Σελίδες

3 Σεπ 2010

Πρωινή προπαγάνδα...

http://tasosnastos.blogspot.com/


   Μαζί με το Σεπτέμβρη, ξεκίνησε και η πρωινή τηλεοπτική ενημέρωση. Και τι ενημέρωση... 
Η ΝΕΤ χτες φιλοξενούσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ Χ. Πρωτόπαπα και Μ. Κεφαλογιάννη. 
Στο «ΜΕΓΚΑ» παραχωρούσε συνέντευξη ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης. Στον «ΑΝΤΕΝΝΑ» καλεσμένη ήταν η υπουργός Υγείας Μ. Ξενογιαννακοπούλου. 
Στο «ΑΛΤΕΡ» εμφανίστηκαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Π. Ψωμιάδης και Α. Γεωργιάδης (ΛΑ.Ο.Σ.), ενώ εμφανίστηκε για δύο τρία λεπτά και ο Μ. Ζιώγας του ΚΚΕ. 
Τέλος, ο «ΣΚΑΪ» πρώτα φιλοξένησε την Α. Δρέτα (την πρώην του ΣΥΝ και σήμερα ΠΑΣΟΚ) και στη συνέχεια τον Δ. Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Και ας μη νομίσει ο αναγνώστης ότι το χτεσινό δείγμα των καλεσμένων ήταν τυχαίο. Οι καναλάρχες έχουν ήδη πάρει γραμμή και, τουλάχιστον, μέχρι τις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη θα μας ταράξουν στην προπαγάνδα, με τους εκπροσώπους του δικομματισμού να δίνουν καθημερινές παραστάσεις.
Βλέπετε, στις ερχόμενες εκλογές παίζονται πολλά. 
Πρώτα πρώτα, θα φανεί κατά πόσον ο λαός είναι αποφασισμένος να δείξει το μπόι του και να στείλει σαφές μήνυμα καταδίκης των πολιτικών του εγκληματικού μνημονίου, που έχουν ρημάξει τη ζωή των εργαζομένων και να ανοίξει δρόμους που πάνε σε άλλες πολιτείες... 
Κατά δεύτερο, δοκιμάζονται σοβαρά οι αντοχές του δικομματικού συστήματος. 
Ενός συστήματος που επί 35 χρόνια απορροφούσε τους κραδασμούς των λαϊκών αντιδράσεων και επέτρεπε στο σύστημα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης να θησαυρίζει μέσα από την καταλήστευση και τη λεηλασία της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. 
Και όσο και αν έχει φθαρεί, φαίνεται ότι τους είναι ακόμα χρήσιμο και ότι έχουν αποφασίσει να το στηρίξουν με νύχια και με δόντια.
Και επειδή έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους αδίστακτους και επικίνδυνους, μέχρι τις εκλογές πολλά μπορούν να δουν τα μάτια μας. Ας είμαστε προετοιμασμένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου