Σελίδες

29 Απρ 2011

Χέρι χέρι εργατοπατέρες και ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ...



«Μπορούμε να ξεπεράσουμε τη συμβιβαστική στάση της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) και την πολιτική περιχαράκωσης του ΠΑΜΕ με την οργάνωση και κινητοποίηση της εργατικής βάσης και την συγκρότηση Επιτροπών Αγώνα και αλληλεγγύης σε κάθε χώρο εργασίας, κατοικίας και σπουδών». 
Αυτά γράφει μεταξύ άλλων ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την Πρωτομαγιά.
Λίγες αράδες πιο κάτω, καλεί τις δυνάμεις του σε προσυγκέντρωση στο Πολυτεχνείο, για να πορευτούν όλοι μαζί προς την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, τις συμβιβασμένες ηγεσίες των οποίων ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ δήθεν καταγγέλλει στην ίδια ανακοίνωση!
Τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι με όλη τη σημασία των λέξεων. Μια ζωή ουρά του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού και, ταυτόχρονα, οργανικό κομμάτι της στρατηγικής του για την ενσωμάτωση της εργατικής τάξης. 
Σε μια περίοδο που πρέπει να βαθύνει η απαξίωση των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών, ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να αθροίσει τις όποιες δυνάμεις του στο ακροατήριο των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, προσδοκώντας ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα συμβάλει ώστε οι εργαζόμενοι να μετατραπούν σε χειροκροτητές της πολιτικής που στηρίζουν. 
Την Κυριακή, οι εργαζόμενοι διαδηλώνουν μαζικά στο Σύνταγμα με το ΠΑΜΕ. 
Δεν έχουν καμιά θέση με τους εργατοπατέρες και τους βαστάζους τους, όπως ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου