Σελίδες

14 Μαΐ 2012

ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίον του Αρεως


Συγκέντρωση διοργανώνει το ΚΚΕ σήμερα Δευτέρα, στις 8.30 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. 
Στην ανακοίνωση - κάλεσμα, η ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:
«Λαέ της Αττικής, εργαζόμενοι, νέοι και νέες, γυναίκες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι
Καμιά αναμονή, καμιά αυταπάτη, καμιά υποταγή! Να ματαιώσουμε και να ανατρέψουμε τα σχέδια παγίδευσης του λαού στους μονόδρομους της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων!
ΤΗΝ ΩΡΑ που στο όνομα της διακυβέρνησης της χώρας προετοιμάζουν τη νέα κυβέρνηση τσακίσματος του λαού, επιχειρείται από το κατεστημένο με τη συμμετοχή κυρίως Σαμαρά - Τσίπρα - Βενιζέλου - Κουβέλη μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία υποκρισίας, αποπροσανατολισμού, εκβιασμών, αναπαραγωγής και δημιουργίας νέων κάλπικων διλημμάτων, προκειμένου να αξιοποιηθούν για την υποταγή του λαϊκού ριζοσπαστισμού.
ΤΗΝ ΩΡΑ που Ευρωπαϊκή Ενωση, βιομήχανοι, τραπεζίτες, εφοπλιστές "ψήνουν" τις σημερινές ή αυριανές κυβερνήσεις συνεργασίας, που θα αντικαταστήσουν τη χρεοκοπημένη και με την ψήφο του λαού εναλλαγή των δύο κλασικών κομμάτων στην εξουσία, δουλεύοντας τη διαμόρφωση του νέου δίπολου, κεντροδεξιάς με πυρήνα τη ΝΔ και κεντροαριστεράς με πυρήνα ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ.

ΤΗΝ ΩΡΑ που το πολιτικό προσωπικό των μονοπωλίων και της ΕΕ στην Ελλάδα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με την αποφασιστική συμβολή των ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ διαβουλεύονται για το ποια θα είναι η σύνθεση της κυβέρνησης "συνεργασίας" στη βάση των ψεύτικων διλημμάτων: ευρώ - δραχμή, μνημόνιο - αντιμνημόνιο, ήπια διαπραγμάτευση - σκληρή διαπραγμάτευση για ορισμένα ίδια ψίχουλα κοροϊδίας στους πιο εξαθλιωμένους.
Το ΚΚΕ απευθύνει σάλπισμα εγρήγορσης, ετοιμότητας, ασυμβίβαστης πάλης για ρήξη και ανατροπή του σάπιου συστήματος.
Ολοι τους (ΣΕΒ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - Ανεξάρτητοι Ελληνες) σπέρνουν αυταπάτες στο λαό για να μπορεί να θερίσει περισσότερα κέρδη το κεφάλαιο. Απορρίπτουμε το γενικότερο σχέδιο μαζικής παραπλάνησης και αφοπλισμού του λαού. Συζητάμε - αποκαλύπτουμε - οργανώνουμε την πάλη και αντεπίθεση του λαού από σήμερα σε κάθε χώρο δουλειάς - μόρφωσης, σε κάθε γειτονιά. Μετά την τιμωρία, μετά την έκφραση της λαϊκής οργής στις εκλογές της 6ης Μάη, τώρα μια είναι η ψήφος η καθοριστική: Ισχυρό ΚΚΕ! Συμμετέχουμε με όλες τις δυνάμεις μας στη συγκέντρωση του ΚΚΕ τη Δευτέρα 14 Μάη στις 8.30 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως στην Αθήνα, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα».

Οι προσυγκεντρώσεις
Οι προσυγκεντρώσεις για σήμερα, έχουν προγραμματιστεί στις 7.30 μ.μ., στα εξής σημεία:
-- Ομόνοια: ΝΕ Κεντρικού Τομέα, Νοτίου Τομέα, Πειραιά, Μεσογείων, ΑΕΙ - ΤΕΙ.
-- Κάνιγγος: Κλαδικές Αχτίδες Κατασκευών, Υπηρεσιών, Χρηματοπιστωτικού, Τηλεπικοινωνιών, ΕΒΕ, Καλλιτεχνών, Μεταφορών, Υγείας, ΜΜΕ, Εκπαιδευτικών, Δημόσιο - ΟΤΑ.
-- Βάθη: ΝΕ Βιομηχανίας, Δυτικού Τομέα, Θριασίου.
-- Βικτόρια: ΝΕ Βορείου Τομέα, 5ο και 6ο Διαμέρισμα Αθήνας.
-- Παναθήναια: Ανατολική Αχτίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου