Σελίδες

29 Ιουν 2011

Το θράσος τους, ξεπέρασε κάθε όριο !



Ο λόγος για τους βουλευτές (βλέπε: βΟλευτές) του ΠΑ”ΣΟ”Κ !
Δεν μπορείς παρά να φτάσεις σε ένα τέτοιο συμπέρασμα, ακούγοντάς τους στη Βουλή, να υπερασπίζονται την θέση τους ότι θα ψηφίσουν το κατάπτυστο αυτό τερατούργημα (που το βάφτισαν “μεσοπρόθεσμο” ή “εφαρμοστικο”), που οδηγεί τη χώρα και το λαό μας, πιο πίσω ακόμα κι απ΄τον Μεσαίωνα !

Όλοι τους (και αυτοί που μέχρι προχθές παίζαν το κακοστημένο θέατρο του δήθεν “αντιρρησία”), παρά τις … φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν χρησιμοποιώντας ένα λεξιλόγιο πέρα για πέρα αποπροσανατολιστικό, για να μας πείσουν για το αντίθετο, φαίνεται καθαρά ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι:

- Η καρέκλα τους, το βουλευτιλίκι (όρα: βΟλευτιλίκι) τους, το τομαράκι τους, ο εαυτούλης τους, που φυσικά, όλα αυτά για να εξασφαλιστούν, πρέπει και να συνεχίζει να παραμένει εξασφαλισμένη η κερδοφορία των αφεντικών τους, αυτοί που τους πληρώνουν, της ελληνικής και ξένης πλουτοκρατίας και λαμογιάς !

Κύριοι (δήθεν) βουλευτές του ΠΑ”ΣΟ”Κ,
Σε λίγα λεπτά, ομαδόν και συντεταγμένα, σαν καλοί ραγιάδες, γνήσιοι και … άξιοι απόγονοι των κάθε λογής κοτσαμπάσηδων, γερμανοτσολιάδων, προσκυνημένων και εχθρών της Εργατικής Τάξη της χώρας μας, θα πάτε να “ρίξετε” την ψήφος σας στο “Μεσοπρόθεσμο” !
Σαν κανονικοί νεκροθάφτες, συνειδητά και με την ελεύθερη θέλησή σας, θα “καρφώσετε” τους έλληνες εργαζόμενους και θα βάλετε κι από πάνω ασήκωτη ταφόπλακα !

Κύριοι (δήθεν) βουλευτές του ΠΑ”ΣΟ”Κ,
Να ξέρετε ένα πράγμα:
“Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας” !
Και έτσι θα αντιμετωπιστείτε, από δω και πέρα:
Σαν ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της χώρας μας και του λαού μας !
Μην το ξεχάσετε στιγμή αυτό !
Όσο κι αν σας χαϊδεύουν, τα παπαγαλάκια της πλουτοκρατίας, κανάλια και εφημερίδες που ελέγχονται πλήρως από το μεγάλο κεφάλαιο, βολεμένοι από σας χρόνια τώρα !

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : FAROS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου