Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν όρια

Την υποκρισία και τον καιροσκοπισμό του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν όρια, καταγγέλλουν οι Κομματικές Οργανώσεις Ιωαννίνων του ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα, αναφέρουν:
«Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ διακήρυττε πανελλαδικά ότι στο 2o γύρο θα ψηφίσει και μάλιστα μονοκούκι υποψηφίους του ΚΚΕ, από τον 1o γύρο εκεί που δεν είχε υποψηφίους στήριξε μονοκούκι τους υποψηφίους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή τους "μνημονιακούς" υποψηφίους. Συμμετείχε μάλιστα με μέλη και στελέχη του σε αυτούς τους συνδυασμούς.
Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σε τρεις δήμους στο Νομό Ιωαννίνων:

  • Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: Εκλογικό ποσοστό ΣΥΡΙΖΑ 30%. Αναμετρήθηκαν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ με τον κοινό υποψήφιο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τον υποψήφιο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.
  • Δήμος Δωδώνης: Εκλογικό ποσοστό ΣΥΡΙΖΑ 23%. Αναμετρήθηκαν τα δύο ψηφοδέλτια που στηρίζονταν από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.
  • Δήμος Πωγωνίου: Αναμετρήθηκαν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ με τους υποψηφίους που στηρίζονταν από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ (24%) μονοκούκι πήγε στα ψηφοδέλτια ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ο λαός χρειάζεται να γυρίσει την πλάτη του σε αυτό το προκλητικό παζάρι των άλλων κομμάτων και συνδυασμών, που αντιλαμβάνονται τη λαϊκή ψήφο ως εκλογική πελατεία και στόχο έχει την ενίσχυση του νέου διπολισμού.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, να εκφραστούν με κριτήριο καταδίκης της πολιτικής των κομμάτων της ΕΕ και των υποψηφίων τους. Να μην υποκύψουν σε πιέσεις στη λογική του "μικρότερου κακού". Κυρίως όμως αυτή την Κυριακή να κάνουν πιο ισχυρό το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου