Σελίδες

13 Απρ 2013

Θεσσαλονίκη: Κάλεμα ΠΑΜΕ για την κινητοποίηση ενάντια στις συλλήψεις κατοίκων της Ιερισσού


Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Κυριακής στις 10:30 το πρωί στο αστυνομικό μέγαρο απευθύνει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ. Στην Αστυνομική Διεύθυνση θα απολογηθούν οι δύο κάτοικοι της Ιερισσού που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στο πλαίσιο της καταδρομικής επιχείρησης της αστυνομίας στα σπίτια τους.
Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ επισημαίνεται:
«Καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης μας μαζί με το λαό της Χαλκιδικής να καταδικάσει τον αυταρχισμό της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και να παλέψει οργανωμένα ενάντια στις αντιδραστικές πρακτικές.
Ξέρουμε πως ο στόχος της συγκυβέρνησης των μονοπωλίων είναι να εφαρμοστεί ο νόμος της κερδοφορίας τους και να γίνει πάση θυσία η επένδυση ενός πολυεθνικού ομίλου, ληστεύοντας τον λαϊκό πλούτο και ρημάζοντας την περιοχή.
Απέναντι στην δική τους πολιτική που χρησιμοποιεί και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς αντιτάσσουμε την δική μας λαϊκή συμμαχία που βάζει μπροστά της τις σύγχρονες ανάγκες του φτωχού λαού μας.
Δεν τρομοκρατούμαστε, συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και την παράδοση του πλούτου της περιοχής στα μονοπωλιακά συμφέροντα.
Καλούμε τα σωματεία, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, οργανωμένα να συμμετέχουν στην συγκέντρωση την Κυριακή 14/4/2013 στις 10:30 το πρωί στο αστυνομικό μέγαρο».

902.gr

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/4/13, 1:08 μ.μ.

    Μικροπρεπή και μισάνθρωπα τσιράκια (σε όλα τα επίπεδα της κρατικής εξουσίας) ξεπατικώνουν πρόχειρα σχέδια καταστολής για να ευχαριστήσουν τα Αφεντικά τους και αυτά να βγάλουν τα απαραίτητα συμπεράσματα για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν.Κι αν δεν υπάρξει μαζική αντίσταση τα επόμενα βήματα θα περιλαμβάνουν όλο και πιο ευρύτερες περιοχές,όλο και πιο κοντινά μας άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή