ο Κ. Μπίκας, διοικητής της ΕΥΠ. 
Τυπικά, ο Κ. Μπίκας διατηρεί θεσμικά ρόλο συμβούλου του Γ. Παπανδρέου, όπως τον έχρισε ο πρωθυπουργός. Κατά συνέπεια, μπορεί να ισχυριστεί κανείς, ότι η μεταξύ τους συνάντηση είναι στο πλαίσιο της τακτικής συνεργασίας τους. 
Προκύπτουν ωστόσο ορισμένα ερωτήματα: 

Γιατί η συγκεκριμένη συνάντηση δεν ήταν στην επίσημη ατζέντα του πρωθυπουργού για το χτεσινό του πρόγραμμα; 
Υπάρχει κάποια σχέση της συνάντησης με τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολούθησαν στο πολιτικό σκηνικό τις αμέσως επόμενες ώρες; 
Και τέλος, έχει σχέση η συγκεκριμένη συνάντηση με τις προβοκάτσιες που ακολούθησαν μια ακριβώς ώρα μετά στο Σύνταγμα και ενώ το κέντρο της Αθήνας ήταν στην κυριολεξία βουλιαγμένο από χιλιάδες απεργούς και άλλους διαδηλωτές, με μαζικότερο όλων το απεργιακό μπλοκ του ΠΑΜΕ; 
Ισως να είναι συμπτώσεις. 
Αλλά είναι πολλές μαζί...

1 σχόλιο:

  1. Να πάρουμε υπ΄όψη μας και αυτά:

    Αυτή είναι η δήλωση του Παπούλια μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό.

    "Σ' αυτή την κρίσιμη περίοδο πρέπει να είμαστε όλοι υπεύθυνοι, για να μην μεταβάλουμε την οικονομική κρίση σε κρίση δημοκρατίας".

    Εμένα κάπως μου ακούγετε,μας προειδοποιεί;

    Και ακόμη να έχουμε στο νου μας ποιος είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

    Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί που μάζεψαν υπογραφές για έκτακτη σύγκλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας και που ψιθιρίζονταν πριν από λίγο ότι θα έμπαινε και θέμα αντικατάστασης του Πρωθυπουργού!

    Στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι,του υπουργού Εθνικής Άμυνας που στις προηγούμενες εκλογές αμφισβήτησε το κύρος του σημερινού ΓΑΠ και διεκδίκησε την υποψηφιότητα του Πρωθυπουργού.

    Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ε.Βενιζέλο τελείωσε πριν από λίγο και δηλώσεις δεν έγιναν ακόμη απ΄όσο ξέρω και δεν κόπτομαι κιόλας.

    Θα μου πεις τι μας νοιάζει εμάς για τα τερτίπια τους.

    Καθόλου δεν μας νοιάζει, αλλά καλό είναι να ξέρουμε κατά που το πάνε,να ξέρουμε που θα τους την στήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή