Σελίδες

15 Απρ 2013

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ - Παγκαλίσκος...

Συνεχίζοντας σε όλα όσα είπε ο "Πιτσιρίκος" (μας καλεί ανάμεσα σε άλλα σε ασκήσεις μνήμης) θα ήθελα να προσθέσω το εξής;
Και αυτός και όλοι οι δημοσιογράφοι του αστικού τύπου γνωρίζουν πως το ΚΚΕ κάνει τα συνέδρια του σε συγκεκριμένο χρόνο , με συγκεκριμένο τρόπο.
Βασικότατο στοιχείο των συνεδρίων μας είναι ο ανοιχτός προσυνεδριακός διάλογος ,χωρίς ξεκατινιάσματα στα ΜΜΕ. 
Το ΚΚΕ δεν προσφέρει θέαμα στις αρένες των καναλιών. Δεν θεωρούμε τα στελέχη μας και τα κομματικά μέλη αναλώσιμο είδος για να τα ρίξουμε στα "κοπρόσκυλα" της τηλεθέασης προσμένοντας πρόσκαιρο εκλογικό κέρδος.
Αν δεν κατάλαβες την απάντηση του Μπογιόπουλου , σημαίνει ότι πρέπει να ψαχτείς για την αντιλπτική σου ικανότητα σε σχέση με όσα αναφέρεις για τους ..."διαφωνούντες".
Λυπούμαστε, αλλά την πολιτική του ΚΚΕ την καθορίζουν τα Συνέδρια. 
Σωτήρες, πρόεδροι φίρμες, ψιλοτσαχπίνηδες, απόγονοι τζακιών με ατράνταχτες περιουσίες, καλοσπουδαγμένοι στα Harvard και στα άλλα σχολεία που προετοιμάζουν ηγέτες των αστικών κομμάτων, δεν έχουν σχέση με το ΚΚΕ και το ξέρεις "Πιτσιρίκο" έτσι;
Και το σπουδαιότερο. Το συνέδριο και όσα εκεί συζητιούνται με κλειστές πόρτες αφορούν το ΚΚΕ. 
Οι αποφάσεις όμως αφορούν όλο το λαό και δοκιμάζονται, δικαώνονται ή όχι, στο καμίνι του αγώνα. 
Φαντάζομαι πως ξέρεις αν δικαιώθηκε η πολιτική μας ή όχι.
¨Οσον αφορά τα περί χρεωκοπίας, διάβαζε άνθρωπέ μου ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, έστω και για ενημέρωση. 
 Δε λερώνει, δε δαγκώνει, δεν αρρωσταίνεις....
ΟΜΩΣ:
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΛΑΓΩΝΙΚΑ" ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ. ΕΣΑΣ ΔΕ , ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΤΕ. ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ.
ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΚΕΔΕΣ ΔΕ ΜΑΣΑΤΕ....

Κόκκινος Ανεμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου