Σελίδες

10 Απρ 2012

Ενοικιάζεται…


Μετά την ανακοίνωση στο κοινό, της δυνατότητας να ενοικιάζονται αστυνομικοί από ιδιώτες για διάφορες χρήσεις, κοινοποιήθηκε από την κυβέρνηση το πλήρες πρόγραμμα ενοικιάσεων για όλους τους τομείς και με προφανή σκοπό, την ενίσχυση των δημοσίων ταμείων. 
Συγκεκριμένα:
Ενοικιάζονται αστυνομικοί, προς 30 ευρώ την ώρα, ο ένας και προς 0,50 λεπτά η κάθε γκλοπιά. Στις 15 γκλοπιές θα δίνονται 5 επιπλέον ως δώρο. (το πρόγραμμα είναι αυτονόητο ότι αφορά «μερακλήδες» συμπολίτες μας)
Ενοικιάζονται επεισόδια με κουκουλοφόρους και χημικά. Τιμή 400 ευρώ το επεισόδιο. Δώρο ο αστυνομικός συντάκτης για την περιγραφή.
Ενοικιάζονται νοσηλευτές για νοσοκομειακή χρήση, προς 30 ευρώ την ώρα, με δώρο, 3 κλύσματα και 5 ενέσεις και για εξωνοσοκομειακή χρήση, με την παράκληση επιστροφής.
Ενοικιάζονται καθηγητές μέσης εκπαιδεύσεως για κάθε χρήση, εκπαιδευτική ή μη. Το αυτό ισχύει και για δασκάλους. Τιμή ανά ώρα, 5 ευρώ.

Ενοικιάζονται εφοριακοί, για ατομική τακτοποίηση ΦΠΑ, ρύθμιση χρέους, κλπ. Προς 500 ευρώ το τριήμερο. Δώρο οι δύο επόμενες δόσεις ΦΠΑ.
Ενοικιάζονται Υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης. Ελάχιστο χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας, για ατομικές νομοθετικές ρυθμίσεις. Τιμή ανά υπουργό 3.000 ευρώ την εβδομάδα. Δώρο ατομική τροπολογία, με θέμα αρεσκείας του πελάτη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ενοικιάζεται χαράτσι της ΔΕΗ. Τιμή μόνο 250 ευρώ. Δώρο με το χαράτσι και 3 έκτακτες εισφορές, μαζί με τις χριστοπαναγίες που τις συνοδεύουν.
Ενοικιάζονται σοσιαλιστές. Τιμή ανά ώρα 50 ευρώ. Με ελεύθερο πρόγραμμα και πάντα στον χώρο του πελάτη. Από την προσφορά εξαιρείται ο Γιώργος Παπανδρέου, (έχει νοικιαστεί επ αόριστον από το ΔΝΤ) και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, (έχει νοικιαστεί από τον εαυτό του).
Ενοικιάζονται φανάρια, με ελεύθερη και κατά βούληση χρήση του κόκκινου και του πράσινου. Τιμή ευκαιρίας 25 ευρώ τα τρία. Δώρο ο Σταμάτης, ο Γρηγόρης και ο Χρήστος. Έξτρα δώρο η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη.
Ενοικιάζονται ατομικές συμβάσεις εργασίας. Τιμή ανά σύμβαση 1500 ευρώ. Η προσφορά ισχύει και για ατομικές συμβάσεις χωρίς εργασία. Αλλά ακόμα και για ατομικές σκέτες, χωρίς συμβάσεις εργασίας.
Ενοικιάζονται οικόπεδα εξόρυξης πετρελαίου, νοτίως της Κρήτης, εντός σχεδίου, ρυμοτομημένα.  Τιμή 2000 ευρώ το οικόπεδο. Δώρο τρία άδεια μπιτόνια και η εξέδρα άντλησης.
Ενοικιάζεται σπανακόπιτα, φτιαγμένη από γιαγιά της αρεσκείας σας. Ολόκληρη ή σε κομμάτια και η γιαγιά και η πίτα. Τιμή 20 ευρώ το κομμάτι η γιαγιά.
Ενοικιάζονται οι λέξεις όπως: «ευθύνη», «εθνικό καθήκον», «ανεξαρτησία», «εθνική κυριαρχία», με την προϋπόθεση να μην είναι ήδη ενοικιασμένες. Τιμή 50 ευρώ την εβδομάδα.
Ενοικιάζεται θέση σε παράθυρο τηλεοπτικού δελτίου. Τιμή 800 ευρώ οι δύο εμφανίσεις. Θα τηρηθεί σειρά αδίστακτου. Θα φορεθεί παπαγαλί χρώμα. Θα εκτοξευθεί σάλιο.
Ενοικιάζεται θέση σε παράθυρο λεωφορείου ΚΤΕΛ. Τιμή παράλογη.
Ενοικιάζεται ο Μανόλης Καψής, μόνος ή με την Όλγα Τρέμη, για οικιακή χρήση μόνο. Τιμή για το ζευγάρι 4.500 ευρώ. Θα τηρηθεί εχεμύθεια.
Ενοικιάζεται επιτάφιος, για περιφορά, ή για βάση τηλεόρασης. Τιμή 1000 ευρώ, το 15νθήμερο. Χρήση εξωτερική.
Ενοικιάζεται επίδομα ανεργίας, ιδιωτικού υπαλλήλου. Μόνο με 85 ευρώ τον μήνα. Δώρο η ουρά του ΟΑΕΔ, και 2 γκισέ με τους υπαλλήλους τους.
Ενοικιάζεται συνταξιούχος, του ΟΓΑ. Τιμή ανά ώρα, 12 ευρώ. Δίδεται και για επαγγελματική χρήση.
Ενοικιάζεται συνταξιούχος του ΝΑΤ. Τιμή ανά ώρα, 5 ευρώ. Δίδεται και για επαγγελματική κρίση.
Ενοικιάζεται σύνταξη του ΙΚΑ, με ή χωρίς επικουρικό. Τιμή ανά μέρα 35 ευρώ. Δώρο ο συνταξιούχος, ολόκληρος ή σε κομμάτια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου