Σελίδες

12 Μαρ 2013

Την «έτσουξε» τη Χρυσή Αυγή η Τσαρίτσανη

Τους πόνεσε πολύ τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής το γεγονός ότι στην Τσαρίτσανη της Λάρισας, με την πλούσια και ηρωική αντιστασιακή δράση, ο λαός δεν επέτρεψε στους φασίστες να προσβάλουν, να λερώσουν με την παρουσία τους εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους πατριώτες που εκτελέστηκαν από τα στρατεύματα κατοχής. 
Ο λαός της περιοχής έδειξε με το παράδειγμά του τον τρόπο που πρέπει το κίνημα να απομονώνει τους χρυσαυγίτες, να μην τους δίνει τόπο να σταθούν. Πικαρισμένη η ΤΟ της Χρυσής Αυγής αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί μεγαλειώδης συγκέντρωση και ομιλία στην κεντρική πλατεία της Τσαριτσάνης με θέμα "τα εγκλήματα του κομμουνισμού εις βάρος του ελληνικού Έθνους". Θα υπάρξει ενδελεχής ανάλυση των ομαδικών σφαγών αμάχων που πραγματοποιήθηκαν από τους κομμουνιστές κατά την περίοδο 1945-49, του παιδομαζώματος και της εθνομηδενιστικής πολιτικής από πλευράς ΚΚΕ αναφορικά με τα σχέδια παραχώρησης της Μακεδονίας και της Θράκης σε Γιουγκοσλαβία και Βουλγαρία αντίστοιχα. Η ημερομηνία καθώς και η ώρα της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν στα μέλη και στους υποστηρικτές του κινήματος. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ».

Δεν ξενίζει ο χυδαίος και πρωτόγονος αντικομμουνισμός της νεοναζιστικής οργάνωσης. Αυτές τις πτυχές αστικής ιστοριογραφίας της έχει ανατεθεί από το σύστημα να αναπτύσσει, αυτά θα πει. Ενάντια στους σκληρούς αγώνες του λαού για την απελευθέρωση από τη ναζιστική κατοχή, όταν οι αστοί είτε την υπηρέτησαν, είτε εγκατέλειψαν το λαό στο έλεός της φεύγοντας για τη Μέση Ανατολή, τη ναζιστική κατοχή υμνούν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, αλλά και στη συνέχεια βεβαίως που ο λαός, κόντρα στους αστούς που προτίμησαν να φύγουν ή στους υπηρέτες των ναζιστών Γερμανών, πάλεψε για μια Ελλάδα χωρίς εκμεταλλευτές, αυτούς που υπηρετεί η Χρυσή Αυγή. 
Έτσι, λοιπόν, αναμασώντας τα προπαγανδιστικά εγχειρίδια, τα βγαλμένα κατευθείαν από τα συρτάρια μυστικών υπηρεσιών τύπου CIA, η οργάνωση αποδεικνύει τον βαθιά συστημικό της ρόλο ως μακρύ χέρι των μονοπωλίων στην προσπάθειά τους να χτυπήσουν το ταξικό εργατικό κίνημα και την οργανωμένη πρωτοπορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου