Σελίδες

12 Αυγ 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήλεψε τη ΔΗΜΑΡ? ...




Αναδημοσιευση από το sibilla

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με τους λαούς που αγωνίζονται ή κάνει αγώνα δρόμου για να μπει στη «Σοσιαλιστική» Διεθνή του γΑΠ; 

Τελικώς η συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον εγκληματία πολέμου, τον πρόεδρο του σιωνιστικού ναζιστικού καθεστώτος ήταν...
πολύ καλά προετοιμασμένη κι όχι τυχαία.
Η κυρία Δούρου μας «προετοιμάζει» για την “εκσυγχρονιστική” κωλοτούμπα στο «Έθνος» κι αποδεικνύει ότι δεν μιλάμε πλέον για κωλοτούμπες, αλλά για πλήρη ένταξη του συνασπισμού -που προκάλεσε ελπίδες στο λαό μας- στο αμερικάνικο στρατόπεδο.
Τα «μηνύματα» σηματοδοτούσαν αυτό που γίνεται, αλλά πολλοί πίστευαν ότι πρόκειται για παραπατήματα κι όχι για μια πολιτική στη «νέα εποχή».

Βέβαια, η κυρία Δούρου και οι συναγωνιστές της στην πορεία για τον «εκσυγχρονισμό» οφείλουν να λογοδοτήσουν πολιτικά για τη σοσιαλδημοκρατική τους στροφή. Να μας εξηγήσουν, για παράδειγμα, πως επισκέπτεται τη Βενεζουέλα του Τσάβες, που στηρίζει τη νόμιμη κυβέρνηση και το λαό της Συρίας- κι από την άλλη συντάσσονται με τους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους των ΗΠΑ στη Συρία.
Τι υποκρισία… Κάνουν το γΑΠ να φαντάζει «ρεαλιστής»… Αλλά ανακάλυψαν στο πρόσωπο της κυρίας Δούρου την υπουργό Εξωτερικών σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τη δική τους Χίλαρυ... μόνον που η ΔΗΜΑΡ τους πρόλαβε.
Και… τέλος πάντων… στο σημερινό ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν φωνές που θα έπρεπε να μιλήσουν για όλα αυτά;
Η σιωπή είναι απόλυτη συνενοχή!


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/8/12, 10:29 μ.μ.

    Συγνώμη, γιατί σας προκαλεί έκπληξη η στάση τού κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ; Θιασώτες τής ιμπεριαλιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης των μονοπωλίων ήταν και είναι. Θιασώτες τού καπιτλαισμού ήταν και είναι, μόνο που θέλουν να τον ανθρωπέψουν λίγο, βρε αδερφέ! Το ίδιο δε θέλει και η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και λοιποί παρατρεχάμενοι; Ε, όπως ήπιε καφεδάκι η συγκυβέρνηση με τον Ισραηλινό ιμπεριαλιστή, ήπιε και ο Τσίπρας. Για το συμφέρον τού καπιταλισμού, βρε αδερφέ! Πού ξέρεις τι γίνεται αύριο; Μπορεί να έχουμε πάλι εκλογές και να τον ετοιμάζουν για πρωθυπουργό τον άνρθωπο. Τι, δηλαδή; Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει "Ριζοσπαστική Αριστερά" πρέπει να το πάρουμε και τοις μετρητοίς; Έλεος πια! Καραμπινάτο Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν το κρύβει. Το αποδεικνύει μάλιστα και με πράξεις, όχι μόνο με λόγια. Άκου Ριζοσπαστική Αριστερά... Από πού κι ως πού; Αλλά για να μην αδικήσω το ΣΥΡΙΖΑ και να τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, θα του αναγνωρίσω την Αριστεροσύνη του. Ναι, είναι η καπιταλιστική Αριστερά τής Ελλάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ζήτημα δεν είναι αν η Αριστερά λέγεται Δημοκρατική ή Ριζοσπαστική. Το ίδιο επώνυμο έχουν... πρώτες ξαδέρφες.
      Το δυστύχημα είναι ότι αυτός ο ταλαίπωρος λαός επιλέγει -συνειδητά, κατά την άποψή μου- από φιλελεύθερο καπιταλισμό μέχρι σοσιαλδημοκρατικό. Κι αυτό είναι που χρειάζεται ανάλυση.
      Ομολογώ ότι δεν μπόρεσα ποτέ να απαντήσω το φαινόμενο ικανοποιητικά. Και κάθε φορά που το ψάχνω, όλο και κυριαρχεί στη σκέψη μου η παράμετρος της ψυχανάλυσης...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/8/12, 9:46 μ.μ.

      Χα, χα, χα! Νά 'σαι καλά που μ' έκανες και γέλασα. Ειλικρινά το είχα ανάγκη μέσα σ' αυτήν τη μαυρίλα...
      Μα όσο κι αν εγώ το εξέλαβα ως στοχευμένο χιούμορ, κρύβει τρομακτική δόση αλήθειας. Απεξάρτηση θά 'λεγα ότι απαιτείται απ' την καπιταλιστική εξάρτηση... Ίσως λοιπόν η ψυχανάλυση βοηθήσει να παρθεί η απόφαση για απεξάρτηση...

      Σε χαιρετώ

      Διαγραφή