Σελίδες

16 Δεκ 2012

Αντικομμουνισμός από τη Χ.Α ενόψει του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ (VIDEO)


Όλο μέλι-μέλι και τηγανίτα τίποτα. Ο λόγος για τη Χρυσή Αυγή, που αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι να πάρει θέση επί της ουσίας και δε λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα, ότι, δηλαδή, είναι ένα εθνικοσοσιαλιστικό, φασιστικό, ναζιστικό μόρφωμα που αντιγράφει την πρακτική του Χίτλερ, ότι αποτελεί το μαντρόσκυλο του καπιταλιστικού συστήματος ενάντια στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.
Έτσι, στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να απαντήσει στις Θέσεις της ΚΕ για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ που προσδιορίζει τη Χρυσή Αυγή ως εθνικοσοσιαλιστική, ναζιστική, φασιστική οργάνωση. Αντί να πάρει θέση, επί της ουσίας το ρίχνει στο καλαματιανό και κατρακυλάει στη φαιδρότητα και τον αντικομμουνισμό του κονσερβοκουτιού. Αλλά από κόρακα κρα θα ακούσεις.
Βέβαια, πώς να πάρει θέση η Χρυσή Αυγή για τον Χίτλερ, που ισχυρίζεται ότι δεν τον έχει ακόμα κρίνει η ιστορία;
Πώς να πάρει θέση για τον εθνικοσοσιαλισμό και τα εγκλήματά του σε όλο τον κόσμο ;

Πώς να αντικρούσει ότι είναι η πέμπτη φάλαγγα του καπιταλιστικού συστήματος, όταν η λεγόμενη αντισυστημικότητά της αποκαλύπτεται καθημερινά, τόσο με τα γραφεία «ευρέσεως εργασίας» που έχει στήσει και λειτουργεί υπέρ των εργοδοτών, όσο και με τα γραπτά της, ότι στηρίζει το κεφάλαιο, δηλαδή τους «εθνικιστές» κεφαλαιοκράτες ;
Ας αφήσουν τα σάπια, λοιπόν. Ο φασισμός και ο ναζισμός της Χρυσής Αυγής θα βρουν απέναντί τους το οργανωμένο εργατικό και λαϊκό κίνημα, που είναι και το μόνο που μπορεί να τους στείλει εκεί που πραγματικά ανήκουν: Στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας, μαζί με τους πολιτικούς τους προγόνους.
Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή. Επαναφέρουμε ένα βίντεο με τους Χρυσαυγίτες στην Καλαμάτα, σε συγκέντρωσή τους, την Πέμπτη 6 Δεκέμβρη, να αποθεώνουν, χαιρετώντας ναζιστικά, τους βασανιστές και δολοφόνους του λαού στην κατοχή! Τα πλάνα προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού BEST της Μεσσηνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου