Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για τη δολοφονία νεαρού Iρακινού στο κέντρο της Αθήνας

Παράλληλα με το πογκρόμ που οργανώνει η κυβέρνηση, τον «Ξένιο Δία» τον εφαρμόζουν και συμμορίες φασιστοειδών που ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν τα θύματα των πολέμων, των δουλεμπόρων και της εκμετάλλευσης. 
Ο νεαρός Ιρακινός που δολοφονήθηκε άγρια και άνανδρα στο κέντρο της Αθήνας είναι μόνο ένα από τα θύματά τους. 
Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες.


Ο λαός δεν πρέπει να ανεχτεί την απάνθρωπη βία κατά των μεταναστών. 
Αυτοί που την ασκούν επιδιώκουν να κρύψουν τις αιτίες που δημιουργούν τη μετανάστευση, αξιοποιούν το πρόβλημα για να προωθήσουν τα αντιδραστικά τους σχέδια. 
Στόχος τους είναι να τσακίσουν τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και του λαού.

1 σχόλιο:

 1. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
  Η συγκυβέρνηση, (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ), δεν ήρθε απ' το μέλλον...
  Οι προηγούμενες κυβερνήσεις, κοινοβουλευτικές ή στρατιωτικοφασιστικές, δεν είχαν έρθει απ' το μέλλον...
  Ο δικομματισμός δεν είχε έρθει απ' το μέλλον...
  Ο διπολισμός δε θα έρθει απ' το μέλλον...
  Ολοι αυτοί είναι που ξαναζεσταίνουν το αυγό τού φιδιού για λογαριασμό τού καπιταλισμού. Γιατί ο φασισμός απ' τα σπλάχνα τού καπιταλισμού γεννιέται. Ο ίδιος ο καπιταλισμός είναι, που φοράει την πιο μαύρη προβιά του...
  Αν λοιπόν ήθελε η σημερινή κυβέρνηση-συγκυβέρνηση του ελληνικού καπιταλισμού να εμποδίσει τη δολοφονική δράση των φασιστοειδών νεοναζί ενάντια στους μετανάστες, θα το είχε πράξει ευθύς εξαρχής.
  Για να μην το πράττει όμως, θα έχει τους λόγους της...
  Προφανώς οι δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους μετανάστες είναι "πρόβα" για ...άγριο τσάκισμα του λαού λίαν συντόμως...
  Έχουν όμως γνώση οι φύλακες, γιατί ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ που παλεύει για τα λαϊκά συμφέροντα. Γι' αυτό και λέει την απόλυτη αλήθεια στο λαό, ενημερώνοντάς τον για τα χειρότερα που έρχονται, αλλά και πώς θ' απαλλαγεί οριστικά απ' την αντιλαϊκή πολιτική. Απ' τον καπιταλισμό-ιμπεριαλισμό. Να γιατί και σήμερα το πλέον επίκαιρο σύνθημα είναι: ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΤΩΡΑ ΚΚΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή