Σελίδες

23 Νοε 2011

Η ΠΑΣΚΕ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ...


Αποκαλύφθηκε πλήρως ο ρόλος της ΠΑΣΚΕ, μετά και την τελευταία εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση στα ναυπηγεία της Ελευσίνας. 
Εκεί, εκπρόσωπος της ΠΑΣΚΕ βγήκε στη συνέλευση και αναμάσησε την πιο μαύρη προπαγάνδα, λέγοντας, απευθυνόμενος στις ταξικές δυνάμεις, ότι εσείς που λέτε ότι είστε ενάντια στο μνημόνιο και το πολυνομοσχέδιο φυλάγατε τη Βουλή δήθεν για να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο και τελικά ήρθαν διαδηλωτές, που ήθελαν να σταματήσουν την ψήφισή του, να σας επιτεθούν! 
Ολα αυτά τα είπε μετά την άγρια επίθεση των κουκουλοφόρων στη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, δηλαδή στην ίδια την εργατική συγκέντρωση, τη δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας, στις 20 Οκτώβρη.

Είναι φανερό πως τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ, που υπερασπίζονται την πολιτική της κυβέρνησης και του κεφαλαίου, μην έχοντας επιχειρήματα να αντιπαραθέσουν στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, βάφτισαν τους προβοκάτορες κίνημα και μάλιστα κίνημα που θα παρεμπόδιζε τη Βουλή να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, με το οποίο βεβαίως οι ίδιοι συντάχθηκαν. 
Γι' αυτές τις πομπές τους βρήκαν άλλοθι στους προβοκάτορες. 
Νομίζουν πως με το να ρίξουν λάσπη στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, θα τρομοκρατήσουν τους εργάτες, θα εμποδίσουν τη συσπείρωσή τους στο ΠΑΜΕ, χρησιμοποιώντας την πιο βρώμικη και ύπουλη προπαγάνδα, των αστικών επιτελείων ενάντια στο ταξικό εργατικό κίνημα. 
Να σημειωθεί πως η διοίκηση του σωματείου των ναυπηγείων Ελευσίνας ήταν μια από τις ελάχιστες διοικήσεις εργατικών σωματείων, που δεν καταδίκασε τη βρώμικη επίθεση κατά της διαδήλωσης και μάλιστα τη στιγμή που εργάτες των ναυπηγείων χτυπήθηκαν και τραυματίστηκαν από την επίθεση των κουκουλοφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου