Σελίδες

21 Φεβ 2012

Πρόγευση μαύρης τρομοκρατίας


Μια μικρή πρόγευση για το όργιο τρομοκρατίας, μαύρης προπαγάνδας και χυδαίου αντικομμουνισμού, που προετοιμάζουν τα επιτελεία της πλουτοκρατίας και των κομμάτων που υπηρετούν τα συμφέροντά της, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης, έχει αρχίσει να αποτυπώνεται στην αρθρογραφία των αστικών εφημερίδων. 
Είναι ολοφάνερο ότι η κινδυνολογία και η καταστροφολογία θα «σκεπάσουν» τα πάντα, ακριβώς γιατί πρέπει να φοβηθεί τόσο πολύ ο λαός ώστε να ξεχάσει ότι καταστρέφουν τη ζωή του. 
Ακριβώς γι' αυτό θα επισείεται διαρκώς ο μπαμπούλας της ακυβερνησίας, του χάους, του εμφυλίου, της λεηλασίας των καταστημάτων κ.ο.κ. 
Στη βάση αυτή θα επιχειρήσουν να στήσουν την προεκλογική καμπάνια του τρόμου, όπως ξεκάθαρα προαναγγέλλεται από το άρθρο του Γ. Πρετεντέρη στο «Βήμα της Κυριακής». 

Οπως γράφει, στην εκλογική αναμέτρηση ο λαός «έχει την ευκαιρία να αποφασίσει τι είναι και τι θέλει να είναι» και σπεύδει να θέσει τα εκβιαστικά διλήμματα στο λαό: 
Πρώτον, «να αποφασίσει δηλαδή αν θέλει να είναι μια ελεύθερη δυτική δημοκρατία ή η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης». 
Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που κυβερνούν από τη μεταπολίτευση και μετά είναι κομμουνιστικά κόμματα και δεν το ξέραμε; 
Μπαγάσα δημοσιολόγε, έχεις πάθει παράκρουση και βλέπεις φαντάσματα ή το φόβο των αστών ξορκίζεις από την αδυναμία να διαχειριστούν την κρίση, αλλά και να χειραγωγούν το λαό; 
Δεύτερον «αν θέλει να είναι μια πατρίδα ευνομίας και ευταξίας ή ένας παράδεισος απατεώνων, αλητών και γκάνγκστερ». 
Τρίτο «αν θέλει να είναι μια συντεταγμένη, αλληλέγγυα και δίκαιη Πολιτεία ή αν προτιμά να βυθιστεί στον κοινωνικό εμφύλιο που απεργάζονται οι "μαύροι" και "κόκκινοι" κήρυκες του μίσους». 
Ούτε για μια στιγμή ο λαός δεν πρέπει να τους φοβηθεί, γιατί αυτό θα σήμανε ολοκληρωτική και μακροχρόνια καταστροφή του. 
Αντίθετα, πρέπει να πιστέψει στη δύναμή του και να κατευθύνει την πάλη του στο ζήτημα της πολιτικής εξουσίας, να ανατραπεί δηλαδή η εξουσία των μονοπωλίων για να ανοίξει ο δρόμος για τη λαϊκή εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου