Σελίδες

19 Σεπ 2013

Θανάσης Παφίλης: Οι μέθοδες που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή είναι στην υπηρεσία του καπιταλιστικού συστήματος (AUDIO)




Η Χρυσή Αυγή είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα, εγκληματική οργάνωση, φασίστες με θεωρία και ιδεολογία και οι μέθοδες που χρησιμοποιούν είναι στην υπηρεσία του καπιταλιστικού συστήματος. Αυτό τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Πρόκειται για εν ψυχρώ πολιτική δολοφονία από το νεοναζιστικό, εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής και αυτό που εμείς ως ΚΚΕ πιστεύουμε είναι ότι το εργατικό  - λαϊκό κίνημα, ο λαός, οι μαζικές οργανώσεις πρέπει να τους απομονώσουν πολιτικά, να μην τολμούν να εμφανιστούν πουθενά και να τους καταδικάσουν συνολικά, πρόσθεσε το στέλεχος του ΚΚΕ.
Απαντώντας σε ερώτηση αν η ανυπακοή στο Σύνταγμα συνιστά μια πράξη βίας, ο Θανάσης Παφίλης σημείωσε: «Πρόκειται για ένα αστικό Σύνταγμα που εκφράζει συσχετισμό δυνάμεων. Υπάρχει αυτό το Σύνταγμα, αλλά ταυτόχρονα ο λαός παλεύει και θα το αλλάξει, κάνοντάς το λαϊκό, με διαδικασία που εκείνος θα αποφασίσει, όπως συνέβη με όλα τα Συντάγματα στην Ιστορία». Και κατέληξε αναρωτώμενος: «Δεν είναι βία όταν σε πετάνε από τη δουλειά και μένεις άνεργος; Δεν είναι βία όταν δεν έχει να φάει το παιδί σου; Δεν είναι βία όταν πάνε τα παιδιά σχολείο και λιποθυμάνε από την πείνα; Τι είναι όλα αυτά;».
902.gr

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/9/13, 6:34 μ.μ.

    ο Αρούλης ο φελλός κάλεσε στην ραδιοφωνική του εκπομπή (στον Σκάι, φυσικά) τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη και προσπάθησε να τον στριμώξει.
    Σαν να λέμε, προσπάθησε ο φελλός να ταπώσει τον χείμαρρο!
    Ανοίξτε τα ηχεία σας, απολαύστε την συντριβή τής ηλιθιότητας και γελάστε με την ψυχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/9/13, 10:29 μ.μ.

    Θανάσιμος Παφίλης
    Επί της ουσίας.
    Και όχι επειδή κατατρόπωσε το ανεγκέφαλο φασιστοειδές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή