Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

«Χρυσαυγίτες: υμνητές του Χίτλερ και των στρατοπέδων συγκέντρωσης»


Το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας για την συνάντηση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής με τους Γερμανούς ναζιστές


Τη συνάντηση των Γερμανών ναζιστών με τους Έλληνες ομοϊδεάτες τους της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα σχολιάζει με ανακοίνωσή του το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας. Η ανακοίνωση του ΣΑΣΑ (επισυνάπτεται στο τέλος της σελίδας σε PDF) έχει τίτλο «Χρυσαυγίτες: υμνητές του Χίτλερ και των στρατοπέδων συγκέντρωσης» και τονίζει:
 «Η Χρυσή Αυγή συναντήθηκε πρόσφατα στη Βουλή με Γερμανούς ναζιστές του δικτύου FNS, δηλαδή με τα "εγγόνια" του Χίτλερ και τους οπαδούς των στρατοπέδων συγκέντρωσης, με αυτούς που στη Γερμανία επιδίδονται καθημερινά σε επιθέσεις κατά μεταναστών και Ελλήνων ανάμεσά τους.
Αυτά λένε οι Γερμανοί ναζί για το… "αδολφάκι" τους, τη Χρυσή Αυγή!
Εμείς δε θα πούμε τίποτε. Θα αφήσουμε να μιλήσουν οι κολλητοί τους, οι Γερμανοί ναζιστές, για το πώς περιγράφουν τη σχέση τους με τη Χρυσή Αυγή, δίνοντας αποσπάσματα από την ιστοσελίδα τους (http://www.freies-netz-sued.net/index.php/2013/02/06/athen-parlamentsbesuch-am-rande-des-imia-marsches/).

"Το Νοέμβρη του 2012 συναντήθηκαν εθνικιστικές από την επαρχία Φράνκεν, ηγετικά μέλη του Εθνικοδημοκρατικού Κόμματος Ρηνανίας Πφαλτς (σ.σ. το συγκεκριμένο κόμμα έχει στο ενεργητικό του άπειρες επιθέσεις σε βάρος μεταναστών, και Ελλήνων) και εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος Χρυσή Αυγή, στη Νυρεμβέργη, σε μια πολιτιστική εκδρομή στην πρώην πόλη των Συνεδρίων (σ.σ. στη ναζιστική φιλολογία, έτσι ονομάζεται η πόλη που γίνονταν τα συνέδρια του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (ναζιστικού) Γερμανίας, τόσο "πολιτιστική" ήταν η εκδρομή!).
Στο τέλος της φιλικής ανταλλαγής απόψεων συμφωνήθηκε με την ελληνική αντιπροσωπεία η ανταπόδοση της επίσκεψης στη χώρα των Ελλήνων, για να δουν οι Γερμανοί εθνικιστές από κοντά την ανάπτυξη και τις επιτυχίες της Χρυσής Αυγής.
Την Παρασκευή πριν την πορεία για τους Έλληνες ήρωες (των Ιμίων) έγινε η τιμή στους εθνικιστές από το Φράνκεν (επαρχία της Βαυαρίας με πρωτεύουσα τη Νυρεμβέργη), να επισκεφθούν το ελληνικό κοινοβούλιο καθώς και τα βουλευτικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, όντας η πρώτη γερμανική εθνική αντιπροσωπεία που τους επισκέφθηκε μετά την είσοδό της στο Κοινοβούλιο.
Ο δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών "Στοπ στους Αλλοδαπούς" της Νυρεμβέργης Σεμπάστιαν Σμάους (σ.σ. το στοπ στους αλλοδαπούς δείχνει πόσο ισότιμους θεωρούν και τους Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία) και ο εθνικιστής από το Φράνκεν, Ματίας Φίσερ ανταποκρίθηκαν ευχαρίστως στην πρόσκληση του προέδρου του Κόμματος Νικόλαου Μιχαλολιάκου.
Οι Γερμανοί εθνικιστές και βέβαια δεν θα μείνουν στη μια μόνο αυτή επίσκεψη. Έγινε συνεννόηση για παραπέρα αμοιβαίες συναντήσεις και πολιτικές ανταλλαγές".
Το συμπέρασμα;
Οι Χρυσαυγίτες, εκτός από εγκληματίες, εχθροί του λαού, είναι και ψεύτες. Για να γλιτώσουν την κατακραυγή βάφτισαν τους φασίστες που συνάντησαν «Γερμανούς δημοσιογράφους». Φασισμός και υποκρισία πάνε μαζί.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας»

Στο υλικό που διακινεί το ΣΑΣΑ περιλαμβάνεται επίσης και το ανοιχτό γράμμα των 265 Ελλήνων μαθητών και μαθητριών που ζουν στη Γερμανία που είχαν φέρει στο φως της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό και στο οποίο καταδικάζεται τόσο η δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής όσο και η αντίστοιχη δράση των Γερμανών ναζιστών.
Στο γράμμα σημειώνεται:
«Είμαστε Έλληνες μαθητές και μαθήτριες στη Γερμανία. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε γεννηθεί εδώ. Οι οικογένειές μας αναγκάστηκαν εξαιτίας των δυσκολιών να μεταναστεύσουν τις προηγούμενες δεκαετίες στη Γερμανία, αλλά και τώρα εξαιτίας της κρίσης στην Ελλάδα. Με αυτό μας το γράμμα θέλουμε να εκφράσουμε την οργή μας και την καταδίκη μας για τις επιθέσεις σε βάρος μεταναστών, εργαζομένων και συμμαθητών μας στην Ελλάδα από τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Σαν παιδιά μεταναστών στην Γερμανία γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει ρατσιστική βία, τι σημαίνει ναζισμός. Εμείς και οι οικογένειές μας έχουμε έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι με τη δράση ναζιστικών οργανώσεων στη Γερμανία σαν τη Χρυσή Αυγή, που επιτίθενται στους ξένους εργάτες που ζουν και εργάζονται στη Γερμανία. Η ρατσιστική βία δεν ξεχωρίζει νόμιμους και παράνομους μετανάστες, έχει ένα και μόνο στόχο. Να διχάσει τους λαούς, τους εργαζόμενους, τους νέους για να μην βλέπουν τον πραγματικό υπεύθυνο για τα προβλήματά τους.
Θέλουμε να γνωρίζετε ότι κάθε φορά που η ναζιστική Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα κυνηγά μετανάστες και χτυπά μαθητές που αγωνίζονται, δίνει πάτημα σε αντίστοιχες φασιστικές οργανώσεις στην Γερμανία να επιτεθούν με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο σε εμάς και τους γονείς μας.
Εμείς που βλέπουμε κάθε μέρα τους γονείς μας να ιδρώνουν για την επιβίωση μας στα εργοστάσια και τις μεγάλες επιχειρήσεις της Γερμανίας, να παλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ένα εστιατόριο ή μια μικρή επιχείρηση, εμείς που σαν μαθητές πολλές φορές δουλεύουμε για να βοηθήσουμε τους γονείς μας, γνωρίζουμε ότι για τα καθημερινά βάσανα της οικογένειάς μας δεν φταίει ο συμμαθητής μας που έχει άλλο χρώμα, άλλη θρησκεία ή είναι από άλλη χώρα.
Η φασιστική Χρυσή Αυγή και οι αδελφές της ναζιστικές οργανώσεις στη Γερμανία με τα ψέματά τους και τους τραμπουκισμούς τους έχουν ένα στόχο: Να τρομοκρατήσουν εμάς και τους γονείς μας για να μην αντιδράσουμε με τη δίκαιη οργή και αγανάκτηση που κάθε μέρα νιώθουμε, να μείνουν στο απυρόβλητο οι πολιτικές του κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του, που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και τους νέους στην Ελλάδα και τη Γερμανία. 
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ»!
Συνημμένα Αρχεία: 

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου