Σελίδες

29 Ιουν 2011

Απέτυχε προβοκάτσια ολκής σε βάρος του ΠΑΜΕ!



Δεν φαίνεται να υπάρχει, πλέον, κανένας «αγανακτισμένος» στην πλατεία Συντάγματος που να μη ξέρει ότι κυκλοφορούν μπόλικοι προβοκάτορες ανάμεσά τους. 
Το πρωί στις 28/6/11 φάνηκε αυτό με τους προβοκάτορες – κουκουλοφόρους που επιχείρησαν και κατάφεραν να επικρατήσει ο νόμος του δακρυγόνου στην πλατεία διαλύοντας τον κόσμο και το βράδυ το ίδιο αλλά χωρίς να το πετύχουν.
Εκείνο που ήταν ερωτηματικό, για τα κέντρα εξουσίας, ήταν τι θα έκαναν με το ΠΑΜΕ. 

Τον τελευταίο καιρό το ΠΑΜΕ βρίσκεται συχνά – πυκνά στην πλατεία Συντάγματος.
Μάλιστα παρουσιάζει και έναν τεράστιο όγκο που πλημμυρίζει την πλατεία, πράγμα που κάνει να ωχριά μπροστά του οποιαδήποτε άλλη διαδήλωση. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν άρεσε καθόλου στην άρχουσα τάξη.

Η άρχουσα τάξη με τα μέσα της, από την αρχή των εκδηλώσεων των αγανακτισμένων πολιτών, επεδίωξε να κρατήσει μακριά τα κόμματα και τα συνδικάτα. Κατάφερε έτσι να τις καπελώσει έντεχνα εισάγοντας μέσα σε αυτές τις απαγορεύσεις:
-Έξω τα κόμματα
-Έξω τα συνδικάτα 
-Έξω οι σημαίες και τα πανώ τους.

Εννοείται πως αυτά αφορούσαν τελικά μόνο το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ και κάποιες μικρές αριστερές οργανώσεις όπως το ΚΚΕ μ-λ, αφού οι άλλοι μεγάλοι αριστεροί σχηματισμοί και οργανώσεις φίλιες προς τους διευθύνοντες τη πλατεία ήταν ήδη μέσα και ευλογούσαν μάλιστα τις απαγορεύσεις. Ακόμη και εθνικοπατριωτικές ενώσεις είναι όπως το «Πατριωτικό Μέτωπο» με τεράστια σταντ!


Αυτές οι απαγορεύσεις φυσικά σαρώνονταν κάθε φορά που το ΠΑΜΕ έφτανε στη πλατεία. Όμως δεν άρεσε καθόλου στα κέντρα και τα παράκεντρα εξουσία. Το ίδιο έγινε και σήμερα στην απογευματινή πορεία, όταν το ΠΑΜΕ με μια πρωτοφανή συγκέντρωση έφτασε στον Άγνωστο Στρατιώτη με το τέλος της να είναι στους στύλους του Ολυμπίου Διός!


Όταν κατά τις 7.15΄ έφτασε το ΠΑΜΕ κάποιοι που μονίμως παριστάνουν τους «εθνικοπατριώτες» και τους «αγανακτισμένους» εναντίον όλων των κομμάτων, άρχισαν να βρίζουν μέσα από το πλήθος που παρακολουθούσε, με ανάμεικτα αλλά όχι εχθρικά αισθήματα, την πορεία του ΠΑΜΕ. Οι ύβρεις έγιναν πιο πολλές και άρχισαν να παρακινούν και άλλους να βρίζουν το ΠΑΜΕ. Λίγο πιο πέρα, αφού δεν υπήρχε καμία απάντηση στις προκλήσεις, κάποιοι άρχισαν να πετάνε πέτρες στα ΜΑΤ με σκοπό να τα εξαναγκάσουν να επιτεθούν.


Δεν είναι γνωστό τι εντολές είχαν τα ΜΑΤ. Όμως η κατάσταση άρχισε να γίνεται κρίσιμη και έκρυθμη με το ΠΑΜΕ να έχει σταματήσει στη μέση της πάνω πλατείας και να εμποδίζεται να προχωρήσει από κάποιους που έδειχναν διαθέσεις σύγκρουσης με σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια και επέμβαση των ΜΑΤ σε βάρος του ΠΑΜΕ και του κόσμου. Αν το ΠΑΜΕ έκανε το λάθος να προχωρήσει, πολύ πιθανόν να γινόταν απίστευτης έκτασης επεισόδια με απρόβλεπτες συνέπειες, σε μια στιγμή που η πλατεία ήταν κατάμεστη από ένα τεράστιο πλήθος διαμαρτυρόμενων πολιτών και από το μπλοκ του ΠΑΜΕ. 


Έγινε αντιληπτό ότι πραγματοποιήθηκε επιτόπου σύσκεψη της ηγεσίας του ΠΑΜΕ και επιλέχθηκε η λύση να μην απαντηθεί καμία πρόκληση, να μην γίνει εκτοπισμός των ελάχιστων ατόμων που παρεμπόδιζαν το ΠΑΜΕ, διότι κανένας δεν γνώριζε τι παγίδα είχε στηθεί, και να συνταχθεί το ΠΑΜΕ στην αρχή της Αμαλίας στο Σύνταγμα, εκεί που αρχίζει ο κήπος. Έμενε εκεί το ΠΑΜΕ μέχρι και τις 9.10΄ μμ με έντονη περιφρούρηση.


Όταν άφηνε τον Άγνωστο Στρατιώτη το ΠΑΜΕ, οι γνωστοί προβοκάτορες άρχισαν να φωνάζουν ότι «φοβάται»(!) και φεύγει αφήνοντας τον κόσμο το έλεος των ΜΑΤ και στα δακρυγόνα που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν πέσει καθόλου αλλά προφανώς είχαν σκοπό να προκαλέσουν να πέσουν. Ο κόσμος δεν τσίμπησε στις βρισιές πολύ δε περισσότερο όταν αντιλήφθηκε ότι το ΠΑΜΕ δεν αποχωρούσε αλλά παρέμεινε στο Σύνταγμα.


Το θέμα είναι ότι η τα κέντρα εξουσίας της άρχουσας τάξης άρχισαν να ανησυχούν σφόδρα με τις συνεχείς επαφές του ΠΑΜΕ με τη πλατεία και προφανώς αποφάσισαν να στήσουν παγίδα την οποία θα πλήρωναν και πολλοί διαμαρτυρόμενοι πολίτες με σκοπό να σταματήσει αυτή η… βεβήλωση των «απαγορεύεται» που έθεσε για τη πλατεία και έβλεπε να τα κάνει κουρελόχαρτα το ΠΑΜΕ. Φυσικά αυτό που φοβήθηκε περισσότερο ήταν ο συγχρωτισμός των «αγανακτισμένων» με το ΠΑΜΕ και κυρίως η συμπάθεια που άρχισαν να δείχνουν πολλοί από εκεί γι αυτό.


Τελικά δεν έπεσε στη παγίδα το ΠΑΜΕ και η προβοκάτσια ολκής απέτυχε! Ωστόσο οι προβοκάτορες δεν άντεξαν και έκαναν μικρής έκτασης επιθέσεις στα ΜΑΤ για να προκαλέσουν επέμβαση, η οποία όμως έγινε μόνο στη γωνία της Μ. Βρετάνια και με μικρές επαναλαμβανόμενες δόσεις δακρυγόνων που δεν διέλυσαν ούτε τους διαμαρτυρόμενους της πλατείας ούτε φυσικά το ΠΑΜΕ.



Αριστερά και πολιτική

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/6/11, 1:30 π.μ.

    Σήμερα ξεμπροστιάστηκε στο λαό και την νεολαία το στημένο παιχνίδι μερικών δεκάδων κουκουλοφόρων με τις διμοιρίες των ΜΑΤ. Η εμφάνιση αυτού του θιάσου σ κάθε απεργιακή συγκέντρωση έχει ένα στόχο, να προβοκάρει τους εργατικούς αγώνες, να τρομοκρατήσει εργαζόμενους και νεολαία. Δεν θέλουν να συμμετέχει κόσμος στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση. Λαός και νεολαία πρέπει να απαντήσουν σε αυτούς τους μηχανισμούς με μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/6/11, 2:16 μ.μ.

    Δείτε τι έγινε σήμερα με την Κανέλλη. Οι "αγανακτισμένοι" έβριζαν αυτή που πήγαινε να καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και προσπάθησαν να της κλείσουν το δρόμο. Υπάρχει βίντεο.
    http://redflyplanet.blogspot.com/2011/06/blog-post_6769.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δήθεν ενημέρωση
    Ενώ εκατοντάδες χιλιάδες απεργοί με το ΠΑΜΕ έδωσαν δυναμικά τη μάχη της απεργίας, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε όλη τη χώρα, ενώ πλημμύρισαν δρόμοι και πλατείες στις διαδηλώσεις, τα αστικά ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, σε αντίθεση με το ζήλο με τον οποίο προβάλλουν τους «αγανακτισμένους στις πλατείες», χτες στα δελτία τους πρόβαλλαν ως κυρίαρχο θέμα τη δράση προβοκατόρων κατά των απεργών, αφιερώνοντας ελάχιστα δευτερόλεπτα στην απεργία. Αυτή είναι η δήθεν αντικειμενική ενημέρωσή τους. Απόδειξη ότι για τους εργαζόμενους, το λαό δεν τους νοιάζει. Γι' αυτό θα ξαναπούμε: Γυρίστε τους την πλάτη. Μόνο «Ριζοσπάστη» και «902».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ :
    Προβοκάτσια σε βάρος του ΠΑΜΕ επιχείρησαν να στήσουν χτες το απόγευμα στο Σύνταγμα φασιστοειδή, τραμπούκοι των γηπέδων, «αντιεξουσιαστές» και μέλη αριστερίστικων οργανώσεων.
    Τη στιγμή που οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, ανεβαίνοντας τη λεωφόρο Αμαλίας έφτασαν στο πάνω μέρος της πλατείας, δυο τρεις δεκάδες από δαύτους, κινήθηκαν προς το «βαν» με τα μεγάφωνα που βρίσκονταν στην κεφαλή της πορείας. Στάθηκαν μπροστά και απαιτούσαν να σταματήσει η πορεία, να σταματήσουν οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ να φωνάζουν συνθήματα και να μαζέψουν τα πανό και τις σημαίες. Κάποιοι από αυτούς κινήθηκαν ακόμη πιο απειλητικά και επιθετικά στην κεφαλή της πορείας, με βρισιές και προβοκατόρικα συνθήματα, όπως «ΚΚΕ το Κόμμα σου χαφιέ», «Ιδια είναι τα αφεντικά, δεξιά και αριστερά».
    Οι προσπάθειες όξυνσης της κατάστασης δε σταμάτησαν μόνο εκεί. Την ίδια ώρα, κάποιο άλλοι, λίγα μέτρα πιο κάτω, βρήκαν την ευκαιρία να προκαλέσουν επέμβαση των ΜΑΤ, πετώντας μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τα ΜΑΤ να απαντήσουν με τη ρίψη δύο δακρυγόνων.
    Τα στελέχη του ΠΑΜΕ αντιμετώπισαν αυτή την προβοκατόρικη επίθεση με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Η κατάσταση εκτονώθηκε χάρη στην οργανωμένη περιφρούρηση του συλλαλητηρίου, αλλά και τη συμβολή κόσμου που βρισκόταν στην πλατεία και αντέδρασαν ενάντια στους προβοκάτορες. Αφού οι διαδηλωτές παρέμειναν περίπου 45 λεπτά στο χώρο, αποχώρησαν συντεταγμένα προς τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.
    http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=29/6/2011&id=13598&pageNo=8&direction=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/6/11, 12:16 μ.μ.

    pisteueis TASO pos htan kai o SYRIZA piso apo ola auta???dioti ego eida stelexh tou pou sygkroustikan me merikous ap autouw pou epitethikan sto pame thn triti...pew mou an thes ti pisteueis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την συμμετοχή μελών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και το αντίθετο...
    Αν κάποιος έχει στοιχεία καλό είναι να τα αναφέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/6/11, 12:52 μ.μ.

    «Η Ελληνική Αστυνομία είναι η πλέον δημοκρατική Αστυνομία που υπάρχει».
    Το δήλωσε χτες ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Αστέριος Ροντούλης.
    Αν ο Παπανδρέου ξεμείνει από υπουργό Δημόσιας Τάξης, ας τον έχει υπόψη του τον κύριο του Καρατζαφέρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/6/11, 2:27 μ.μ.

    Φίλε μου, αλήθεια και κομματική ιδιότητα φαίνεται δεν ταιριάζουν καθόλου. Λυπάμαι. Παρ' ότι ξέρω ότι θα σβήσετε το πόστ, σαν αυτόπτης μάρτυρας σας λέω τα εξής. Οταν έφτασε η πορεία του ΠΑΜΕ, όχι μόνο δεν γινόταν το παραμικρό (τα επεισόδια έληξαν στις 5 & ξανάρχισαν στις 10.30)αλλά και ό κόσμος καλοδέχτηκε την πορεία. Εν τούτοις, όταν το αυτοκίνητο με τις 6 ντουντούκες που πήγαινε μπροστά, είδε ότι ήταν αδύνατο να περάσει μέσα από το μεγάλο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην Αμαλίας, μετά από 10 λεπτά, αποφάσισε να κάνει όπισθεν. Εκεί αντέδρασε όλος πλέον ο κόσμος,και με γιουχαρίσματα και συνθήματα συνόδεψαν αυτή τη άτακτη φυγή (πέσανε και 4-5 πλαστικά μπουκάλια με νερό). Ο κόσμος δικαίως το θεώρησε προδοτική στάση από τους επικεφαλής και σίγουρα κανείς ούτε και τα ίδια τα μέλη αισθανόντουσαν ευχάριστα με την οπισθοχώρηση. Ητανε ξεπούλημα του ίδιου τους του αγώνα. Ολα τα άλλα φανταστικά σενάρια για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και την θεσούλα τους οι υπεύθυνοι είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ ανώνυμε (2:27μ.μ.) γιατί προκαταβάλλεις την κρίση μας και λες ότι θα σβήσουμε το σχόλιο σου?
    Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?
    Επί της ουσίας των όσων αναφέρεις :
    1.Ξεπούλημα του αγώνα δεν κάνει ούτε το ΠΑΜΕ ούτε το ΚΚΕ, η ιστορία του ΚΚΕ των 93 χρόνων δράσης στο λαικό και μαζικό κίνημα, είναι γεμάτη με αγώνες θυσίες των μελών του, εξορίες εκτελέσεις...
    Οι κομμουνιστές δεν φοβήθηκαν μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, θα φοβόταν χθές... Αυτά που λές είναι αστειότητες.
    2. Γιατί ο κόσμος θεώρησε προδοτική στάση την περιφρούρηση της πορείας του ΠΑΜΕ?
    Γιατί δεν συμμετέχετε και εσείς στην πορεία και στην δράση του ΠΑΜΕ αλλά κρύβεστε πίσω απο τις δήθεν ακκομάτιστες σημαίες?
    Το ΠΑΜΕ το δηλώνει ξεκάθαρα, έχει ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις απόψεις, στόχους και πρακτική, όσοι δεν θέλουν να το καταλάβουν εμείς δεν μπορούμε να τους το επιβάλουμε με την βία...
    Είμαστε ανοιχτοί σε όλους αρκεί να συμφωνούν με το πολιτικό πλαίσιο και την ιδεολογία μας.
    3. Η κομματική ιδιότητα του κομμουνιστή και η αλήθεια είναι ταυτόσημα, το αποδεικνείουν κάλλιστα οι θέσεις και οι αναλύσεις του ΚΚΕ.
    4. Το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ έχουν ανακοινώσει επίσημα τα στοιχεία και την προσπάθεια προβοκάτσιας της συγκέντρωσης απο το κράτος και το παρακράτος μαζί με τους "συμμάχους" τους.
    5. Προς τι τότε τα μπουκάλια και το γιουχάισμα, ποιόν γιουχάρετε?
    Γιατί δεν γιουχάρετε την χρυσή αυγή που έχει καταλάβει την πάνω πλατεία, παρά μόνο τους κομμουνιστές,
    παράδειγμα το γιουχάρισμα και γιαούρτωμα της Λιάνας Κανέλλη που πήγαινε στην βουλή για να καταψηφίσει το ¨μεσοπρόθεσμο" μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ.
    Μαθήματα δημοκρατίας, στο ΚΚΕ, με αυτή την νοοτροπία σας, δεν μπορείτε να κάνετε, δεν το επιτρέπουν οι ιδέες, οι θυσίες, η δράση και η ιστορία του κόμματος.
    Υ.Γ. Τα γεγονότα που αναφέρονται στην ανάρτηση είναι απόλυτα αληθινά και πραγματικά, όποιος τα αμφισβητεί ωφείλει και να τα τεκμηριώνει, ειδάλως είναι απλός λασπολόγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ανώνυμε (2:27μ.μ.) ψάχνεις και στοιχεία για τις καταγγελίες του ΠΑΜΕ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στην ανάρτηση :
    http://aristeripolitiki.blogspot.com/2011/06/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aνώνυμε (2:27μ.μ.), όχι μόνο δεν διέγραψα σο σχόλιο σου αλλά σου απαντώ και με άλλα ντοκουμέντα , παραθέτω δύο βίντεο απο την πορεία του ΠΑΜΕ και την "υποδοχή" του χαφιεδότσουρμου και της παρέας σου :
    http://www.youtube.com/watch?v=zJ2IqGx-IZE&feature=player_embedded#at=190

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=icnEiytDIek

    Αν όντως ήσουν εκεί παρών τότε ή είσαι τυφλός και κουφός ή στην καλύτερη περίπτωση προβοκάτορας της πλάκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/6/11, 8:41 μ.μ.

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ :
    http://tasosnastos.blogspot.com/2011/06/blog-post_3410.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/6/11, 8:42 μ.μ.

    Απάντηση στους αρνητικούς κομπάρσους του κινήματος ...
    http://e-globbing.blogspot.com/2011/06/blog-post_9801.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/6/11, 10:28 μ.μ.

    Αγωνιώδης οι προσπάθειες σου να διαστρεβλώσεις την πραγματικότητα, αλλά δεν πιάνει.
    1. Τους ανθρώπους στις φώτο της Τετάρτης τους κόβεις για αγανακτισμένους; Μήπως για φασίστες, η για μπάτσους; Τι δουλειά είχαν εκεί οι αγανακτισμένοι αφού την ίδια ώρα γινόταν κοσμοσυρροή στο Σύνταγμα; Προβοκάτορες ναι, αγανακτισμένοι οχι.
    2. Οσες φορές δοκίμασα να ανοίξω το λινκ του 1ου βίντεο μου άρχιζε από το 3.50. Ξέρεις γιατί; Τλσπ. Αυτά ακριβώς συνέβησαν, παρότι τα μπουκάλια δεν τα πιάνει η κάμερα. Αν λοιπόν παρατήρησες τα γιουχαίσματα την στιγμή που έφτανε η πορεία ήταν από ελάχιστα έως ανύπαρκτα. Μετά την όπισθεν βέβαια, αυτά έγιναν μαζικά και για μένα όχι άδικα. Δεν στρεφόντουσαν πιστεύω στον κόσμο του ΚΚΕ αλλά στην ηγεσία του. Οσο για το 3ο βίντεο είναι απλά το τελευταίο μέρος της παρωδίας.
    Δεν είδα βέβαια πλάνο από τον ισχυρισμό ότι κάποιοι μπήκαν μπροστά στο βαν για να ανακόψουν την πορεία του. Γελοία δικαιολογία. Είναι ποτέ δυνατόν να προσπαθήσεις να περάσεις μέσα από 3000 άτομα που είχαν μαζευτεί στην Αμαλίας, η θα έπρεπε να κάνουν όλοι πίσω για να καταλάβει το ΠΑΜΕ το οδόστρωμα;;;;;!!!!
    ΥΓ. Οι εκφράσεις στα πρόσωπα των μελών του ΚΚΕ καθώς οπισθοχωρούν, τα λέει όλα. Δες τα με φίξ καρέ.

    Σου εύχομαι καλή ξελευτεριά από μια ηγεσία που σας ξεφτιλίζει με τις αποφάσεις της.
    Ο 2.27 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε των 10:28 μ.μ. που είσαι ο ίδιος με τον ανώνυμο των 2:27 μ.μ.
    ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ....
    Κατ' αρχάς για να τελειώνουμε με το θέατρο ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ.
    Αν έχεις στοιχεία που τεκμηριώνουν τις καταγγελίες σου τα καταθέτεις, ειδάλλως, σε προκάλεσα και σε προηγούμενο μου σχόλιο είσαι απλά ένας γελοίος προβοκάτορας, τέρμα και τελεία.
    Τώρα του κώλου οι δικαιολογιες ότι το βίντεο αρχίζει απο το 3:50 είναι κλασσική περίπτωση υπεκφυγής θρασύδειλων.
    ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ επι της ουσίας του θέματος, ΓΙΑΤΙ??????
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ...
    Τα πολλα λογια ειναι φτώχεια,
    Η ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ και όλα τα υπόλοιπα.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ????????
    ΓΙΑΤΙ?
    ΔΕΝ ΞΕΦΤΕΛΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ.
    Αυτές είναι γελοίες εκφράσεις, παιδαριώδεις, ποιος σου είπε φίλε μου ότι εγώ δεν έχω μυαλό, σκέψη, κριτική 'αποψη, ελευθερία επιλογής και περίμενα εσένα τόσα χρόνια για να μου το επισημάνεις... και να μου ευχηθείς "καλή ξελευτεριά"
    Αυτό προσβάλλει την προσωπικότητα σου όταν νομίζεις ότι είσαι παντογνώστης και έχεις το αλάνθαστο.
    Επειδή διαβλέπω μια εμπάθεια και ένα ταξικό μίσος με το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα θα σου ευχηθώ πρός το παρόν καληνύχτα και ίσως όταν ξυπνήσεις να σε συναντήσω στους ταξικούς αγώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/7/11, 1:22 π.μ.

    Αγαπητε φίλε Τάσο , απορώ με το θράσος του προηγούμενου ανώνυμου. Ήμουν απο το μεσημέρι στο Σύνταγμα και χάρηκα όταν είδα το παμε να έρχεται. Ήταν περίπου 7.30μμ Τα μεγάφωνα δόνησαν τη πλατεία. Επι τέλους ο λαός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους αγωνιστές. Κι αυτοί στάθηκαν στο πλάϊ του λαού για ολόκληρα 6000 δέκατα του δευτερολέπτου. Μεγαλειώδες και συγκηνιτικό. Η πλατεία ήταν γεμάτη με το νόημα που είχε κάτι απο τις φωτιές. Όμως η ηγεσία θυμήθηκε πως είχε ξεχάσει να βάλει rexona στις μασχάλες και γύρισε τη ταινία μπρος πίσω.Εκεί από συγκίνηση βγάλαμε τα μαντηλάκια κι αποχαιρετούσαμε τους λαϊκούς μπροστάρηδες. Καληνύχτα σύντροφοι και εις το επανειδείν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμε (1:22 π.μ.) ανήρτησα το σχόλιο σου μόνο και μόνο για να καταδείξω την αθλιότητα, την αλητεία, την ηληθιότητα, τον έρποντα φασισμό και την αλαζονεία που σας διακατέχει, εσένα και τους ομοίους σου , που αποτελείτε μια αμελητέα ποσότητα τόσο στον κόσμο της πλατείας , όσο και στην κοινωνία ευρύτερα.
    Φίλε ούτε μια προβοκάτσια δεν είσαι ικανός να κάνεις.
    Οι καλοπροαίρετοι, προβληματισμένοι, προοδευτικοί άνθρωποι που έχουν την συναίσθηση της πραγματικότητας που σήμερα ζούμε είναι παρόντες στον κίνημα και αγωνίζονται.
    Εσύ και οι όμοιοι σου βαυκαλίζεστε νιμίζοντας ότι θα προβοκάρετε το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ.
    Είστε τουλάχιστον αφελέστατοι, το κουβαδάκι σας και στο ναρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος1/7/11, 2:40 π.μ.

    "Επειδή διαβλέπω μια εμπάθεια και ένα ταξικό μίσος με το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα θα σου ευχηθώ πρός το παρόν καληνύχτα και ίσως όταν ξυπνήσεις να σε συναντήσω στους ταξικούς αγώνες..."
    Σε συνάντησα σε ταξικούς αγώνες αλλά έφυγες μετά από 10 λεπτά.
    Κανένα μίσος με τον κόσμο του ΚΚΕ. Ισα-ισα οι καλύτεροι μου φίλοι ανήκουν εκεί. Εμετίλα όμως για την ηγεσία που συνεχίζει να σας πουλά εκμεταλευόμενη μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο την πίστη σας και την ιδεολογία σας.
    ΥΓ. Πάντως αν ο Στάλιν είχε αρχιστράτηγους σαν τους διοργανωτές της τελευταίας σας συγκέντρωσης, ακόμα ο George Adolph Hitler θα μας κυβερνούσε.
    Ο 2.27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε (δεν ξέρω ποιός απο όλους είσαι) - ( ο τελευταίος) , πάλι ψεύδεσαι και μάλιστα ασύστολα και ξενδριάντροπα, πότε συνάντησες και ποιόν σε ταξικούς αγώνες????
    Πιστεύω να μην εννοείς στα όνειρα σου και στον ύπνο σου.
    Συμβουλή πρέπει να αλλάξεις τους φίλους σου που ανήκουν σ' αυτό το προδοτικό και εμετικό ΚΚΕ.
    Εσύ ένας άνθρωπος με εκλεπτισμένα γούστα να καταδέχεσαι να έχεις φίλους πουλημένους, εμετικούς,φασίστες που ανήκουν στο ΚΚΕ, το θεωρώ μεγάλο ξεπεσμό για σένα.
    Εσένα σου ταιριάζουν άλλοι άνθρωποι για φίλοι σου, με άλλα γούστα με άλλη κουλτούρα, με άλλες ιδέες, φίλε πρόσεξε μην κάνουν εμετό όλοι αυτοί πάνω σου και μετά πώς θα το αντέξεις .
    Εγώ στην θέση σου ούτε να δώ σε απόσταση χιλιομέτρου δεν θα ήθελα έναν εμετικό ΚΚΕ, παρά μόνο ΝΑΡΤΕΣ...
    Οπως κατάλαβες δεν γίνεται να κάνουμε σοβαρή κουβέντα μόνο χαβαλέ, και αυτό πολύ πάει γιατί η ώρα είναι 3:00π.μ. , ας πάω να κάνω τον εμετό μου τώρα γιατί όντως αηδείασα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και νέα προβοκάτσια
    Προβοκάτσια κατά του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ φαίνεται ότι κάποιοι επιχείρησαν να στήσουν και χτες το βράδυ στο Σύνταγμα στη συγκέντρωση των αυτοαποκαλούμενων αγανακτισμένων. Στο οδόστρωμα επί της οδού Αμαλίας ομάδα που γυρόφερνε το χώρο με ντουντούκα διάβασε υποτιθέμενη δήλωση της ΓΓ του ΚΚΕ, Αλ. Παπαρήγα, ότι το Κόμμα επιζητεί συστράτευση με τους αγανακτισμένους. Συνέχισαν υποστηρίζοντας ότι η λαϊκή συνέλευση στο κάτω κομμάτι της πλατείας (σημειωτέον ότι η συνέλευση μόλις είχε ξεκινήσει και πιθανά να μην είχε ιδέα γι' αυτά τα λεγόμενα) εξέτασε το αίτημα, το έθεσε σε ψηφοφορία και το απέρριψε τάχα με το σκεπτικό ότι ΠΑΜΕ και ΚΚΕ αποχώρησαν προχτές από το Σύνταγμα και δεν έμειναν να πάρουν μέρος στα επεισόδια.
    Οι προβοκάτορες με τούτα τα τερατώδη ψεύδη προσπάθησαν να «φιτιλιάσουν» και άλλο το κλίμα, με αντικομμουνιστικά συνθήματα και βρισιές. Ωστόσο, δεν τους ακολούθησαν οι υπόλοιποι συγκεντρωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτή πια η πλατειο-εμμονή έχει καταντήσει γραφική. Μπει - δεν μπει το ΠΑΜΕ στην πλατεία, πέρα από τους χιλιάδες που αριθμεί ο όγκος του και ας πούμε άλλοι τόσοι στην πλατεία, υπάρχουν ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες που μέρα απεργίας έχουν σκύψει το κεφάλι στον εργοδότη και εργάζονται κανονικά. Πολλοί από αυτούς είναι η απογευματινή βάρδια των "αγανακτισμένων".
    Το ερώτημα είναι τι κάνουν αυτοί που γιουχάρουν το ΠΑΜΕ γι' αυτό; ΤΙΠΟΤΑ
    Τι κάνει το ΠΑΜΕ γι' αυτό; ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    Καλές οι αυταπάτες και οι ψευτοεπαναστάσεις αλλά για να κάνεις επανάσταση με πρόταση εξουσίας πρέπει να ξεκινήσεις από την ανατροπή στις σχέσεις παραγωγής... και το πρώτο βήμα είναι να απεργήσεις, να γραφτείς στο σωματείο, να κάνεις συγκεκριμένο ταξικό-πολιτικό αγώνα με στρατηγικό στόχο την κατάληψη της εξουσίας από την εργατική τάξη.
    Αυτοί που γιουχάρουν το ΠΑΜΕ - πέρα ότι είναι απόντες από οποιονδήποτε ταξικό αγώνα, περιφρούρηση απεργιών, οργάνωση στους τόπους δουλειάς, θα το γιουχάρανε ό,τι και να κανε γιατί πολύ απλά το θεωρούν εχθρό τους. Και στην τελική κι αν δεν μας συμπαθούν μερικοί εκατοντάδες στο σύνταγμα ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.Άλλωστε είναι άνθρωποι με συγκεκριμένη πολιτική συνείδηση και πλεύση. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που βλέπουν το ΠΑΜΕ ως αποκούμπι τους και φερέγγυο οργανωτή και συμπαραστάτη στους αγώνες τους.. Απόδειξη είναι ότι εδώ και 13 χρόνια το ΠΑΜΕ ξεκίνησε από μερικές εκατοντάδες μέλη σωματείων και τώρα αριθμεί δεκάδες χιλιάδες.
    Άντε.. τα 'πα κι εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή